- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем при менструация
нещо май не е наредидва ми от 3 години и нещо и вече си е съвсем нормално . попринцип леекичко ме болеше ниско долу като ми идва а сеа като ми дойде толко гадно ме болеше ужас
направо беха ад първите два дена !!! нестига че тече по много тогава а и с 300 зора отивах до ВЦ щот много ме болеше и то не само вътре ми и отвън някак . Сега ми е 3-ти ден и тва почва да отшумява ма кфо да направя неща и следващия път да се мъча така искам сичко си протече нормално [-o<
за жалост се случва.
важно значение имат стреса, пренапрежението, половата активност и режима на живот.
на твоите/предполагам/години това е преходно.
Нищо не можеш да направиш освен да взимаш обезболяващи. ЗНам.....мнооо е гадно![]()
взимаи аулин, помага доста
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
dam... super gadno e ,no taka sme jenitemen nai-mnogo mi pomaga Aulin!!!!
Господи Дай Ми Сили Да Променя Нещата, Които Мога!Дай Ми Сили Да Приема Нещата, Които Не Мога!Дай Ми Акъл Да Направя Разлико Между Двете....
тва е от много секс бе момиче
спазмалгон също помага
Ами какво да ви кажа.На мен като ми дойде чувствам единствено схванатост в бъбреците.Но повечето ми приятелки умират от болки.Имам една на която и е изместена матката ...на нея пък и се чудя направо как въобще живее.През целия месец я боли много,а катои дойде направо на човек не прилича милата![]()
все пак се стремете да избягвате аулина.
пробвайте с някои представител от групата на спазмолитиците.