- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samo zaradi seksa
Xora slu4valo li vi se e da si imate gadje i da vi se struva 4e to e s vas samo zaradi seksa...
Da mnogo e gadno.imala sam takav slu4ei i kogato otkazax na gadjeto si se skaraxme mnogo jestoko.
mi..nqma sigyrni ne6ta te sa si takiva prosto gledai da ne xlatva6 mnogo po nego 6tot ako posle razbere6 ne6to takova mnogo BOLI pogovori s nego yspex
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Da i az sega hodq sas momche za 7-mi put...i nz mn go obivham toi ne osiznava...i az mislq che e samo zardai SEXA sas mene...am nz...mn mi e tupo i nz kfo da mislq veche![]()
Mi na men ne mi se e sluchvalo da imam gadje, koeto da xodi s men samo zaradi sex-a. No s1m imala sluchai, v koito momcheto iska da xodi s men samo zaradi tova.. no s1m my otkazvala.. To tova nqma da e xodene ami.. i az nz kak tochno da go nareka..
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
ebane mu vikai \Първоначално написано от [UN
/
aide i taz e naebana i izostavenalo6o lo6o
Az edva li ne vseki put si mislq taka.Ama pri men vnu6enieto igrae golqma rolq i ve4e ot samoto na4alo 6tom si hvana gadje mu kazvam direktno,4e ako e s men samo za sex po dobre da ne si pravi usiliqta o6te ot sega.Poslediq malko mi se obidi za6toto kaza 4e ne e zaslujil s ni6to da go mu kaja takova ne6to,no az predpo4itam vsik4o da si e qsno. \
/
ne my kazvai 4e misli6 taka 6tot 6a se qdosa 100 %
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Ne6tata naistina trqbva da se kazvat direktno,no ne vsi4ki go pravqt i te vartqt kakto si iskat..![]()
da pochti vsichkite mi gadjeta s nqkoi malki izklucheniq
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ami na men li4no ne mi se e slu4valo..no za jalost mnogo mom4eta stragvat s nqkoi samo za da spit s nego![]()
Мне, не ми се е случвало, но не искам и да ми се случва.Може би момчетата,с които съм била не са били от тоя тип,дето мислят само за секс :-)Първоначално написано от SKAPAN JIVOT
Ami kakvo da ti kaja......na men ne edin put mi se e struvalo.....i se e okazvalo taka.Ve4e sum napravo ot4aqna i po4vam da proumqvam edin laf koito imat edni priqteli : "I da e tupo i sakato,shtom e s dupka ,vse e zlato......"
Първоначално написано от sk8girL
и при мен е така![]()
![]()
и Слава Богу де...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mi se e slu4valo..no 6te e gadno0o0o0