Писала съм и друга тема ---> "Как да го накарам отново да ме заобича?"
преди малко си чатихме с него ... като отбележа,че той ми се включи ...и почна да ми пише там за едно момиче от моя клас .. колко хубава била днес .. незнам си кво (да кажа само,че преди да ходим,когато ходихме и след като скъсахме той имаше ЛОШО мнение за него,в смисъл такъв,че не я понасяше ..няки такива .. и наи-важното е,че знаеше как се казва)това ви го казвам,защото той като ми писа ми каза така"вие голяма красавица имате във вашия клас...там в бековски дето живее фантастична 15 дето се пише .." .. мм той много добре знае как се казва това момиче и знае,че аз немога да я понасям .. от тука следва,че той ОТНОВО се опитва да ме изнерви като ми говори за момиче,което а знемога да понасям .. защо така прави?!Аз се правя,че удобрявам неговото мнение,само защото неискам да си мисли , че все още го ревнувам и така направо казано ще му вдигна въшките , защото ще се почувства харесан .. не ,че не си е и сега,обаче все пак мисля , че е по-добре да не си личи,че все още имам чувства към него .. незнам ...мисля , че постъпвам правилно .. наистина незнам ако някой ме посъветва нещо или ме подкрепи ще съм по-добре . Благодаря Ви предварително .. ако някой не ми е чел темата .. и незнае за какво става въпрос http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37050