.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    RoZoVkOtO
    Guest

Харесвам момче по-малко от мен...

Харесвам момче по-малко от мен с 1 година и 2 месеца,но се водат 2 години,защото той е роден 1994г а аз 1992.Та какво мислите имам ли шанс да тръгна с него?Дали "другите ще ни се присмиват?Как да разбера дали и той ме харесва?

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Кво ти пука за другите...Нали ти ще си добре ?!
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    Ми....не е толкова зле,че е по-малък от теб.Въпросът е какъв е той и дали наистина те харесва

Ти си на 13 а тои на 11?

RoZoVkOtO
    Guest

...

тОЙ Е НА 12

Guest
    Че каква връзка, за какво ходене става въпрос ?!Той на 12 . Още чурката му расте .........
    Я си намери някой на твоите години или с година-две по-голям-ако искаш връзка.Днеска ще го искаш тоз сополан,утре някой друг ще харесаш.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    wow-значи той е 5-ти клас?Незнам,но си мисля,че особено в този етап на развитие-пубертета,момичетата се развиват по-бързо от момчетата и не виждам каква сериозна връзка би могло да ти предостави едно моме,което преди 1 година е завършил 4-ти клас.Все пак ти си решаваш,но бъди сигурнба е другите няма да погледнат с добро око на тва.Ако искаш да си с него-бъди,но не храни големи очаквания,за да не останеш накрая прекалено разочарована

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Че каква връзка, за какво ходене става въпрос ?!Той на 12 . Още чурката му расте .........
    Я си намери някой на твоите години или с година-две по-голям-ако искаш връзка.Днеска ще го искаш тоз сополан,утре някой друг ще харесаш.
    хахаха, тия малките келемета ще ме уморят от смях

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

edno mom4e ot na6iq klas hodi s momi4e koeto e 2 godini po golqmo ot nego ve4e 2 godini.No toi be6e v 8 klas kogato tragnaha ne v 5 taka 4e ne znam.Po dobre si haresai nqkoi drug, za6toto toi vse o6te e dete
    Усмихвай се дори когато ти е тъжно, защото не се знае кой ще се влюби в усмивката ти!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    za lubovta nqma zna4enie na kolko si vajnoto e da e istinska

Голям фен Аватара на tainstvenata
    nqma zna4enie kolko e razlikata vajnoto e da sa obi4ate i da iskati ... da ne ti puka ko mislqt drugite 6toty to4ny i az sam 1992 godina i znam 4e poi4eto hora se vliqat ot mnenieto na drugite ... trqbva da ima6 svoe mnenie i da ne ti puka
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си