.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    RoZoVkOtO
    Guest

Харесвам момче по-малко от мен...

Харесвам момче по-малко от мен с 1 година и 2 месеца,но се водат 2 години,защото той е роден 1994г а аз 1992.Та какво мислите имам ли шанс да тръгна с него?Дали "другите ще ни се присмиват?Как да разбера дали и той ме харесва?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    О, мила, няма от какво да се притесняваш. Приятелят ми е по-малък от мен с година и 3-4 месеца някъде. Но си ходим от 9 месеца и много се обичаме. Годините не са от значение! Еми как да разбереш - сваляй го, зарибявай го и то ще си проличи. Малко трябва да си по-храбра, защото са по-срамежливички отначало по-малките момчета. Но споко! Желая ти късмет! Ако нещо друго те интересува - пиши ми на лична. Имала съм много гаджета, които са били по-малки от мене. Дори с 2-3 години.
    HardC0re and BDSM forever

Повече от фен
    Toest ti si na 14 toi na 12.Ami nqma lo6o vzimaite se.

znam pak za kfo ti puka pogovori s nego e taka kato priqteli i razberi dali toi te xaresva off da ti imam i problemite koi 6a ti sa prismiva?!kfo ti puka kvo mislqt drygite vajno e da si 6tastliva nali taka?ae yspex i posle da pi6e6 kvo e stanalo
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    ooo,tova da ne te pritesnqva,ako naistina mu se kefi6 ne misli kakvo 6te kajat drugite.Spoko!
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

tujnata
    Guest

Re: Харесвам момче по-малко от мен...

Цитирай Първоначално написано от RoZoVkOtO
    Харесвам момче по-малко от мен с 1 година и 2 месеца,но се водат 2 години,защото той е роден 1994г а аз 1992.Та какво мислите имам ли шанс да тръгна с него?Дали "другите ще ни се присмиват?Как да разбера дали и той ме харесва?
    xei vij sq brat mi xodi s momi4eta s po 3 4 god po golemi ot nego nqma ot kakvo da te e sram nikoi nqma da ti se smeee

VAJNO E TI DA SIE 4YVSTVA6 DOBRE A PAK DRYGITE DA NE TI SE BARKAT MNOGO MNOGO 6TOT VSEKI MRAZI KLUKARSKI ISTORII nali taka?!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

LEVSKAR4E
    Guest

XAXAXA

Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    XA XAXA MNOOOOOOOOOOOOGO SME6NOOO-gLEZLATA AMA MNOOGO NQMA 6TO AMA INA4E 6TO SI SA HARESVATE DA NE VI PIKA ZA DRUGITE

скъпа, дори на някой да му се струва странно тва че ходиш с по-малко от теб момче, никой нищо няма да ти каже в лицето! такива сме ние хората обичаме да обсъждаме, ама да кажем директно на някой мнението си бая ни се опира! така че споко!

Ммм .. бившия ми беше 1 година помалък от мен .. на мен не нми пука дали е по малък или не .. няма никакво значение щом се бичкаХме .. и аз все още .. абе с една дума лубовта няма граници нали знаеш ..
    HONDA - The Power Of Dreams

Nikoi ne e kazal che momicheto trqbva da e po-malko ot momcheto. Nqma tak1v zakon. ZA liubovta nqma granici. Ako se obichate shte se vzemete. Na moqta nai-dobra fr maika i e 1 god po-golqma ot bashta i ama sa si shtastlivi Abe tyk godinite nqmat znachenie..
    Aidi dano stane neshto
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

ne se pritesnqvai po malkite si padat po kaki spoko 6te ti varje bez problem ...ai ako se obi4a te nqma nujda da se pritesnqva6 ot mnenieto na dr...
    USPEH

Цитирай Първоначално написано от Glezlata

Само няя се притесняваш от мнението на другите! Да не ти пука!

RoZoVkOtO
    Guest

10х

МИСИ на сички ся ша пробвам и шее видим ко ще стане

Повече от фен
    Град
    sofia
    тва 4е разликата м/у вас е 2 години ,ни ви пре4и да сте гаджета,а за другите според мен 6те се присмиват ама на теб кво ти пука

Супер фен
    М аз не бих тръгнала ама ако ти си го харесваш-ДЕЙСТВАЙ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си