- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче по-малко от мен...
Харесвам момче по-малко от мен с 1 година и 2 месеца,но се водат 2 години,защото той е роден 1994г а аз 1992.Та какво мислите имам ли шанс да тръгна с него?Дали "другите ще ни се присмиват?Как да разбера дали и той ме харесва?![]()
![]()
![]()
![]()
О, мила, няма от какво да се притесняваш. Приятелят ми е по-малък от мен с година и 3-4 месеца някъде. Но си ходим от 9 месеца и много се обичаме. Годините не са от значение! Еми как да разбереш - сваляй го, зарибявай го и то ще си проличи. Малко трябва да си по-храбра, защото са по-срамежливички отначало по-малките момчета. Но споко! Желая ти късмет! Ако нещо друго те интересува - пиши ми на лична. Имала съм много гаджета, които са били по-малки от мене. Дори с 2-3 години.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
znam pak za kfo ti puka pogovori s nego e taka kato priqteli i razberi dali toi te xaresva off da ti imam i problemite koi 6a ti sa prismiva?!kfo ti puka kvo mislqt drygite vajno e da si 6tastliva nali taka?ae yspex i posle da pi6e6 kvo e stanalo![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
ooo,tova da ne te pritesnqva,ako naistina mu se kefi6 ne misli kakvo 6te kajat drugite.Spoko!
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
xei vij sq brat mi xodi s momi4eta s po 3 4 god po golemi ot nego nqma ot kakvo da te e sram nikoi nqma da ti se smeeeПървоначално написано от RoZoVkOtO
VAJNO E TI DA SIE 4YVSTVA6 DOBRE A PAK DRYGITE DA NE TI SE BARKAT MNOGO MNOGO 6TOT VSEKI MRAZI KLUKARSKI ISTORII nali taka?!![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
XA XAXA MNOOOOOOOOOOOOGO SME6NOOO-gLEZLATA AMA MNOOGO NQMA 6TO AMA INA4E 6TO SI SA HARESVATE DA NE VI PIKA ZA DRUGITEПървоначално написано от Glezlata
![]()
скъпа, дори на някой да му се струва странно тва че ходиш с по-малко от теб момче, никой нищо няма да ти каже в лицето! такива сме ние хората обичаме да обсъждаме, ама да кажем директно на някой мнението си бая ни се опира!така че споко!
![]()
![]()
![]()
Ммм ..бившия ми беше 1 година помалък от мен .. на мен не нми пука дали е по малък или не .. няма никакво значение щом се бичкаХме ..
и аз все още .. абе с една дума лубовта няма граници нали знаеш ..
![]()
HONDA - The Power Of Dreams
Nikoi ne e kazal che momicheto trqbva da e po-malko ot momcheto. Nqma tak1v zakon.ZA liubovta nqma granici. Ako se obichate shte se vzemete. Na moqta nai-dobra fr maika i e 1 god po-golqma ot bashta i ama sa si shtastlivi
Abe tyk godinite nqmat znachenie..
Aidi dano stane neshto![]()
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Първоначално написано от Glezlata
![]()
Само няя се притесняваш от мнението на другите! Да не ти пука!
МИСИ на сички ся ша пробвам и шее видим ко ще стане![]()
![]()
М аз не бих тръгнала ама ако ти си го харесваш-ДЕЙСТВАЙ!!!