.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Moderated by W.I.M.: Имам изпити, не му отделям време ..

ok dosega pomagax na vas a sega i az vi molq za pomo6t xaresvam 1 mom4e i to me xaresva 100% prizna mi go oniq den i az go xaresvam oba4e sq imam ispiti i nekfi takia dali da tragna s nego i dali toi 6te se zadovoli s malko ot vremeto mi?!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Град
    София
    Ми преди тва е хубаво да се разберете,че ти няма да имаш толкова много време....но начини да се виждате дори и за 1 час пак се намират....просто си разпредели времето (хм....аз не мога примерно) и нещата трябва да се наредят...дано да е търпелив

Guest
    Точно така.Първо се разберете и ако той е съгласен всичко е ok!

vse pak izpitite ti 6te svar6at vse nqkoga i toi e naqsno s tova ,da moje da tragnete v "truden" period o t gledna to4ka na tova 4e nqm ada se vijdate mnogo no taka 6te razbere6 kolko darji na teb...uspeh
    ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...

Повече от фен
    Obqsni mu kak stoqt ne6tata.Ako naistina te haresva 6te iz4aka da mine ispita

Голям фен
    Град
    sofia
    mi da nqma losho trugni s nego kato go haresvash dori da imash malko vreme
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    нищо не ти пречи да го помолиш да изчакате до края на изпитите
    когато минат, го питай дали още иска да е с тебе - той ако наистина има чувства към тебе, няма да се поколебае да почака известно време
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

SKAPAN JIVOT
    Guest
    Mi to zavisi ot tova kak se podgotvq6 za izpitite. ima edna pogovorka "ne e vojen tozi koito pravi mnogo a tovi koito pravi kakvoto trqbva"imam sau4eni4ki koito otdelqt mnogo malko ot vremeto si za u4ene no izkarvat vse 6.

ne ne az xoda i na yroci i naistina imam malko vreme mersi vse pak
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

SKAPAN JIVOT
    Guest
    Mi 6tom xodi6 na uroci zna4i naistina ima6 dobra podgotovka za izpitite.Pak tezi izpiti 6te minat,taka4e po-dobre tragni sas nego za da ste zaedno i sled tqx i da ima6 4ovek do sebesi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си