- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Да обичаш силно двама ?
Spored vas vuzmojno li e da obi4a6 dvama 4oveka silno?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
gost4e sam ama sam postoqnno vav foruma...ta iskam da pomogna...i az sam se pitala sashtoto...i sega pak se pitamno.. v kraina smetka izbirash ili tozi koito ti obru6ta vnimanie...i koito ti POKAZVA 4e te obi4a pove4e a ne go kazva... jalko 4e mom4eto koeto obi4ah po silno i izbrah ne otvarna na 4uvstvata mi..i po kasno si4ko se okaza luja ama...ti izbirash vse pak..nadqvam se da sam ti pomognalaa
Da,samo 4e ni6to hubavo ne izliza!
spored me ne moje6 da obi4a6 dvama 4oveka ednovremenno vinagi 4uvstvata kam ediniq se okazvat istinski i silni a drygoto -ne moje da e sa6toto pone spored men da ima6 vle4enie kam dvama trima ako 6te6 i 4etirima da no stava li vapros za silni 4uvstva edva li
ЛюбоВта е дете на Въображението и баща на Страданието...
ni ne az lichno moga obicham samo po edin chovek vsichki drugi gi haresvam
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
da...razbira se 4e moje6 ama ba6 puk istinski...spored men ako obi4a6 nqkoi ttolkova silno ne moje6 da go zameni6 s drug...moje bi tova prosto e silno prevli4ane ...
emi spored men nemoje ... ako e naistina lubov 6e e kam ediniq a kam drugiq 6e e silna prevyrzanost i nemoje6 da si opravij 4uvstvata ... no moje i az da gresha .. neznam,![]()
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
az mislq 4e prosto ti smqta6 4e gi obi4a6 a nqma ni6to podobno
Да, възможно е.![]()
Според мен няма как двама човека да живеят равностойно в сърцето ти.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!