.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    to nqma i kak da gi otdrapne 6tom ne si q pokazala!ami onova mom4e o6te li xaresva brad4etka ti?!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

SKAPAN JIVOT
    Guest
    Tova mom4e mi e mnogo bolna tema za6toto az sam ludo vliubrna v nego..toi tvardi 4e me obi4a no imam 4uvstvoto 4e tq vse mu e v glavata.

ama vie sq zaedno li ste?!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

SKAPAN JIVOT
    Guest
    da nie mnogo pati sme se sabirali i razdelqli i problema e tam 4e sq rqdko se vijdame za6toto imam da u4a i ne xodq tam.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз съм наясно,че ти не си показваш злобата.Но именно там ти е грешката-не трябва изобщо да има злоба,защото правиш лошо на себе си...

=D>

Re: Moderated by W.I.M.: Тя винаги е център на внимание !

razbiram te idealno,no ne moje da ti se pomogne.bratov4edka ti znae li za tozi tvoi problem

SKAPAN JIVOT

mnogo gadno.

Guest

Re: SKAPAN JIVOT

aha.mi macka tva e mn gadno.m/y drygoto az sam poli pr mi e

Повече от фен

Re: Moderated by W.I.M.: Тя винаги е център на внимание !

Цитирай Първоначално написано от SKAPAN JIVOT
    Neznam kolko ot vas 6te me razberat no eto moqta istoriq...Ako mojete si kajete mnenieto ili mi daite nqkakav savet,6te sam vi mnogo blagodarna.Ta imam edna bratov4etka koqto vsi4ki xaresvat(vkliu4itelno i mom4eto v koeto sam vliubena)Tova mom4e jivee na moeto selo i az ot vreme na vreme xodq tam i bratov4etka mi sa6to.Kogato neq qnqma vsi4ko e prosto idealno vsi4ki mi obra6tat vnimanie dori i tova mom4e no kogato tq doide vsi4ki se kup4at pri neq i me zabravqt dori i toi.Az xodix sas nego no posle skasaxme i toi i predloji,za moe 6tastie tq mu otkaza za6toto ne go xaresva.No az nemoga da go zabravq vapreki gre6kite mu.Dori nai-dobrata mi priqtelka se se vla4e6e sas neq.VSI4KI Q OBI4AT.No kogato nq si tragne pak idvat pri men i taka vseki pat.Adski mnogo q mrazq makar 4e tq ne go zabelqzva za6toto e mnogo tapa.

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Само дето аз не разбрах къде е вината на братовчедка ти.А и щом се всички и се лепят то значи има защо ....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Kofti situacia...Spored men mom4eto koeto haresva6 ne znae kakvo iska... parvo s teb posle pri neq... hm....Po-dobre si nameri nqkoi po seriozen.
    ДА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си