- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Celuvah se s mom4e
Az sym mom4e na 16 godini i na edin kupon se celuvah s drugo mom4e tova kakvo me pravi?![]()
Познай какво те прави :PПървоначално написано от ebalkata
Mi toq pi4 mi dosajda6e ot meseci 4e nemoga da go celuna i nai-nakraq mu pokazah 4e moga ama......
az sym lud po momi4etata,ama toq pi4 napravo me podludqva samo za tazi 6ibana celuvka mislq i8mam strahoten seksualen jivot s priqtelkata si ama mislq i za toq
Ami togava b1di spokoen. Nishto ti nqma. Imash si priqtelka, koqto obichash .. ne si stanal gei ako tova te interesyva. I po-spokoino![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Мн странно...Как някакъв 6е ти вика , че не можеш да го целуне6...Тоя явно е гей и си го търси...А щом и ти не спира6 да мисли6...И кво с език ли бе6е ? Хареса ли ти ? ... Зависи от мн неща... Ти си преценява6 вкррайна сметка![]()
Emi spored men pi4a se e ebaval s teb i ti si se hvanal.Prosto si e pravil gavrata s teb, a ti da se otyrve6 si re6il da mu ugodi6Prai se 4e ne ti puka ina4e ako e imalo svideteli sig 6te ima i bazici i tva 6te se pomni ....
т. 11 от правилата.
Пп.. и все пак за протокола - и аз съм се целувал с език с момче за 'купона', но повярвай ми... хетеросексуален съм.. ако не вярваш, ще ти покажа снимки![]()
![]()