- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vqrvate li v lubovta ot pruv pogled?!
Az lichno ne vqrvam v tova. Moje da ima nqkakvo privlichane, no ne e liubov.. Ne moga da se vliubq v nqkogo bez da go poznavam..
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
I vse pak ako ne se l1ja.. temata se povtarq...![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
da do edna stepenno mai naistina ima takava tema
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ne
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Da!Mnogo e gotino !Dosta si dopadnahme s mom4eto.. \/
Dori hodihme dvapati!
ахЪъъъ... Вервъм Братчиту ми![]()
Не
На мен не ми се е случвало.Мисля,че първо трябва да опознаеш един човек и тогава да се влюбиш в него:)
Ни най-малко - не мога да се влюбя в момиче, което не познавам, а и самата дума "влюбя" си има достатъчно голяма тежест ...
99% чист ангел.
lubovta e ne6to svqto az vqrvam v lubovta ot prav pogled za6toto sam q izpitalo be6e tolkova prekrasko.kogato go vidqh za parvi pat ostanah s zqpnala usta i si kazah toi 6te e moi i taka i stana
sa6testvuva lubov ot prav pogled stiga da sre6ne6 podhodq6tiq 4ovek