- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Талант... има ли такова нещо?
Не си го чула да "пее". Не може да хване тоналността на елементарна мелодия... музикален инвалид е, но за сметка на това - рисува доста добре.Първоначално написано от i'm so excited!
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
когато нямаш талант, но както казахте се блъскате супер много да успеете според мен може да стигнете до едно определено ниво..след него идва ред на таланта и усещането което иначе няма как да дойде
всеки може да намери своя начин, зависи как търси
"Целувка за лека нощ"
айде стига си се правил на гъз пък и ти, пазя си клипчето ...Първоначално написано от exploitedteen
алелуя.
а пък и съм те чувала да пееш огън момиче не забравяй ... бива си те![]()
алелуя.
Зависи какво точно разбираш под музикален слух, защото половината известни в цял свят български професори и преподаватели на тяхното ниво нямат грам представа от солфеж - това е предмета с главно П за музикалния талант и слух..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ей немаше ме тия дни и не доразвихме темата.Първоначално написано от machoka
Unnamed_User, ти биология учил ли си? Каквито гени ти дадат родителите такъв талант ще имаш. Най-великите спортисти, музиканти, певци, художници и т.н. са природни гении, тоест подходящо попаднали гени в генотипа им...гени за добър тембър, дълбочина, височина, сила и незнам си какво още за гласа, гени за необикновено съзнание и виждания за постигане на шедьоври. Гени за бързо и силово развитие на мускулите. И т.н. и т.н.
Machoka, включвам парите, защото в днешно врече да си намериш свестни учители трябват пари. За да си купуваш добри инструменти трябват пари. За да живееш/едно 70-80% от музикантите специално в България мизерстват/ трябват пари...
Генът си е ген, но има и редки изключения...но в областта на таланта това става много много рядко. Примерно едната ми сестра пее, аз и другата рисуваме добре.Но трябва да има разнообразие
![]()
Иначе е трудно примерно баща ти да е художник и ит да не можеш да направиш 2 щрихи....талант има ...и е доказано. Има много талантливи българи и българки, които нямат шанс за изява. Където идва мястото и на парите