- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MUSKULITE-VUPROS KUM MOMI4ETATA
PO PRINCIP SPORED POVE4ETO MOMI4ETA EDNO OT KA4ESTVATA NA IDEALNIQ MUJ SA MUSKULITE! NO KAKVO DA PRAVIM NIE?!
PS: NE SLABOTELESNITE A NORMALNITE HORA-NIE :P
MOMI4ETA NE MISLITE LI 4E 4OVEK VSE PAK SE OPREDELQ POVE4E OT HARAKTERA A NE TOLKOVA OT TQLOTO
N'TARO A'DUN
Еми ако и ти определяш момичетата, които харесваш по характерите им, а не по външността им окей. Няма да имаш проблеми с тях. Зимаш си грозна и умна и ще бъде твоя.
![]()
Това според повечето момичета на каква възраст е? 12-13-14? Както по-малките момчета се впечатляват от големи гърди и външния вид им е приоритет, така и малките момичета харесват мускулести батковци....нормално! С течение на времето тези неща минават на заден план или дори напълно изчезват и са заменени от доста по-сериозни качества, които човек търси и иска да притежава неговия партньор! Споко всичко е до време!
хЪхЪ.. мускулите...![]()
Гледай сега, моята теория е, че трябва да имаш красиво и най-важното - поддържано тяло.. да си го миеш всекидневно, да се бръснеш тук-там.. да го ароматизираш с някое приятно душ гелче..
Никой няма да те убие, ако не си фитнесист... под секрет ще ти кажа, че добре оформената коремна и гръдна област носят повече активи![]()
И все пак - кой го е грижа колко са ти големи мускулите или колко са и големи гърдите? Отговор - незначителния човечец![]()
Гласувах за второто!
Просто мъже с много мускули ме отрвъщават, дори докато си пиша мнението в дясно нали има един банер на yoosms и тук гледам Роналдо без тениска - ако единственото нещо, по което трябва да го е оценя е тялото му - не ми харесва! Обаче и слаботелесни въобще не ги тача, прекалено детински ми изглеждат. И съм напълно за мнението на machoka, важно е да си поддържаш личната хигиена, а не единсвената ти мисъл да е как ще ходиш да блъскаш и с какво да се тъпчеш, че после това да се превърне в мускули.
Харесва ми един мъж да има хубаво и поддържано тяло,а дали е с мускули няма голямо значение! :P
Мускулите не са съществения признак, по който си избират партнъор жените. ПАРИТЕ му е майката![]()
=D> =D>Първоначално написано от NeSTa_86
все ми и едно... тялото какво му е,само да не е дебел![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Някакъв проблем ли имаш с дебелите хора ва?????Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
То така като гледам май само аз ще се изкажа по по-различен начин...
Моите предпочитания са насочени към хубавите и стегнати мъжки тела. Само че какво лошо има в това не виждам. Грях ли е, че човек се опитва да изглежда добре и че се грижи за себе си?
Също така предпочитам по-едрите...дори да не е всичко мускули...просто не си падам по хилавичките (може би, защото и аз не съм от най-хилавите).
С колегата съм съгласна - за добре оформената коремна и гръдна област - определено ти носят активи сред голяма част от женското население!Само че пък аз обръщам голямо внимание и на краката - мнооооооого рядко се среща мъж с хубави крака.
![]()
mnogo saglasna osven tova mnogo po vajno e kak se darji dadeno mom4e s teb a ne kak izglejda bez drehiПървоначално написано от machoka
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Значи аз харесвам момчета с добре оформено тяло и стегнато.прекалено много мускулеестото тяло понякога е грозно(културистите не ме кефят особено)но ми харесва формите да са изпъкнали но не прекалено просто да има оформен релеф.отпуснатото мъжко тяло едва ли привлича и кокото и да гледаш характера все пак и двете неща са важни,поне според мен.защото както момчетата се заглеждат по мацки с готини тела такаи момичетата харесват момчета с стегнати и добре оформени тела.![]()
АЙДЕ, АЙДЕ....САМО НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МОМЧЕТО ЩЕ Е С КОРЕМ 2 МЕТРА НАПРЕД ИЛИ РЕЛЕФА НА ТЯЛОТО МУ СЕ ОЧЕРТАВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО....А И НЕ Е МНОГО ГОТИНО ДА ГЛЕДАШ НЯКАКЪВ ДЕТО СЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ РАЗГЛОБИ!!!!!!![]()
ВСИЧКО СЛАДКО Е МНОГО КРАТКО!!!
Спрете да пишете с включен Caps Lock!!!В интернет това е равно на викане,а и е адски дразнещо за четене.
А колкото до въпроса-не си падам по мускули.Стегнат и вискок,да,но гардеробите ме дразнят.Още повече,че се превръщат в един вид самовлюбени-фитнес-маниаци,а разговорите за хранителни добавки и упражнения във фитнеса не са ми от любимите.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ммм, чесно да ви призная, хич не ме кефят мускулести мъже! Предпочитам по-слабичките. Нещо от рода 175 65 кг, да речем. Примерно казвам естествено. Има много други неща, които излизат на преден план. Душевността, характера... Дори усмивката и изражението на погледа са по-важни от тялото, според мен. Тялото можеш да го напомпаш или отслабиш за има-няма половин година. Но характера се променя мноого по-трудно. А и нищо не се знае - човек може да се влюби в някого, който е пълна противоположност на това, което харесва по принцип (в това число тяло, очи и т.н.).![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Ekita
Напълно съм съгласен с теб .. почти всички мои приятели и познати, които се занимават с фитнес все това им е в устата .. и определено е много дразнещо![]()
Имам предвид, че колкото и да се мъча, не успявам да сменя темата, за да си поговорим за нещо друго .. все за фитнес и за това кой колко "здрав" бил и какъв е "изрод брааат", въобще все тем подобни![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
аз лично предпочитам нещо средно. мен също прекалено мусколистите мъже ми действат отблъскващо, ама нали все нещо трябва да има да пипнеш и по ръцете?!тъй че златната среда и най-доброто решение
![]()
emi da ne e samo koja i kokali da si lichi che trenira ma ne i nekaf napompan kat king kongПървоначално написано от DAREDEVIL_14_SF
![]()
тея , които се зобат заради жените са ми много смешни
![]()
Оооооооооо,колко съм се наслушала на такива дето за тях само характерът е важен.Всяка втора(ако не и първа)девойка се заглежда по стегнати дупета и широки плещи....включително и аз
![]()
Радвай се на живота,защото никой няма да ти върне изгубеното за купон време !ЖИВЕЙ!!!!
Обожавам момчета с мускули, но не с големи "напомпани" мускули, или такива огромни типове. Просто да са хубаво изразени мускули, наистина е много "подлудващо". Ами говорите за умстевни качества и подобни , но честно да си призная скоро се запознах с едно такова момче "мои тип" на външен вид, няколко дни бях направо като зашеметена без да се интересувам от интелект, качества и т.н.