.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Guest

mnog mi e liubopitno............

Moje li da se natrovi6 ot hap4eta,ako prekali6 s tqh?

Голям фен
    зависи хапчета е мн общо

но иначе свръх доза да ама не от всички хапчета примерно витамин ц неможеш да се натровиш освен ако не изядеш 10000000

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    оп оп, я по-полека!

даже с витавим С можеш да се отровиш и то доста зле.

повече от това - има даже ВОДНА интоксикация, при определени условия и количества...каза ли са го още древните " ОТРОВАТА Е В ДОЗАТА"...

Естествено, че можеш!!!
    Най-добрата ми приятелка прекара няколко дни в токсикологията на Пирогов не отдавна, поради такава причина...

Guest
    da ne reshil niakoi tuk da se trovi s hap4eta?tova e goliama glupost!!!

Град
    между Риман§Рахманинов
    ми ако е идиот да пробва.
    следва гадна сонда в стомаха + още по гадна промивка в задника => ще бълва литри и отгоре и отзад. мнооооого е гадно. токсикологията днес е на ниво, няма начин да умре от това. само ще бере срама

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    следва гадна сонда в стомаха + още по гадна промивка в задника => ще бълва литри и отгоре и отзад. мнооооого е гадно. токсикологията днес е на ниво, няма начин да умре от това. само ще бере срама
    evala xaaxxaaxxa

Повече от фен
    оп оп, я по-полека!

даже с витавим С можеш да се отровиш и то доста зле.
    Ne sum suglasna,4e s vitamin C moje6 da se otrovi6 puk i dosta zle 4ak.Znam,4e kolko i da izpie6 organizma si priema tolkova,kolkoto mu e nujno,a drugoto go izhvurlq

За Витамин С:
    Хипервитаминоза - наблюдава се безпокойство, главоболие, безсъние, повишаване на артериалното налягане и диария, поява на захар в урината, повишаване на кръвната захар, повишено отделяне на калций от организма (от един сайт), а на самото упътване (което за жалост не мога да открия в кутийката) са включили и камъни в бъбреците.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от InSOMnIAaa
    evala xaaxxaaxxa
    xaxaxaxaxaxaxa,ne mu zavijdam na teq
    a ti da ne si opitval ta znae6....???

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Tova e glupavo da se trovi6 s xap4eta!!!Predi vreme za malko da napravq takava glupost,no za kusmeT uspqh da se spraa !No ina4e moje6 da se otrovi6 ot vsqkakvi xap4eta..Povqrvai te mi
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Голям фен
    аве с витамин ц трудно се натравя както казах дееба

ял съм 4 тарелки витамин ц за 4-5 мин и нищо ми нямаше даже се чуствах по-добре щото ми беше отпаднало можел съм да изям още 10

Каквото и да е хапчето,когато се пие в голямо количество(дори и Vit C) води до проблеми.Това ми го е казвал доктор.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Естествено, че можеш да се натровиш и ако пък утребиш и алкохол...Може да има доста сериозни последици затова е важно да не се пият хапчета без лекарско предписание и без да си наясно как точно и заради какво се гълтат.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    аве с витамин ц трудно се натравя както казах дееба

ял съм 4 тарелки витамин ц за 4-5 мин и нищо ми нямаше даже се чуствах по-добре щото ми беше отпаднало можел съм да изям още 10
    е като не разбирате защо напирате и други да се тровят така?!

ей това не разбирам!!

че той и амфетамина и хероина ще ви оправи " отпадналостта" на мига - що не го вземаете него за целта?! - знаете защо, нали?!!

при описаните дози които сте вземали - мн скоро ви чакат бъбречни проблеми + проблеми по отношение на вида на "пишока"+ .....и т.н

Повече от фен
    Много ясно,че може.Сега въпроса за житамина Це е спорен ама ако решиш да се тровиш няма да го правиш с него де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си