- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- mnog mi e liubopitno............
Moje li da se natrovi6 ot hap4eta,ako prekali6 s tqh?
зависихапчета е мн общо
но иначе свръх доза даама не от всички хапчета примерно витамин ц
неможеш да се натровиш освен ако не изядеш 10000000
![]()
оп оп, я по-полека!
даже с витавим С можеш да се отровиш и то доста зле.
повече от това - има даже ВОДНА интоксикация, при определени условия и количества...каза ли са го още древните " ОТРОВАТА Е В ДОЗАТА"...
da ne reshil niakoi tuk da se trovi s hap4eta?tova e goliama glupost!!!
ми ако е идиот да пробва.
следва гадна сонда в стомаха + още по гадна промивка в задника => ще бълва литри и отгоре и отзад. мнооооого е гадно. токсикологията днес е на ниво, няма начин да умре от това. само ще бере срама
За Витамин С:
Хипервитаминоза - наблюдава се безпокойство, главоболие, безсъние, повишаване на артериалното налягане и диария, поява на захар в урината, повишаване на кръвната захар, повишено отделяне на калций от организма (от един сайт), а на самото упътване (което за жалост не мога да открия в кутийката) са включили и камъни в бъбреците.
xaxaxaxaxaxaxa,ne mu zavijdam na teqПървоначално написано от InSOMnIAaa
![]()
a ti da ne si opitval ta znae6....???
Tova e glupavo da se trovi6 s xap4eta!!!Predi vreme za malko da napravq takava glupost,no za kusmeT uspqh da se spraa
![]()
!No ina4e moje6 da se otrovi6 ot vsqkakvi xap4eta..Povqrvai te mi
![]()
![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
аве с витамин ц трудно се натравя както казах дееба
ял съм 4 тарелки витамин ц за 4-5 мин и нищо ми нямаше даже се чуствах по-добрещото ми беше отпаднало можел съм да изям още 10
![]()
Каквото и да е хапчето,когато се пие в голямо количество(дори и Vit C) води до проблеми.Това ми го е казвал доктор.
Естествено, че можеш да се натровиш и ако пък утребиш и алкохол...Може да има доста сериозни последици затова е важно да не се пият хапчета без лекарско предписание и без да си наясно как точно и заради какво се гълтат.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
е като не разбирате защо напирате и други да се тровят така?!Първоначално написано от DevilMayСry
ей това не разбирам!!
че той и амфетамина и хероина ще ви оправи " отпадналостта" на мига - що не го вземаете него за целта?! - знаете защо, нали?!!
при описаните дози които сте вземали - мн скоро ви чакат бъбречни проблеми + проблеми по отношение на вида на "пишока"+ .....и т.н
Много ясно,че може.Сега въпроса за житамина Це е спорен ама ако решиш да се тровиш няма да го правиш с него де![]()