- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision
Gledahte li finala na Eurovision? Potresena sym ot izbora na pesen. Izbraha Finlandiq - Hard Rock Aliluq.
Na tam li otiva Evropa, 4e da izbere taq pesen?!
Na men li4no mi haresa pesenta na Litva - We are The Winners
Vie gledahte li go i koq pesen vi haresa?
I pak da kaja prosto sym potresena. Evropeicite ne sa nared s glavataaaa!
Be happy,that's my secret
Финландците са велики! факт!
най - после нещо лудо в тая Евровизия ... песничката е култ.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Потресена съм от избора...имаше и много други по хубави песни от тази на финландците.Незнам дали забелязахте ,но почти всяка държава даваше точки на съседките си.Според мен това е нечестно.Общо взето си казват : "Ако ние не спеченик то нека комшиите да спечелят".Тва е тъпо но няма на къде.Между другото и песента на Литва сащо беше тъпа.Не съдиржаше нищо съществено само "We are the winners of Evrovision.We are,we are..."На Турция песента беше много по- хубава,поне имаше по весел текст.Според мен трябваче да бъде така подредбата:
1.Босна и Херцеговина
2.Украйна
3.Турция
4.Гърция
5.Русия
6.Гемания
и ... Вие как мислите????
Определно песента на Румъния ми хареса най-много!Не мога да си обясня кой изобщо е гласувал за Армения,че чак да отидат на финалите и да съберат толкова много точкиПесента им беше направо ужасна!!!Изобщо не вярвам на тези конкурси за песен,за красота и не знам си още какви глупости.Винаги всичко е било нагласено! ...СССР се разпадна на отделни републики и те взаимно се поддържат,не че песните са толкова хубави.Дима май беше много убеден,че той ще спечели,защото знае колко много руски републики са му зад гърба
,а за украинската песен - !!!боза!!!
Ние пак с някакъв неадекватен вот се включихме ..12 т. за Гърция?То още на полу-финалите се усети колко нагласено е всичко.Белгийската песен беше много добра,но вместо нея Армения отиде на финал,дори попадна в първите 10,ако не се лъжа.Песента на Босна и Херцеговина не ме грабна с нищо,ама с абсолютно нищо.
А за песента победител мога да кажа - бива,но визията на Lordi е направо смешна.Никога не съм разбирала,защо трябва да се правиш на клоун,ако си добър музикант?!
dam taka e vseki tursi ne6to po novoПървоначално написано от exploitedteen
malko slipknot imitiraha ama karai
ne imah predvid maskite inu4e za drugoto si e takaПървоначално написано от exploitedteen
ok:}da ne akame po temataПървоначално написано от exploitedteen
![]()
syper !!!mn sym dovolen ot izbora im !!!mn pyti sym kazval 4e finlandcite pravqt edna ot nai dobrata myzika ...
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Не имитират никой, най малко пък Slipknot. Може да се каже, че сценичното им поведение е вдъхновено от KISS, но в него си има нещо, което си е тяхно - на Lordi.Първоначално написано от the_o.c_girl
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mi az bqh za finland ili za norvegiq i se radvam 4e te spe4eliha ima6e nujda ot ne6tu novo da spe4eli na eurovision
На мен най ми харесаха Турция,Русия,Молдова,Испан я,Украйна и Босна и Херцеговина!
Дани и Мариела are the best!
Най-много ми хареса на Русия! Много хубаво представяне. Финландия също ме изкефиха,но чак пък за чво място...Трябваше Русия на 1во, Финландия на 2ро лично според мен.
Копеле, нито гледах евровизия нито знаех кои са тия финландци ама сички ми разправят за тех и чак сега видях че това са LORDI, копеле!!! Заслужават много ясно! Ебати яките са!
Защо не може песента, избрана от Евровизия, да бъде рок или метъл? Чакайте малко, това не ви е МТВ. Явно че тази година съдиите са искали да изберат малко по-некомерсиална музика. Евала им! Защо, за да спечели една песен, тя трябва да е поп???Първоначално написано от Impulse
Първоначално написано от blizalka
Мисля че са доста симпатични![]()
Да не забравяме че всеки стил си има определени стилове на обличане. Както за чалгата са курвенските дрехи, за рапа - широките, за рока - кожените, така и за метълите са... ИзвратенитеТва не пречи на Мерилин Менсън да е сладък
Добре де... Поизлъгах. Айде Дани Филт.
Прав си, хубаво е да има малко разнообразие. Не може само поп да се избира за всички награди. А и няма нищо лошо да се понапомни за мякогашните легенди, въпреки че тези по-скоро на метъл ми бият. Както и да е...Първоначално написано от exploitedteen
Абе... Не съм много съгласна. Имат коренна разлика със Слипнот. Просто стила на маскиране е еднакъв.Първоначално написано от the_o.c_girl
Чай малко... Алис Купър верно набляга на грима, но не е така. Това, за мен, си е точно метъл излъчване. В рока (хард или който и да е) не са чак толкова дръзки.Първоначално написано от exploitedteen
[/img]
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Не знам за тебе какво им е излъчването, ама музиката им си е хард рок.Първоначално написано от ErinEverly
Po-skoro me izdrazniha s tezi si kostiumi otkolkoto pesenta. Tq ne e 4ak tolkova lo6a i ako viziqta im be6e malko po-razli4na nqma6e da me e 4ak taka qd. Minalata godina Finladniq bqha sy6to s po-tvyrda pesen i mi haresa otvratitelno mnogo. No tezi pi4ove ne6to...
Nqmam i ni6to protiv za raz4upvane na komersialnoto v Evrovision. Nqmam ni6to protiv tova, 4e Lordi sa po-razli4ni. Za men prosto sa otvratitelni.
I kakto kaza nqkoi, 4e vseki glasuva za sysedite si. Emi taka e. Edinstveno me izkefiha portugalcite, koito ne bqha glasuvali za nito edna dyrjava, blizko do tqh.
Ruskata pesen be6e melodi4na, no proizno6enieto na Dima e lo6o. Dosta daje.
Be happy,that's my secret
Линк към клипа на Lordi - Hard Rock Hallelujah --> http://www.bolt.com/JA1/video/1020053
КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ Запис от победата, награждаването и повторното победно изпълнение на песента --- > http://www.bolt.com/Shazvalo/video/1040116
Запис от изпълнението в конкурса---> http://www.bolt.com/Shazvalo/video/1039295
Както каза Пор "финландците са велики, факт!", примирете се!! Направо ше умра от кеф че спечелиха те!! Ще цитирам една статия "Финландската група "Лорди" доказа, че хардрокът е жив, като най-неочаквано спечели конкурса "Евровизия 2006" (Eurovision.tv), традиционно свързван с попа и шлагерното звучене, а през последните години и с "печелившата формула" на латинокючека и етноритмите." По-добре май не може да се кажеТоя конкурс до този момент беше толкова долнопробен и чалгарски, гъзове, цици, мацки по 180 с 130 само крака....Финландците разбиха!!!
Извинявайте руснака....беше с потник, гуменки и руски балет....да си имаме уважението!! Чалгата съкс....с Азис никога нищо няма да спечелиме..пък те да си размахват българското знаме до счупване на ръцете....наща кфо се прай на великата певица и си мисли че е нещо кой знае кфо...чалгари...
Най-накрая нещо истинско...как се кефа, тея Лорди им го навряха ана*но на всички \/ Следващата Евровизия ще е много интересна в Хелзинки
![]()
Браво на финландците, браво братя!!!!
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Не съм го и отрекла, въпреки че наистина ми мяза на нещо по-тежко. Но дали съм права - друг въпрос. А за облеклото и т.н. - 100% няма нищо общо с рока. тва си е типично извратен-метъл излъчване.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ErinEverly, и тия пичове ли са метъляги?
Мани да са хард рок. Тия си бяха чисто хеви. По хеви рифове ходи открии и вокала си беше чисто хеви. Само не вкараха солата, което дърпа песента мноо назад, ама кво да се прави... Иначе мноо ясно, че бяха най-добри няма да печелят някви кучки или шибани руски педери. Оня руснака беше толко зле!
Ама нормално сички от тоя форум да ги плюят, най-малкото защото са супер ограничени типове нямащи представа от музика, де мастурбират кат гледат рики мартин, тони стораро или гергана. И ми направи впечатление, че България бе от страните де дадоха най-малко на финландците. Нека ви го кажа - не сте дорасли за музика! Ама ся спечелиха и току виж станало модерно да слушаш такова и сички ще почнат да бъдат ”металисти”, ама не щот' се кефят на такова, а защото всички се кефят на такова и нека и ние да сме със стадото. Бей...
Босна и Херцеговина най-ме изкефиха!!някой има ли линк4е за песента??
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Тва са Кисс, много ясно че са рок. Но ги сравни със снимката, която дадох по-горе. Сравни ги с Мерилин Менсън (не само вокалът, те всички са такива). Разликата е коренна. Бялото и черното и грима по цялото лице е запазена марка на Кисс. Това не означава че са адски извратени, просто с това са се различавали. Сравни ги с това:Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Или със Слипнот:
Kiss въобще не са толкова извратени. Стилът им е такъв.
И да не забравяме Twisted Sister. Това че са като жени и се гримират силно въобще не означава че са метъл. Те са си глем и никой не може да им го успори.
![]()
Просто искам да кажа че не е важен гримът, а излъчването. В излъчването на Twisted Sister, Kiss или който и да е рок изпълнител няма нищо извратено. Въпреки че някои се гримират. Докато тези Лорди, Мерилин Менсън, Слипнот... При тях си го има тоя мотив.
Едит: Алис Купър е друга палатка. Той верно си има нещо доста извратено в себе си, камо ли като почне да къса кокоши глави.
И Бон Джови също, налиПървоначално написано от exploitedteen
Как почна да споменаваш по-лекото и пропусна софт метъла
![]()
![]()
![]()
Тва го знам много добре. Просто казвам, че не намирам нищо извратено в излъчването на рок-музикантите. Нито в Кисс, нито в Twisted Sister, има малко в Алис Купър, но това е заради сценичното му поведение. Не смятам че гримът прави извратеността. Ако е така - значи половината са извратени и то не само в метъла и рока. Ама аз не съм на тва мнение.
Erin Everly
Гледах една малка част от него и само се ядосвах как за пореден път не сме на финал.![]()
![]()
![]()