- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision
nenenenenenennene shtqh da umra kato izbraha teq izvergi.. ebahti ujasa.. kakvi hubavi pesni imashe kakvi hubavi toaleti, hubavi pricheski, glasove, melodii .. te izbrali teq satani ...doplaka mi sa chak za drugite u4astnici.. inache na men lichno nai mi haresa pesenta na Makedoncite.. bulgarite pone ne se izlojihme s vota si.. ako ne se luja za rusiq bqha 12-te tochki ..
т. 2, 9
Не мога да разбера какво общо има между Сатаната и някакви изпълнителиПървоначално написано от Sapphir
Кажи сатанисти, а не сатани
![]()
Ххахахах... То евровизията е весело. Хем турско, хем сръбско, хем македонско, хем румънско... Ама и бг чалга да си има. Супер е че не са избрали някакъв кючек![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
emi kiuchek da beshe po dobre ot nqkvi "undead-i"hahah SATANIIII
т. 2, 9
Вече те мразя зараи селяндурския отбор, който подкрепяш, но това е друга тема.Първоначално написано от Sapphir
По темата: мен, като българин щеше да ме е много срам, ако да речем Азис беше спечелил. Не искам страната ми да се популяризира от някакви цигани пеещи мазни чалги.
Хаххахаа, много хубаво мнение! Подкрепям!Първоначално написано от Анонимко
А... Бтв... Какво разбираш по "ъндед"![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Мълчи бе Сафирчо! Ти кат' си долен циганин кефи се на шибаните чалги! Ходи си в Турция или по-добре у Индия, че там са се цигани кат' теб. Ама не се мешай в Европа. Щот за разлика от твоите лайна, тез ”Сатани” правят музика де ти не можеш да си представиш, камоли да разбереш! А нашия вот беше чиста проба подмазване - на педерчото от Русия и на съседчето Гърция...Първоначално написано от Sapphir
Страшно прав си и напълно те подкрепям. Как може да сложат на 1-во място нещо толкова евтино и грозно. Тоя изверг от групата на концерт преди Евровизия си бил скъсал връзки на коляно или някакъв мускул от напъване! За какаво става въпрос ... никаква оригиналност, само тъпа "чалга". Русия трябваше да е на 1-во място .... в оформлението имаше такъв финес и изящество, да не говорим за оригиналността ... за балерината от рояла, кой друг преди това е правил нещо подобно? Песента на Билан 100% е вече хит.Първоначално написано от Sapphir
hm ne sym safir4o .. a sym Sapfir .. ako znaesh ko znachi neizvestni za men idiote..ni sym dolen ciganin .. purvo sym JENA .. .. nqma ko da prava v tyrcia mrqza gi rqzanite.. ti si nikoi za da kazvash kade da se mesham i kade ne.. muzika satanite pravili muzika pusni da chuesh pesenta na United Kingdom i vij kvo se naricha pesen .. primerno.. i aide tochka po vaprosa .. ako imash PRITIENCII na ls da ne floodim tyka..Първоначално написано от Анонимко
т. 2, 9
Музикантите не се избират по визия. Чаткаш ли?Първоначално написано от Sapphir
Другите песни не струваха. Бяха много лигави и елементарни.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
За мен това си е пародия на конкурса.
Ако пратим Азис 99% ще спечели, защото е различни.
Почти всички песни много ми допаднаха.
Румънеца имаше много хубаво изпълнение, Елена също, англичанина беше направил готина песен. Руската песен беше много интересна.
Но Европа да се радва спечелиха най-оригиналните.....
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
снощи щях буквално да се самоубия,като тея...даже незнам как да ги нарека.толкова са ми противни!Първоначално написано от Qgodka_
факт е,че метъла превзема света,но това ли е избора за песен на цяла Европа???
някакви изверги повтарящи безсмислици.яд ме е,че го гледах.за мен подреждането трябваше да бъде така:
1.Русия
2.Румъния
3.Малта![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Чух песента до края - вече съм на 100% на твоето мнение, това наистина е хард рок. И оттам-нататък - сички, които ги нарекохте метъли, да си затваряте устите, щото те не свирят метъл, а рокПървоначално написано от exploitedteen
А рока до края ще го защитавам, та по-добре не ме предизвиквайте
![]()
Erin Everly
Хаха, да бе се го е завладял.факт е,че метъла превзема света
Да само де рифовете не са хард рок, ни вокала...това наистина е хард рок
Копеле вие не разбрахте ли, че границата между хеви метъл и хард-рок е невидима? Двата стила са от една и съща сцена и се харесват на една и съща публика. ТОЧКА. Хеви метъли, рокери, няма голяма разлика.
Това са подробности.Първоначално написано от exploitedteen
Хиляда пъти ти казах, че финландците са рокери.Първоначално написано от ErinEverly
Soft-WitteD :
( M1rzi me dA sE id) Bahti bal1cite ... Az si bQh za BG na polufinala i za Russia i Turciq na finala ! Tova bqha nai-qkite pesni4ki na EuroVisiOn 2006.
Metali i dr. izrodi da ne komentirat t'va k' pi6a !!!![]()
![]()
Иначе само финландците не бяха толкова...толкова ...шаблонни...А Българската песен беше с добро звучене и Мариана Попова се разхожда много успешно по тоналностите. Нейната песен много много ме кефиПървоначално написано от InSOMnIAaa
LORDI,LORDI,LORDI![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Яка е песничката дето спечели...
Но и нашата заслужаваше да е на финала.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
az mislq 4e vsqka edna pesen zaslujava6e da spe4eli no ne i tazi na finlandiq.a kolkoto do bg pesenta tq be6e napalno dostoina daje mnogo po hubava ot pone polovinata pesni klasirali se na finala.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Lordi \o/ YeahЕ,да...Ама нали не го гледах.Все пак някой може ли даде линк от където да си сваля целият концерт? Иначе се радвам, че те са спечелили, защото са наистина добри ^^
Айде поздрав:
Lordi - Devil Is A Loser
Туркинята нито пееше, нито нищо...Първоначално написано от Анонимко
Turkinqta moje bi ne, no Dima be6e super super super super super super! Mnogo po-dobar ot "Lordi"![]()