.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 242

Тема: Eurovision

Голям фен
    Град
    United We Love You
    nenenenenenennene shtqh da umra kato izbraha teq izvergi.. ebahti ujasa.. kakvi hubavi pesni imashe kakvi hubavi toaleti, hubavi pricheski, glasove, melodii .. te izbrali teq satani ... doplaka mi sa chak za drugite u4astnici.. inache na men lichno nai mi haresa pesenta na Makedoncite.. bulgarite pone ne se izlojihme s vota si.. ako ne se luja za rusiq bqha 12-te tochki ..
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    nenenenenenennene shtqh da umra kato izbraha teq izvergi.. ebahti ujasa.. kakvi hubavi pesni imashe kakvi hubavi toaleti, hubavi pricheski, glasove, melodii .. te izbrali teq satani ... doplaka mi sa chak za drugite u4astnici.. inache na men lichno nai mi haresa pesenta na Makedoncite.. bulgarite pone ne se izlojihme s vota si.. ako ne se luja za rusiq bqha 12-te tochki ..
    Не мога да разбера какво общо има между Сатаната и някакви изпълнители Кажи сатанисти, а не сатани
    Ххахахах... То евровизията е весело. Хем турско, хем сръбско, хем македонско, хем румънско... Ама и бг чалга да си има. Супер е че не са избрали някакъв кючек

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Голям фен
    Град
    United We Love You
    emi kiuchek da beshe po dobre ot nqkvi "undead-i" hahah SATANIIII
    т. 2, 9

Guest
    Вече те мразя зараи селяндурския отбор, който подкрепяш, но това е друга тема.

По темата: мен, като българин щеше да ме е много срам, ако да речем Азис беше спечелил. Не искам страната ми да се популяризира от някакви цигани пеещи мазни чалги.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вече те мразя зараи селяндурския отбор, който подкрепяш, но това е друга тема.

По темата: мен, като българин щеше да ме е много срам, ако да речем Азис беше спечелил. Не искам страната ми да се популяризира от някакви цигани пеещи мазни чалги.
    Хаххахаа, много хубаво мнение! Подкрепям!

А... Бтв... Какво разбираш по "ъндед"

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Guest
    Мълчи бе Сафирчо! Ти кат' си долен циганин кефи се на шибаните чалги! Ходи си в Турция или по-добре у Индия, че там са се цигани кат' теб. Ама не се мешай в Европа. Щот за разлика от твоите лайна, тез ”Сатани” правят музика де ти не можеш да си представиш, камоли да разбереш! А нашия вот беше чиста проба подмазване - на педерчото от Русия и на съседчето Гърция...

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Страшно прав си и напълно те подкрепям. Как може да сложат на 1-во място нещо толкова евтино и грозно. Тоя изверг от групата на концерт преди Евровизия си бил скъсал връзки на коляно или някакъв мускул от напъване! За какаво става въпрос ... никаква оригиналност, само тъпа "чалга". Русия трябваше да е на 1-во място .... в оформлението имаше такъв финес и изящество, да не говорим за оригиналността ... за балерината от рояла, кой друг преди това е правил нещо подобно? Песента на Билан 100% е вече хит.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Мълчи бе Сафирчо! Ти кат' си долен циганин кефи се на шибаните чалги! Ходи си в Турция или по-добре у Индия, че там са се цигани кат' теб. Ама не се мешай в Европа. Щот за разлика от твоите лайна, тез ”Сатани” правят музика де ти не можеш да си представиш, камоли да разбереш! А нашия вот беше чиста проба подмазване - на педерчото от Русия и на съседчето Гърция...
    hm ne sym safir4o .. a sym Sapfir .. ako znaesh ko znachi neizvestni za men idiote..ni sym dolen ciganin .. purvo sym JENA .. .. nqma ko da prava v tyrcia mrqza gi rqzanite.. ti si nikoi za da kazvash kade da se mesham i kade ne.. muzika satanite pravili muzika pusni da chuesh pesenta na United Kingdom i vij kvo se naricha pesen .. primerno.. i aide tochka po vaprosa .. ako imash PRITIENCII na ls da ne floodim tyka..
    т. 2, 9

kakvi hubavi toaleti, hubavi pricheski
    Музикантите не се избират по визия. Чаткаш ли?

Другите песни не струваха. Бяха много лигави и елементарни.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Безлични песни, лигави, елементарни...въпрос на лично мнение!
    За мен китарите, дрънченото и деренето (на гласа) с нищо не превъзхождат цигулките на Босна и Херцеговина или страхотните гласови данни на румънеца!

Голям фен
    Град
    София
    За мен това си е пародия на конкурса.
    Ако пратим Азис 99% ще спечели, защото е различни.
    Почти всички песни много ми допаднаха.
    Румънеца имаше много хубаво изпълнение, Елена също, англичанина беше направил готина песен. Руската песен беше много интересна.
    Но Европа да се радва спечелиха най-оригиналните.....
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Страшно прав си и напълно те подкрепям. Как може да сложат на 1-во място нещо толкова евтино и грозно. Тоя изверг от групата на концерт преди Евровизия си бил скъсал връзки на коляно или някакъв мускул от напъване! За какаво става въпрос ... никаква оригиналност, само тъпа "чалга". Русия трябваше да е на 1-во място .... в оформлението имаше такъв финес и изящество, да не говорим за оригиналността ... за балерината от рояла, кой друг преди това е правил нещо подобно? Песента на Билан 100% е вече хит.
    снощи щях буквално да се самоубия,като тея...даже незнам как да ги нарека.толкова са ми противни! факт е,че метъла превзема света,но това ли е избора за песен на цяла Европа??? някакви изверги повтарящи безсмислици.яд ме е,че го гледах.за мен подреждането трябваше да бъде така:
    1.Русия
    2.Румъния
    3.Малта
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз ще се самоубия ако педерастите и курвите превземат света...
    а за повтарящо се: We are the winners.. друго имаше ли???
    Чух песента до края - вече съм на 100% на твоето мнение, това наистина е хард рок. И оттам-нататък - сички, които ги нарекохте метъли, да си затваряте устите, щото те не свирят метъл, а рок А рока до края ще го защитавам, та по-добре не ме предизвиквайте

Erin Everly

Guest
    факт е,че метъла превзема света
    Хаха, да бе се го е завладял.

това наистина е хард рок
    Да само де рифовете не са хард рок, ни вокала...

Guest
    Копеле вие не разбрахте ли, че границата между хеви метъл и хард-рок е невидима? Двата стила са от една и съща сцена и се харесват на една и съща публика. ТОЧКА. Хеви метъли, рокери, няма голяма разлика.

Guest
    в песента липсва нещо, което често се характеризира с хеви метъла- ясно изявено китарно соло...

и в хардрока има сола, но в хеви-то изпъкват някак си...
    аз не мога да го обясня... песента като я слушам и казах на какво ми прилича вече..
    Това са подробности.

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    аз ще се самоубия ако педерастите и курвите превземат света...
    а за повтарящо се: We are the winners.. друго имаше ли???
    Чух песента до края - вече съм на 100% на твоето мнение, това наистина е хард рок. И оттам-нататък - сички, които ги нарекохте метъли, да си затваряте устите, щото те не свирят метъл, а рок А рока до края ще го защитавам, та по-добре не ме предизвиквайте
    Хиляда пъти ти казах, че финландците са рокери.

Guest
    Soft-WitteD :
    ( M1rzi me dA sE id) Bahti bal1cite ... Az si bQh za BG na polufinala i za Russia i Turciq na finala ! Tova bqha nai-qkite pesni4ki na EuroVisiOn 2006.
    Metali i dr. izrodi da ne komentirat t'va k' pi6a !!!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от InSOMnIAaa
    Nashta pesen za mene beshe nai hubava no shans!
    Иначе само финландците не бяха толкова...толкова ...шаблонни...А Българската песен беше с добро звучене и Мариана Попова се разхожда много успешно по тоналностите. Нейната песен много много ме кефи

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    LORDI,LORDI,LORDI
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Яка е песничката дето спечели...
    Но и нашата заслужаваше да е на финала.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Mars
    az mislq 4e vsqka edna pesen zaslujava6e da spe4eli no ne i tazi na finlandiq.a kolkoto do bg pesenta tq be6e napalno dostoina daje mnogo po hubava ot pone polovinata pesni klasirali se na finala.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Lordi \o/ Yeah Е,да...Ама нали не го гледах.Все пак някой може ли даде линк от където да си сваля целият концерт? Иначе се радвам, че те са спечелили, защото са наистина добри ^^
    Айде поздрав:

Lordi - Devil Is A Loser
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Soft-WitteD :
    ( M1rzi me dA sE id) Bahti bal1cite ... Az si bQh za BG na polufinala i za Russia i Turciq na finala ! Tova bqha nai-qkite pesni4ki na EuroVisiOn 2006.
    Metali i dr. izrodi da ne komentirat t'va k' pi6a !!!
    Туркинята нито пееше, нито нищо...

Turkinqta moje bi ne, no Dima be6e super super super super super super! Mnogo po-dobar ot "Lordi"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си