- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision
Добре де! За теб може КоРн да са супер супер супер супер супер... За мен супер да е Куин, да кажем. Кое ще е по-хубаво???Първоначално написано от Maria Carmen
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
И сега положението е "га стана та не ядохме"...Не разбирам защо Дима, който беше с една от най-хубавите песни, истински хит, беше изместен от тия жалки подобия на живи същества? (да ме извинят феновете им тук). А между другото стратегията ни догодина ще трябва да е нещо като здрава чалга + костюми ала Лорди + невероятно крещене и кючеци и ви казвам 100%, ама 100% сме победили. Хората не искат хубави песни като на Дима, като Босненската, като Мариана, като Норвегия или Малта (която по незнайни за мене причини не получи никакви точки). Хората искат шоу. Така че отиваме догодина да изплашим здраво Европата и ако не се върнем с победа аз ше се прекръстя![]()
А замисляла ли си се че тези "хубави парчета" утре няма да са живи. Просто времето им изтича. Както ти правилно се изрази - "хитове" - днес ги има, утре - не. Докато кой ще забрави че Лорди са спечелили Евровизия. Леле ще си разплета чорапите от кеф - отдавна фубавата музика не е била оценявана правилноПървоначално написано от MaCeTo_
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Русначето не спечели, защото на хората им е писнало от лигави песни.Първоначално написано от MaCeTo_
С чалгата няма да стигнем до конкурса, камо ли пък да го спечелим...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ама чалга + визия на Лорди...Явно тоя конкурс се печели с шашкане на публиката, не с музика. Това е.
Заради чалгата няма да спечелим, не загряваш ли? Европейците не се кефят на простащината.Първоначално написано от MaCeTo_
Както и да е, за да го спечелим тоя конкурс трябва да направим нещо наистина най-най. Което едва ли ще стане скоро...
Nzz za6to no nikoga ne mi haresva tva evroviziq
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
Потресена съм от песента която спечели.Европа върви надолу,щом толкова хора избраха най-скапаната от всички песни! Руската и турската бяха на светлинни години по-яки.Но така и така след 2 год. примерно никой няма да помни тази песен,освен металите,а те са странна и рядка порода!![]()
Дани и Мариела are the best!
Първоначално написано от Maria_89
А понеже Елена Папаризу я помни някой още.![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Копеле, аз дето слушам метъл, пънк, хардкор и т.н. я помня, а не забелязвам някой друг да я помни. Бати злетата ти казвам, баце.Първоначално написано от magesnik
РОКЪТ Е БОГ И НИКОЙ ДРУГ СЪВРЕМЕНЕН СТИЛ НЕ МОЖЕ ДА МУ СТЪПИ НА МАЛКИЯ ПРЪСТ.
арменеца беше супер зле,туркинята-динозавър,македонката-фаната от улицата и супер безлична
най ми харесаха Русия,Румъния,Украйна,Белг я
Ти не чаткаш ли че песента, която спечели, е хубава??? Не можеш ли да го разбереш? А не можеш ли да разбереш че чалгата е уважавана само в БГ, защото на всички им е ясно, че това е крадена музика!!! Да не говорим че е тъпа... Лично мнение....Първоначално написано от MaCeTo_
Дамз... Защо, по дяволите, не спечелиха АХАТ или БТВ, Щурците... Все хора, които заслужават. Но не... Излязла някаква, нарекли я звезда, изпяла една песен, естествено сладникава, и супер... Айде на Евровизия!!! Ужас! Подигравка с истинските БГ музиканти!Първоначално написано от exploitedteen
1. Понеже смятам че си чалгарка (просто като такава говориш), ще ти кажа да се вслушаш в дръзките думи на собствените си съмишленици: "Няма значение музиката, важен е човека", а аз виждам едно пренебрежение към метълите....Първоначално написано от Maria_89
2. Значи всички гейски песни е трябвало да спечелят, но не и песента, в която не се заялага нито на красота, нито на популярен стил??? Доста весело мнение
3. След 2 години всички ще помнят че е спечелила песента, която се е отличила, това ще помнят всички!!!
Erin Everly
Чалгата е уважавана и в Гърция, Сърбия, Румъния, Хърватска...това е музиката на Балканите. И аз все си мисля, че всяка страна трябваше да излезе и да покаже части от културата си, каквато е и главната цел на конкурса, а не всеки да се прави на какъвто не е. И ако България трябваше да се покаже с чалга - защо не? Това се слуша много тук, а и е типично бъгларско!Първоначално написано от ErinEverly
Точно за това се възхищавам на македонката и хърватката (тая дума малко...?), защото освен че бяха едни от малкото, които пяха на собствения си език, те се поклащаха и в типичните за Балканския п-в ритми.
И най-важното - ни най-малко не ги е срам от това, включително и сънародниците им, които са избрали именно тези песни и именно тези изпълнители да представят държават им пред цяла Европа.
Ето заради такива хора държавата ни ще загине. КОЕ И Е БЪЛГАРСКОТО НА ЧАЛГАТА? Крадените мелодии от Турция, Гърция, Сърбия и т.н? "Поетичните" текстове които предизвикват мазно тресене на шкембета, паласки и дебели задници по кръчмите? Мургавите изпълнители, които свирят чалга? Това ЛИ Е БЪЛГАРСКО?!?! Тази музика се слуша тук, защото в България преобладава т.нар DAS MAN, квот' му дадеш, тва ше земе. Никога не съм искал да го кажа, но България е пълна с курви, педали и селяндури - ето защо се харесва тая музика. Защо не слушате български фолклор като искате българско.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ами, нека и така да е...Нека поне всяка страна се представи с това, което е всъщност - било то и не толкова приятно (ЗА ТЕБ!).
И съжалявам много, но когато ходя по кръчмите аз не си треса шкембето, паласките и дебелия задник понеже нямам такива. Много интересен поглед върху хората имаш. Аз пък ще ти кажа, че не държавата ни, ами светът ще загине от ограничени хора.
Ти глупава ли си? Турците българи ли са?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ae Ti Pratq video na LORDI i na Sibel Tuzun da vidim koi peel i koi ne ?Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ne lafete takiva prostotii Fe hoLa ( Nnqkoi 6te me narekat ciganin , selanin 4algar i t.n. ... NE ME E** 6tot az znam k1f s1m si !!! ) kAk mojE izrodi kato tiq da spe4elqt EuroVisiOn ? TovA e *bahti gavrata ...
Ne e v1zmojno vsi4ko tova da e istina , na4ina na glasuvane e super t1p i moje da se izgavri6 s koito i da e ot u4astnicite kato skrie6 15% ot vota ( samo ne me karaite da obqsnqvam kade kak i za6to ... ) A Za T'va dali Turkinqta ili Rusnaka peeli ili ne razberi kato pro4ete6 biografiite im (zad1ljitelno) i kato gleda6 video ot EuroVisiOn 2006 !!!
Какво повече да ти кажа, освен че турската музика се прави от турци, а щом се прави от турци, значи не е "типично българска". Загря ли?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Какво ме интересува какво пише в биографиите им?Първоначално написано от Анонимко
exploitedteen, още на полуфинала, когато го гледах със сестра ми си мислех, че Lordi ще спечелят...Това е единствената отличаваща се песен, няма спор, и понеже беше нещо като хард рок или метъл (представа си нямам), а почитатели на този стил музика има навсякъде, не беше трудно човек да се досети, че именно те ще спечелят, защото за тях ще се гласува от фенове на тази музика (как ще пропуснат може би първата възможност такава песен да спечели Евровизия?). Ами какво да кажем за другите 23 песни? Всичките бяха на границата на един стил, имаше и по-хубави и по-лоши, така че човек, предпочитащ такъв стил музика седи и се двууми (слабо казано, изборът му е бил голям) за коя песен да гласува и...вота се разпределя като със сигурност се натрупва само на едно място - Lordi.
Аз казах, че съм разочарована, защото си признавам честно - песента не ми харесва, но никъде не съм казвала, че е тъпа, че е проста и че на нея се кефят само хора с мрачни виждания за света, нали? Всеки да си харесва каквото иска, но да не съди чуждото...
Dr. Kazimbutt, сега горе-долу ти схванах мисълта...за теб чалгата е турска музика, така ли? За твое разочарование ще ти кажа, че много от чалга песните са изцяло произведение на български автори и композитори. А това, че звучат по подобен начин...казах вече...това е музиката на Балканите.![]()
Това си е турската музика, а не музиката на Балканите. Разбери го най-после! Изплагиатстваният текст не е български... както и звученето.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Близо век под турско робство няма начин културите да не се смесят.
Едно време Римската Империя е била пример за подражание на българските владетели за оправление, а сега защо пример за подражение да не е турската музика? Нашата държава е съхранила само от части своя облик. И още нещо - много повече се "краде" то сръбската, а не от турската музика.