- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision
що си мисля че евровизия трябва да има нещо общо с визия? иначе лорди изобщо не ме накефиха ляк![]()
ЕхLordi колко ги обсъждат само
гърците са разочаровани...те са супер религиозни и повечето от тях слушат чалгица...хахахяах как се кефя
HARD ROCK FOREVER...тва е
![]()
маа фака
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
kato za moderator bi trqbvalo da mojesh da prochetesh "Sapphir" ne da mi vikash saPhir li ko beshe tam.. chat li si PROSTO az f ili tam kvoto beshe?
т. 2, 9
Добре, де. Да не са сатанисти? Да не са убили коза на сцената? Костюми, е баси. Доста по-рпиятни са от гнусните разголени курви. Да не говорим туркинята колко е гнусна.
mi to po tvoita logika .. primerno nqkoq chalgadjiika da sa e naebala v nqkoi klip sas 100 choveka che da gi narichate kurvi?Първоначално написано от `Death`Whore`
т. 2, 9
В определението ми не става въпрос за секс, а за разголеност и поведение. И има клипове с оргии, има клип, в който Азис се друса под езика /поне така изглежда/.
emi hubavo obache .. primerno tva che se darjat kato kurvi ne gi pravi kurvi (ako ne sa takiva) .. primerno az ako se darja kato kralica viktoriq nqma da sym kralica viktoriq nali?Първоначално написано от `Death`Whore`
т. 2, 9
Ahaa...и момчетата са се облекли като чудовища и демони - това не ги прави такива.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Е ,добре. И какво сега? Нека обобщим. Металите не са чудовища, а само изглеждат като такива и чалгаджийките не са курви, а само изглеждат като такива.
Мир и спокойствие да има сега.
т. 2, 9
Ти ме заговори.
Това към мен ли беше насочено?Първоначално написано от exploitedteen
Кога съм казвала , че се възхищавам?
т. 2, 9
Имам чувството , че си глупав.Първоначално написано от exploitedteen
т. 2, 9
Това, че го казва с непапионски думи, не означава, че е глупав.
[quote="exploitedteen"]Първоначално написано от Sapphir
май не съм чак толкова глупав и помня кой какво е казал по- рано в темата...[/quote
Нали тук уж трябва да си даваме мнението. Моето мнение беше,че имаше и по-добри изпълнители, и че Лорди не ми харесаха. След това се почнаха едни спорове за чалга и метал.
т. 2, 9
Sapphir,
Първо само ще спомена да си прегледаш мнението, че е пълно с грешки. Като ти ще ме обвиняваш за правописа защо и аз да не те обвина![]()
Не съм направила нищо лошо - извъртях думите ти, за да видиш колко глупаво и двусмислено се изказа. Води се даже че си нарушила един от законите на логиката. Бтв чувала ли си за съждения, прости съждения. Има едно квадратче и в четирите му ъгли са "общо отвърдителни", "частно отвърдителни", "общо отрицателни" и "частно отрицателни" (може да има някъде грешчица). А сложните съждения бяха конюнкция и дезюнкция. Но се замисли над това:
ТЯ е мъж, защото не носи пола.
МЪжете носят поли.
твърдението е невъзможно, защото се изключват едно друго.
Тя е мъж, защото не носи пола.
Жените не носят само поли.
Същото нещо - невъзможно е твърдението.
И, след като ти обясних от логическа гледна точка нещата, ще ти ги кажа и на прост български език - никога не говори прибързано, защото грешиш. Много добре съм те разбрала какво имаш впредвид, но ти можеше да ми го кажеш по начин, по който да не мога да се хвана за думата. Ти ми даде повод да те направя за посмешище, защото не си се научила да се изразяваш и не си се научила да мислиш преди да се изразяваш. Ти каза "Кво ме интересува че не ходиш с поли? Ми ходи си като мъж" или нещо такова. Просто ми даде повод. Да не говорим че и на двете ни е ясно че изкара тва за детето и т.н., защото незнаеше какво да кажеш. Ти си казала едно - аз друго. Не можеш да намериш грешка в твърдението ми относно полите и половете, много добре го знаеш. Сега ще трябва да обясняваш защо дрехите правят пола, а не половите му органи (генетично) и сексуалната му ориентация (за травестити говоря; психически). И аз с голям интерес ще те слушам, докато се опитваш да излезеш от собствената си паяжинаЖената е жена, защото се чувства жена и/или защото има женски полови органи. Това дали си жена или не не зависи от дрехите ти!
В тази тема чалгарите обидиха Лорди и оттам се тръгна проблема. Този път сме си напълно невинни![]()
А за налагането на мнението - казах ти, опитвам се да отворя очите на хората. Колко съм се мъчила на една приятелка чалгарка да прослуша Бон Джови... Най-накрая й хареса, проблемът беше че не разбира английски, а при рока това си е задължително - ако не разбираш текста, не чуваш музиката (и тук мога да обвиня Апокалиптика, въпреки че не ги знам какъв стил се водят... Абе хубав инструментал, ама поне гамата да изпеят... Ква е тая музика без вокал...). Аз се отплеснах малко... Както и да е...
Чалгата е музика, Метълът е дрънканица??? Тц, тц, тц... Нито с едното не съм съгласна. Така че спорът няма да се реши...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Не съм съгласна с теб.
Казва се "музика", а не вокал. В операта вокалът е много важен, но за мен инструменталът принципно е по-важен. Като се замисля за най-филмиращите ме песни, се оказва, че са без вокал и музиката е толкова гениална.
Много си ми смешна. Неможеш да направиш един човек на посмешище, без той да ти позволи. Е, аз не съм сагласна с теб. Въобще имам чувството , че си много прост човек. Каде си тръгнала тук да ми преподаваш логика?Добре, тогава. Защо има мъжки и женски дрехи, би ли ми обяснила? Щом дрехите не са от никакво значение , защо един нормален хетеросексуален мъж не тръгне с пола и с токчета, нали в душата си ще се чувства мъж?Първоначално написано от ErinEverly
т. 2, 9
ne ne sym se napravila smeshna . metalite ste smeshni s tova vashe zaqjdane s hubavite chalga pevici kolkooto i da vi e qd sa dosta po hubavi ot tupite grozni metali ahahahahhahahahahahПървоначално написано от exploitedteen
i ti si mi smeshen momko , nqma metal koito da ne mi e smeshen kato varva po ulicite gi pliuq po glavite...
т. 2, 9
И продължава да се закопава,брей че упорство.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
linkyt,koito si napisal ne se otvarq.Първоначално написано от exploitedteen
т. 2, 9
kvo se zakopaam e .. metal grozen ta fana na ulicata ti zakopaa glavata y zemqta oO hahahahahПървоначално написано от magesnik
т. 2, 9
Първоначално написано от TheNightRider
da tva iskam da ti kaja.
т. 2, 9
Много си жалка...Първоначално написано от Sapphir
Ти по какво преценяваш музикантите? По визията им?
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."