.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 242

Тема: Eurovision

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir

linkyt,koito si napisal ne se otvarq.
    вече се отваря...

а и бтв НЕ СЪМ МЕТЪЛ...
    така, че си смешна и то много... ахахахахаха

simplex vulva hipnotica

Какво искаш да докажеш с този линк?
    А и какво за Бога е бтв? По принцип предпочитам Планета ТВ.
    А колкото до.. btw (by the way) междудрУгУтУ няма нищо общо с бтв мисля..
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    http://store3.data.bg/raddison/2006%...ction%2017.jpg

Тва ме уби,лелеле докъде стигна светът.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Добре, де. Да не са сатанисти? Да не са убили коза на сцената? Костюми, е баси. Доста по-рпиятни са от гнусните разголени курви. Да не говорим туркинята колко е гнусна.
    Тук е момента да сведем глави с уважение за Алис Купър

Sapphir,

А аз да не съм казала че няма мъжки и женски дрехи? Те са създадени отдавна, за да се задоволява кокетството. Защото жените трябва да са красиви, а мъжете - силни. Аз съм против тва твърдение, ама какво да се прави. Впоследствие жените го зимат малко по-навътре, полите стават по-късички и най-накрая кво - роди се Гергана, да кажем. Тва че някои жени живеят с мисълта някой да им гледа задника и да си чеше топките, докато си тръска тлъстините на някой кючек - еми браво. Аз, както народът знае, съм си феминистка и съм си твърдо зад убеждението, че жените не са създадени за секс. Но кво да се прави... Ако нямаше жени, като момичетата в Дабъл Вижън, нямаше и да ги има и феминистките. Защото жените сами се принизяваме до убеждението че най-важното е да сме красиви.
    Но да се върнем към дрехите - да не ми твърдиш случайно че няма женски дънки Или мъжки поли Или дрехи Унисекс Човек, чуй се кво приказваш.
    С обиди няма да стигнеш доникъде - ако не можеш да спориш, не спори Вече за кой ли път говориш глупости, защото няма кво да кажеш. Не бяха обиди, не бяха правописни грешки. Са даже и на кирилица започна да пишеш, дали на празника на Кирил и Методи най-накрая си уважила българската азбука
    Но тва е извън темата. Казвам ти - ако незнаеш кво да кажеш, ако не можеш да спориш - казвай. Тук има достатъчно много чалгарчета с веселии мнения, че да сложа някой на твоето място
    За токчетата незнам, но се замисли за шотландците

`Death`Whore`,

Абе и ти си права. Просто имаме различни мнения. Просто обичам да има вокали. Но и ти си си права - музиката е супер важна.
    Е... Минута мълчание за Джими Хендрикс, който едновременно пееше и свиреше чрез струните на китарата си!

machoka,

Хаххахаха... Е, мога ли да ти откажа

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Град

linkyt,koito si napisal ne se otvarq.
    вече се отваря...

а и бтв НЕ СЪМ МЕТЪЛ...
    така, че си смешна и то много... ахахахахаха

simplex vulva hipnotica

Какво искаш да докажеш с този линк?
    А и какво за Бога е бтв? По принцип предпочитам Планета ТВ.
    А колкото до.. btw (by the way) междудрУгУтУ няма нищо общо с бтв мисля..
    А, мила ми всезнайке, замисляла ли си се че като напишеш BTW на фонетична става БТВ??? Е... можеш да си направиш домашен експеримент да видиш дали съм права

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен
    Остави, тя не знае какво е 'btw'.

Мега фен Аватара на machoka
    TheNightRider

Аз не случайно искам 'се бракосъчетая с нея

но държа да отблежа, че водите глупав спор

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Добре, де. Да не са сатанисти? Да не са убили коза на сцената? Костюми, е баси. Доста по-рпиятни са от гнусните разголени курви. Да не говорим туркинята колко е гнусна.
    Тук е момента да сведем глави с уважение за Алис Купър

Sapphir,

А аз да не съм казала че няма мъжки и женски дрехи? Те са създадени отдавна, за да се задоволява кокетството. Защото жените трябва да са красиви, а мъжете - силни. Аз съм против тва твърдение, ама какво да се прави. Впоследствие жените го зимат малко по-навътре, полите стават по-късички и най-накрая кво - роди се Гергана, да кажем. Тва че някои жени живеят с мисълта някой да им гледа задника и да си чеше топките, докато си тръска тлъстините на някой кючек - еми браво. Аз, както народът знае, съм си феминистка и съм си твърдо зад убеждението, че жените не са създадени за секс. Но кво да се прави... Ако нямаше жени, като момичетата в Дабъл Вижън, нямаше и да ги има и феминистките. Защото жените сами се принизяваме до убеждението че най-важното е да сме красиви.
    Но да се върнем към дрехите - да не ми твърдиш случайно че няма женски дънки Или мъжки поли Или дрехи Унисекс Човек, чуй се кво приказваш.
    С обиди няма да стигнеш доникъде - ако не можеш да спориш, не спори Вече за кой ли път говориш глупости, защото няма кво да кажеш. Не бяха обиди, не бяха правописни грешки. Са даже и на кирилица започна да пишеш, дали на празника на Кирил и Методи най-накрая си уважила българската азбука
    Но тва е извън темата. Казвам ти - ако незнаеш кво да кажеш, ако не можеш да спориш - казвай. Тук има достатъчно много чалгарчета с веселии мнения, че да сложа някой на твоето място
    За токчетата незнам, но се замисли за шотландците

`Death`Whore`,

Абе и ти си права. Просто имаме различни мнения. Просто обичам да има вокали. Но и ти си си права - музиката е супер важна.
    Е... Минута мълчание за Джими Хендрикс, който едновременно пееше и свиреше чрез струните на китарата си!

machoka,

Хаххахаха... Е, мога ли да ти откажа

chesno kazano imam mnogo neshta da kaja nee e da nqma ko da kaja ako iskam moga da te obidia do sega ne sym go pravila poneje ne iskam vse pakkk ko da se prai .. az azbukata si q uvajavam tui che ne pisha v nqkav forum na neq savsem ne znachi che ne q uvajavam moga da ti kaja i sega nqma da si zavursha izrechenieto dokrq na mnenieto za da moje da mi namerish pak kusur za podloga i skazuemoto kolkoto do mnenieto ti che jenite ne sa samo za sex i moito mnenie e che jenite ne sa samo za sex .. ne e nai vajnoto da sme krasivi.. no ne e i malovajno
    i shtom si reshila da si fieminiiistka badi si ..
    т. 2, 9

ErinEverly, не че искам да се заяждам, но...в не далечното минало не видяхме ли цъфнали именно твоите прашки + половината гъз в Амор? Чак сега се сетих.

Извинявма се, ако греша!

Просто обичам да има вокали. Но и ти си си права - музиката е супер важна.
    Доказано е, че 90 % от хората съсредоточават вниманието си върху вокалите в песента. Аз обръщам внимание повече на музиката, отколкото на пеенето. Тя е по-важна.

Добре го каза за Джими...

ErinEverly, ти си моят идол!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Сапфире,сапфиреее омота се като пиле в калчища.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен
    Град
    United We Love You
    aare are BTV novinite..
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    ти вече сама се направи смешна, няма нужда друг да го прави...
    ne ne sym se napravila smeshna . metalite ste smeshni s tova vashe zaqjdane s hubavite chalga pevici kolkooto i da vi e qd sa dosta po hubavi ot tupite grozni metali ahahahahhahahahahah
    i ti si mi smeshen momko , nqma metal koito da ne mi e smeshen kato varva po ulicite gi pliuq po glavite...
    Защо трябва човек да слуша метъл, за да мрази чалгата, аз тва не разбрах

machoka,

А ще ми кажеш ли и на мен защо държиш?

Sapphir,

А ти щом си решила да си гъзодавка - твоя си работа

^npocTo^a3^f^,

Да, неслучайно дадох снимката. Тя беше направена пред октомври миналата година, точно преди да прослушам рок (което стана на 24 октомври, когато за първи път чух Don't Cry на един диск на баща ми - 100 най-добри китарни сола). Пуснах снимката по-късно, споменавайки че се срамувам от нея и от това, което съм била. Можеш да ме обвиняваш за тогава, но сега... Колкото и да ми го напомнящ това е минало, преди 8 месеца почти е станало. Тогава още слушах чалга. Ако имаш някакви други обвинения относно тази снимка, ги изложи, за да знам как да се защитавам. Ти я спомена, а не каза защо трябва това споменаване да ме засегне. Изясни се.
    (Аз бях с панталон и туника, а не с къса пола и бюстие)

Dr. Kazimbutt,

Знам че не е правилно, но ми е по-трудно да усетя музиката. Единственото място, където усещам чувствата без да има вокали, е солото. Там никога не можеш да сбъркаш чувствата, които китаристът иска да разкрие.

П.П. Поклонението пред святата ми личност ще е извърши утре, поради големия интерес

Erin Everly

Фен
    Град
    Пловдив
    Лол лол лол спрете се малко хора!Този спор неможе да се разреши както чалгата срещу метъла!Успокойте се малко пиите 1 студена бира и

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Просто обичам да има вокали. Но и ти си си права - музиката е супер важна.
    Доказано е, че 90 % от хората съсредоточават вниманието си върху вокалите в песента. Аз обръщам внимание повече на музиката, отколкото на пеенето. Тя е по-важна.

Добре го каза за Джими...

ErinEverly, ти си моят идол!

лично според мен трябва да има симбиоза между текста на песента и музиката...

не върви примерно да слушаш November rain (музиката) и текста да е от сорта на Дънките ще цепна, само да те гепна....

песента е симбиозата между правилният текст към музиката и точно в това е чара и магията...
    Разбира се! никой не го е отрекъл Но става въпрос за друго - в една песен на какво се набляга повече... Аз наблягам на вокалите и солата, без тях песента за мен губи голяма част от смисъла си, макар и да има страхотен инструментал.

Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Лол лол лол спрете се малко хора!Този спор неможе да се разреши както чалгата срещу метъла!Успокойте се малко пиите 1 студена бира и
    От кога чакам някой да го каже..

най-накрая ще взема да си сложа ключа и на тая тема, че бая се отклони от първоначалния замисъл

Сапфирче, остави ги бе, не им се връзвай на акъла, глей' че те провокират за да гледат сеир само

дЯволче, ти преди си слушала чалга, сега всички знаем какво слушаш, ама нещо в стила ти на обличане промени ли се? Или поне в този стил, в който ходиш на вечерни забави или т.н... независимо какво ни отговориш, помисли си каква е реалната истина. Бас ловя, че отново си ходиш с онова панталонче и с всичко онова, което си беше на снимката или поне с подобни..

Т'ва прави ли те чалгарка?

Найтрайдър, и да сложиш блузка, на която е щампован дебелия задник на Азис, няма да станеш по-малък човек. Ще ти се присмеят само хората с предрасъдъци, които не те познават, за чието мнение не бива да те е еня. Също това, че носиш тениска на Пърпъл не може да ми докаже, че не си въртиш дупИто в Дай-Дай

Аз съм си въртял дупето в Дай-Дай... и то по най-зверския и жесток начин.. върху маса, на пилоните, на най-бесните цигански кючеци.

И к'во, чалгар ли съм Ебаси смешката.. това, че обичам да се забавлявам, прави ли ме по-малко човек, от тези, които кършат телата си на метъл или се почупват един-друг на стиловете, любими на Експлойтед?

Така, като се кълча в Дай-дай, утре примерно ще го направя някъде, където пускат техно, други ден ще съм на салса парти .. и отново ще дам всичко от себе си в танца, просто защото когато се забавлявам /мога да го направя еднакво успешно на всякакъв стил/ се раздавам до край, също и когато работя.

Пък вие ме мислете вчера за чалгар, утре за метълист..даже тениска ще си сложа

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    дЯволче, ти преди си слушала чалга, сега всички знаем какво слушаш, ама нещо в стила ти на обличане промени ли се? Или поне в този стил, в който ходиш на вечерни забави или т.н... независимо какво ни отговориш, помисли си каква е реалната истина. Бас ловя, че отново си ходиш с онова панталонче и с всичко онова, което си беше на снимката или поне с подобни..

Т'ва прави ли те чалгарка?
    Еми вече не го нося Вече толкова нафръцкани дрехи не нося. Ми да, промени се. Са нося почти всеки ден черни дрехи. Нося едни тъмни дънки, които са някъсани (само на колената) и се целите нарисувани и надписани с текстове, логота и т.н. Имам един черен потник с нашивка от ОЧЗ. Смених цвета на кецовете си от кафявио с бяло и розово до изцяло черно. Почти всеки ден съм с черен лак на ръцете. Купих си колан на Харли Дейвидсън. Престанах да слагам сенки на очите си, почнах само с очна линия. Гланцовете ги захвърлих и слагам само тъмно-червени червила. Друго не се сещам, но ако се сетя ще ти кажа.

Erin Everly

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Напротив в днешно време наблюдавам,че точно дрехите и парите правят човека ама айде.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Абе дрехите не правят човека :P квото и да става.
    Само пола му, както се изрази Sapphir

Erin Everly

ErinEverly

Не видях нищо тъмно от снимките ти в Италия, напротив, видях едно лъчезарно момиче

Цветът не е важен, това е конкретика, важен е замисъла, който влагаш в съчетанието от дрехи, грим и други компоненти, които определят визията ти.. ти отново се стремиш да впечатлиш мъжете така, както и тогава.. убеден съм.. е, може би не нарочно, но искаш да си красива - за това се гримираш, макар и минимално, искаш да вземеш акъла на някой - слагаш парфюм или нещо от сорта..

Тъмната натура не винаги е депресантската такава.. тъмното е и символ на официалност.. тъмните бални рокли са символ на грация и елегантност..въобще, представата ти за тъмното сякаш се свежда само до нещо 'лошо' или някакъв вид затвореност ли.. и аз не знам - но както споменах, то си има и друг смисъл.
    Още ли не ти се живее?

Сега излизам в центъра на 'шопинг' за дрехи, който иска да дойде с мен и ще видим какво-що има.. пък един светъл ден ако дойдеш и видя как изглеждаш - ще ти препоръчам много готини светли дрешки..

@Мачок- навънка е лудата жега, не ти препоръчвам шопинг...
    Нема начин.. поръчах си едно костюмче и съм говорил с магазина да ходя днес..

Пъл нали бирата е за това.. да помага в трудни моменти

Ела с мен бре, нали ти свърши изпита.. ай са съберем за по една пивка

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ErinEverly

Не видях нищо тъмно от снимките ти в Италия, напротив, видях едно лъчезарно момиче

Цветът не е важен, това е конкретика, важен е замисъла, който влагаш в съчетанието от дрехи, грим и други компоненти, които определят визията ти.. ти отново се стремиш да впечатлиш мъжете така, както и тогава.. убеден съм.. е, може би не нарочно, но искаш да си красива - за това се гримираш, макар и минимално, искаш да вземеш акъла на някой - слагаш парфюм или нещо от сорта..

Тъмната натура не винаги е депресантската такава.. тъмното е и символ на официалност.. тъмните бални рокли са символ на грация и елегантност..въобще, представата ти за тъмното сякаш се свежда само до нещо 'лошо' или някакъв вид затвореност ли.. и аз не знам - но както споменах, то си има и друг смисъл.
    Още ли не ти се живее?

Сега излизам в центъра на 'шопинг' за дрехи, който иска да дойде с мен и ще видим какво-що има.. пък един светъл ден ако дойдеш и видя как изглеждаш - ще ти препоръчам много готини светли дрешки..
    В Италия беше друго, щото бях и с майка си, а тя не е много съгласна с черните дрехи. Но мога да ти кажа че веднга щом се върнах, на първото кафе, на което отидох, бях с черен потник и черна риза.
    Аз не се обличам, за да ме харесват другите, а за да се харесвам сама. И винаги е било така. А за черното - не е символ на нищо за мен, просто е един прекрасен цвят, който ми отива. Даже благодарение и на рока го харесах повече. Абе незнам... Аз тука съм на вълна спор, а трябва да ти се обяснявам на теб Не ти ли казах да престанеш дас ми противоречиш, че ме караш да мисля, а това ми е противопоказно

Erin Everly

Мега фен
    Ама каква е тази мания за черни дрехи? Аз мога да съм изцяло в червено и не е по-неметълско.

Супер фен
    Град
    само защото съм пич ще ти противореча и споря...

черното само по себе си е хубав цвят, но когато преобладава показва нерешителност при избора на дрехи...
    Хаххаха, добре бе. Ми нека съм нерешителна, ко да правя че харесвам как ми седи черното

Erin Everly

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Ама каква е тази мания за черни дрехи? Аз мога да съм изцяло в червено и не е по-неметълско.
    В цвят бургунд .
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми