- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision
ми.. послушай я.. майките дават добри съвети по някога![]()
Не знам как ти седят черните дрехи, но на онези снимки светлите тонове ти пасваха идеално.. въпреки, че както споменах.. видя ли нещо на Дизел и нещо в мен се надига /ха познай какво/
Как няма да мислиш, нали шСа зимами? 'ма май тряя да изчакам.. няколко годинида навършиш 18.. край.
БТВ новините, като никога слушам Новембър Рейн.. развалих се...![]()
![]()
Бъдете здрави!
Черна коса, черни дрехи и бяла кожа е много красиво, самият контраст е хубав.
Абе между другото важното е че Лорди спечелиха.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
`Death`Whore`,
Аз не съм и предирала за метъл излъчванеПринципно, за метъла, черното е най важното, но червеният цвят заема второ място
![]()
machoka,
Защо да нося неща, в които не се харесвам? А и светлите тонове никога не са ми стояли добре. За тъмна коса и тъмни очи... Абе не смятам жълтото за подходящ цвят. А за дизела - сложих го защото като бях с един жълт потник и едни ватикански полицаи ме заговориха и мен ме досрамя от тва че ме свалят и в най-голямата жега си сложих суичера. Иначе, да, противен е![]()
Е... То ако има песен на Гънс, която може да ти хареса, то това е Новембър Рейн, заради пияното. Но и Естранжд има много хубаво пияно...
`Death`Whore`,
Мндамз... Даже една моя приятелка е така... А и е с едни страхотни червени устни, просто...
TheNightRider,
Аз още малко и ще имам 16, а ти на 14 ме сложи![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от ErinEverly
wthf is "predirala"
т. 2, 9
значи това действието предиране е когато дереш нещо,примерно няква кожа,и толко много я дереш че я предираш,разбра ли сега.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
sheguvam se ot nachaloto na samata tema ama nikoi ne me useshta :P
i vseki mi sa vruzva :P a evala vi![]()
т. 2, 9
бременност напримерПървоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от TheNightRider
shtom tei kazvash tei da bude :P![]()
т. 2, 9
Първоначално написано от TheNightRider
ima izhod e vinagi moga da vi nakaram da se pochustvate zle ili da vi obijdam samo che mi omruzna puk i trqa da hoda da vursha rabota
panimaish li?
т. 2, 9
100 %. Хората те наредиха хубаво и почна да се оправдаваш: "ма аз се шегувам, вие не разбирате".Първоначално написано от Sapphir
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Хаххаха, трябва да се залавяме за работаПървоначално написано от Roxy
![]()
![]()
![]()
Sapphir,
Да, бе, и аз така. Всъщност слушам кючек, обаче са нямам време да ви обяснявам, защото отивам в Амор, да си въртя дупето пред някой циганин![]()
![]()
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ErinEverly, споменах за снимката, защото някак не ми се връзваше с някои от мненията ти в темата. Нямам представа колко е била стара...И не те обвинявам в нищо, че да се защитаваш.
![]()
А, exploitedteen, защо при чалгарките това да е перманентно? Защо трябва да поставяме всички под общ знаменател? Аз слушам чалга, но не нося къси поли, всъщност въобще не нося поли, не се издокарвам, така че да ми се вижда задника и не посещавам Амор или ДВ?![]()
emi hubavo ve az rekoh s dobroto vie kato neshtete
naredili me kvo moje da me naredi nqkav neshtasten metal.. se
eno nqkaf klushar da trugne da narejda Angliiskata kralica.. Mislite li che tq shte se zasegne?!
т. 2, 9
Да, винаги можеш да обидиш и да мислиш, че само така можеш да затапиш някого. Но обидата е нещо, което не е вярно.
mi chesno kazano kloshare i ti ne me poznavash i az moga da te naredq jestoko .. ama pod nivoto mi e da se zanimavam s teb..Първоначално написано от exploitedteen
т. 2, 9
Sapphir,
Прекланям се пред светлата Ви кралска личност, благодарейки че Сте ме пощадила!
Хаххаха... абе ти нещо май си прекалила със свещичките като малка (говоря за онзи начин на лекужане - със свещ в гъза)![]()
Erin Everly
lekujane? a syper mda taka e vinagi sym prekalqvala s lekujanetoПървоначално написано от ErinEverly
ahahahahahh tymba piani metali koi ot koi po pian toa s kitarata nai mnogo! hahaha
т. 2, 9
Хахахахах.... Ама ти наистина незнаеш какво да кажеш, нали?Първоначално написано от Sapphir
Хахахха, сгрешила съм буквата, голяма работа. А за пиенето - ми точно днес бира даже не съм близнала.
А ти кви метъли видя, бе? Ти вече няква маниакална депресия от метъли придобиваш.... Тц тц тц. Кви китари, бе??? Боже мой, ти имаш някакви психически проблемиВенерическа болест на главата
Жалко че не може да има такива. Супер яко звучи
![]()
Едит: Повечето не сме метъли. Незнам как да ти го обясняТи наистина нищо не вдяваш
![]()
Erin Everly
skinhedsss balgaria da vazrodim boi boi boi da vlezem vav dvuboi!
mi ko da ti kaja e dushichko milichka liubima ko iskash da ti kaja nqkoe stihotvorenie da ti napisha lirichno Ne mi dopadash tva mai go razbra i az ne ti dopadam tyi go Vdqnay
tirboshona v tapata oceta v salatatamikrofona f lapata dva pirona v glavata!
т. 2, 9
Не, просто ми е приятно да те гледам как се дразнишПървоначално написано от Sapphir
Но, моля ти се, не се самоубивай сега
![]()
Erin Everly
Както и да е. Манчестър смърдят, а Лорди напълно заслужаваха да спечелят Евровизия.
te pironchetata bqha za tebe e mucka :P
т. 2, 9
Samo znam 4e pone do final zaslujavahme da otidem! To kakvi li ne otidoha- armentsite bqha pod sekva ama haide na final! Tup4at ni nas bulgarite i tva si e ! Hubavite besni bqha 3-4 m-u koito i na6ta!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
Sapphir,
То ти нямаш смелост и виртуално да дигнеш пистолет срещу мен, а очакваш да се изплаша![]()
Erin Everly