.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 242

Тема: Eurovision

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ако е на 16 може и без разрешени на родите с решение на Районен съд, обаче трябва да има основателна причина
    бременност например
    Хаххаха, трябва да се залавяме за работа
    Музика за ушите ми

Бтв - като малки деца сте двете, които се карат за близалка.

Колко сладко да ви наблюдават от страни.. две манечки момиченца, дърпащи се за косите за едно голямо нищо

Голям фен
    На мен лично изобщо не ми хареса песента на финландците.Много глупав избор.Имаше къде къде по-хубави песни.Най-много ми харесваше гръцката.. и българската естествено!:)
    А избора на Евровизия за пореден път доказва,че всичко е подкупено:(

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Е ти изби рибата от тъпота до сега. В корените на всичко се крие дълбока конспирация целяща прецакването на другите изпълнители,как не се досетихме по рано мама му стара.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    На мен лично изобщо не ми хареса песента на финландците.Много глупав избор.Имаше къде къде по-хубави песни.Най-много ми харесваше гръцката.. и българската естествено!
    А избора на Евровизия за пореден път доказва,че всичко е подкупено
    Ххаах. Гледай ти. Щом на нея не й харесва значи е подкупено. ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА просто.

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ако е на 16 може и без разрешени на родите с решение на Районен съд, обаче трябва да има основателна причина
    бременност например
    Музика за ушите ми

Колко сладко да ви наблюдават от страни.. две манечки момиченца, дърпащи се за косите за едно голямо нищо
    Хаххаха, знам че сме смешни, но толкова време се опитвах да я върна към спора, че накрая се отказах и започнах да се ебавам с нея. Да няма заповед против забавляването Глей колко е весело - тя се нерви, аз имах гаден ден и си го изкарвам и всички сме доволни

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    бременност например
    Музика за ушите ми

Хаххаха, знам че сме смешни, но толкова време се опитвах да я върна към спора, че накрая се отказах и започнах да се ебавам с нея. Да няма заповед против забавляването Глей колко е весело - тя се нерви, аз имах гаден ден и си го изкарвам и всички сме доволни
    oh popadnah na porednia oklumantik,koito razkazva na drugite moite misli i chuvstva . "TQ SE NERVI" ti she kaish ko prava.. v momenta qm a kogato qm sym shtastliva e .. nervela sam se az samo za pari se nerva za dr ne se nerva..
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    izvinqvam se za fluuda,no stiga citirahte

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    ей ама ти не се отказваш...

мазохистка ли си каква си???

какви клошари, какви кралици те гонят бре момиче?? От толкова слушане на чалга за принцеса ли се мислиш?? Внимавай да не се помислиш за Хари Потър и да се опиташ да летиш на метла, че ще се претрепеш....

хайде разкарай си некомпетентното и неграмотно подобие на мнение, което имаш от темата и ни остави нас клошарите да си живеем живота... разбра ли кралице???

ПП. ако има нещо, което най- мразя е някой да се мисли за повече от другия заради някаква даденост, която не зависи от него.... с две думи: Мразя принцески..

ППП. повярвай ми ако исках да те наредя щеше да е страшно тука...
    mi chesno kazano kloshare i ti ne me poznavash i az moga da te naredq jestoko .. ama pod nivoto mi e da se zanimavam s teb..
    Не само си тъпа, ами си и надута. Ти да не си на по-високо ниво от неговото? Ако беше така, то поне щеше да си грамотна.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    United We Love You
    mi chesno kazano kloshare i ti ne me poznavash i az moga da te naredq jestoko .. ama pod nivoto mi e da se zanimavam s teb..
    лелеееее принцесо, ама да знаеш, че клошар от твоята уста е комплимент за мен...

а на теб ти пожелавам да срещнеш принца с черния голф и да си живеете щастливо в някоя панелка и да ползваш предпазни средства, за да не се раждат такива като теб...
    ако трябва аз лично всеки ден ще ти купувам по кутийка Durex...

виждам, че много се мяташ и аз тази тема, а аз сега се прибирам след ебати яката вечер, в която освен, че бях на мега яко коцертче и бал... забавлявах се адски много... абе щастлив съм...
    сега искам да ме наредиш... постави ме на мястото ми, о господарке...
    аз бях лош, мноооого ЛОШ клошар... накажи ме... бичувай ме вербално...

а да и да не забравим... много обичам да цитирам една много любима песен...

I can’t hear you ’cos your mouth’s full of shit
    I can’t hear you ’cos your mouth’s full of shit
    Do something about it

You think you’re god’s gift
    You’re liar
    I wouldn’t piss on you if you were on fire

Verveces tui similes pro ientaculo mihi appositi sunt
    O blogadria ti Klusharcho Tolkova sym trognata ot tvoeto surdechno pojelanie
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Sapphir,

Най-големият ебач е най-голям чикиджия. Знаеш ли го тва? И аз стигам до заключението че ти си мекотело без самочувствие и се опитваш да си го изградиш върху някакъв форум. Но дотук с психологическия ти портрет.
    Знаеш ли какво прави човек, когато е нервен? Често бърка думите си, говори глупости, може даже да залита. Това е заради нервната система. Аз видях в твоите мнения толкова много неща, които нямат нищо общо със самата тема, че спокойно мога да си заложа главата че ако не си, то поне си била изнервена. А и така можеш да намериш оправдание за некомпетентните си мнения.
    А за нещата, които говориш на exploitedteen, незнам как при разликата в ггодините, разликата в интелигентността, разликата в поведенията, ти смееш въобще да се сравняваш с него. Ти си просто едно момиче, без капчица самочувствие, което се мисли за много важно и за голяма кучка в нета, едва ли не че всеки се страхува от теб. Мисля че трябва да отидеш и да си потопиш главата в ледената вода, за да се осъзнаеш. Недей да приказваш повече, че само се излагаш, а и явно не познаваш иронията и сърказма, чрез които говори exploitedteen. Просто не коментирай мненията му, след като не можеш да ги разбереш!

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Уикеда къде са свирили.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    То и без тва там не пускат под 18,баси пак пропуснах.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Sapphir,

Най-големият ебач е най-голям чикиджия. Знаеш ли го тва? И аз стигам до заключението че ти си мекотело без самочувствие и се опитваш да си го изградиш върху някакъв форум. Но дотук с психологическия ти портрет.
    Знаеш ли какво прави човек, когато е нервен? Често бърка думите си, говори глупости, може даже да залита. Това е заради нервната система. Аз видях в твоите мнения толкова много неща, които нямат нищо общо със самата тема, че спокойно мога да си заложа главата че ако не си, то поне си била изнервена. А и така можеш да намериш оправдание за некомпетентните си мнения.
    А за нещата, които говориш на exploitedteen, незнам как при разликата в ггодините, разликата в интелигентността, разликата в поведенията, ти смееш въобще да се сравняваш с него. Ти си просто едно момиче, без капчица самочувствие, което се мисли за много важно и за голяма кучка в нета, едва ли не че всеки се страхува от теб. Мисля че трябва да отидеш и да си потопиш главата в ледената вода, за да се осъзнаеш. Недей да приказваш повече, че само се излагаш, а и явно не познаваш иронията и сърказма, чрез които говори exploitedteen. Просто не коментирай мненията му, след като не можеш да ги разбереш!

e qvno nqma po tupa metalka ot tebe... ti kvo za nqkva psiholoshka li sa mislish ? Ili nqkva ekstrasenka sha mi obqsnqva kvo mi e na mene..
    da samo mekotelo bez samochuvstvie shte sym.. da az sigurno se imam za nqkva internet bandidka mi ti kvo za nqkva internet priholojka pyk onq drugiq metal za nqkav internet intelektualec li?
    ama i vii metalite ste strashno neshtoo.. edin da ne e na vashto mnenie i go izkarvate lud
    hahahahha
    т. 2, 9

ама ти май наистина си тъпа...

АЗ НЕ СЪМ МЕТЪЛ!!!
    ДА МА АЗ СЪМ МЕТЪЛ!!!!
    добре им влезе на мизернните и изтъркани попчета до година и бг с метал
    на евровизия!!!!!!!!!!!!!!!!!!

метъл RulZzZZ!!!!
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ама ти май наистина си тъпа...

АЗ НЕ СЪМ МЕТЪЛ!!!

набий си го в главата... не е трудно да го схванеш... поне всеки нормален хомосапиенс би го разбрал, стига да няма сериозно увреждания...
    чакай пак да ти го кажа- НЕ СЪМ МЕТЪЛ...

и пак: НЕ СЪМ МЕТЪЛ
    НЕ СЪМ МЕТЪЛ...

тя също не е метълка, за сметка на това ти си жалка и смешна...

какви метъли те гонят бе?? Да не би да имаш някакъв комплекс или какво???

един да не е на нашето мнение и го изкарваме луд... ми кой е лудия бе, неграмотнице???
    я хвани прочети отново цялата тема и виж какво се е писало и дано се случи немислимото и да схванеш...
    заради теб ще стана религиозен и ще се моля на господ да съживи хлебарката, която мисли вместо тебе...

hahahahahahah qdosa li sa we metal
    т. 2, 9

ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Sapphir,

e qvno nqma po tupa metalka ot tebe...
    Тя не е метълка. Слуша рок. Разбираш ли какво искам да ти кажа?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Sapphir,

e qvno nqma po tupa metalka ot tebe...
    Тя не е метълка. Слуша рок. Разбираш ли какво искам да ти кажа?
    ne ne razbiram kakvo iskash da mi kajesh i ne iskam da razbiram kakvo iskash da mi kajesh sega razbirash li me kakvo iskam da ti kaja?
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    United We Love You
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

т. 2, 9

ЦЕНЗУРА

т.2

а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Мега фен Аватара на machoka
    Още една обида ако видя, темата ще приключи.

Приятна дискусия.

сри отнесох се просто понякога не знам какво правя
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

то май е направо за ключ тази тема, че вече се уплаших какви почнаха да се творят тука...
    за с две ръце! пак се извинявам понякога като съм ядосън си го изкарвам на първият срешнът

ПП моля за по лека санкция понеже до сега не съм нарошавал правилата на форума
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Да. В тази тема има материал за цитиране.
    Но няма да цитирам. Не искам да има нещо, което дори косвено да ми свързва с някои от крайно ограничените мнения, които прочетох тук.
    Разбира се, не изчетох всичко. Но и малкото, на което попаднах, ми стига.
    Вън от всякакви най-шаблонни заяжданки, гонения и сборичквания "чалга-метъл", си мисля, че имам какво да кажа.
    Далеч съм от мисълта да приравнявам любимата музика на даден с човек с неговото ниво на интелигентност. Или по-скоро бях далеч от тази мисъл заради твърде идеализираното схващане, което поддържах, че музиката няма съществено значение за развитието на индивида. Само че има неща, които не мога да не забележа.
    За мен всеки етикет, всяка табела "чалгар", "метъл", "пънкар" и т.н. са, на първо място, ограничение. Музиката - така, както аз я разбирам - няма нужда от рамки и определения. Аз дълбоко уважавам (освен че слушам, харесвам и усещам) рок музиката, но не харесвам всеки изпълнител, нарекъл се рокаджия. За мен би било ограничение да си лепна отличителен знак "рокаджийка" на челото, например. Затова и споровете на тема "Аз съм по-велик от теб, защото слушам еди-каква си музика" са ми далечни.
    Но!
    Има твърде много неща в чалгата, поп-фолка, турбо-фолка, фьешън-фолка и всеки друг фолк, освен истинския (народната музика, уточнявам, че най обичам, когато някой се захване буквално за думите ми и тръгне да доказва чрез тях някаква изкривена логика), които силно ме отблъскват. Проблемът не е в музикалния "стил" - проблемът е в тези, които го слушат. За съжаление, щом чалгата процъфтява, значи има такива, които я "почитат". Т.е., независимо дали е крадена или не, има необходимост от нейното пресъздаване. А това пресъздаване, заедно с ценностите и морала, които внушава, водят до срамни моменти, най-малкото - пример - плаката на Азис срещу паметника на Васил Левски. Азис даже настояваше, че несправедливо са го пренебрегнали, че това, дето се е изложил в целия си "откровен" вид на точно това място, е било изява на неговата творческа натура. Защо споменавам именно този случай ли? Защото това се превръща в модел за поведение. Не ме интересува какви са му сексуалните влечения и какъв му е любимият плат за бална рокля - ето такива прояви ме притесняват.
    Познавам и "върли метъли", познавам и "ултра чалгари". И от двата "вида" има свестни хора. Не е в това въпросът (но в такива дискусии винаги ще се гледа от тази страна, защото онези, които си носят табелите, се и обиждат от приказки срещу "стила" им). Въпросът е, че като култура на изразяване, култура на мислене, елементарни познания или обща култура (тук например научих, че едно е равно на пет, а "безжалостното избиване на българи по време на Турското робство" е остаряла форма на "присъствие), "ултра чалгарите" са отчайващи. Че и сред "върлите метъли" има такива, за които пунктуацията, да речем, е непосилно бреме, а едно не е равно на пет, а на корен квадратен от 0,27 (и "дроб" е понятие, което се сервира най-добре задушено), е факт. Само че си направете сметка - колко от "метълите" са бивши "чалгари"? Колко са станали "метъли" (разбирайки под това Линкин Парк, примерно, които са си група като група, но са безспорно доста синтетични и явно комерсиални), за да си поиграят на "различни"? А после - помислете колко от "истинските метъли", без значение какъв им е коефициентът на интелигентност, са станали чалгари?
    Ключът е в прословутото различие. Има нещо много естествено в това да искаш да се разграничиш от масата хора, когато масата хора прави нещо, което ти не приемаш. Затова и в рока, и в метъла, и в пънка, и в други музики го има елементът на бунта - дума, непозната на чалгарската душа. Защото чалгата е музика, която не изисква вглъбяване, разсъждение, ако щете, тя е първосигнална. Затова и се харесва на толкова хора - затова и посланията й толкова лесно и незабележимо се набиват в главата на човек, който не е имал възможността да се докосне преди това до класиката, до джаза, до рока. Вижте текстовете на "Щурците", на ФСБ, на "Ахат" - това в България, да - и може би ще забележите явната разлика в смислово отношение между тях и чалгаджийските псевдомеланхолични излияния за любовта, парите и жените. И те са български, от българи са измислени, но са интелектуалски. И те са родни. Или, какво, щом в песните не фигурират кючекчийски мотиви (кой ви излъга, че кючекът е по-български от хорото?), то те не са родни?
    Щом чалгата съществува, значи се изпитва потребност от нея. Добре. Аз нямам против самата музика, макар че не я слушам и я намирам за елементарна във всякакво отношение. Имам против това, че тя извира отвсякъде и съм принудена да се съобразявам с нея. Имам против това, че именно тя налага нормите за култура, за поведение и за разбиране на света. Не ме интересува дали някой ще ме нарече "метъл", защото вкуса ми за музика е точно противоположен на неговия, понеже не е ограничен. Хората, които ми разправят каква съм "позьорка", ми правят впечатление дотолкова, че да се поразвеселя. Не е в това въпросът!
    П.П. За всичките разярени "свободомислещи", които запротестираха, че "метълите", "както винаги", били показали ограничеността си и били заклеймили чалгата - грешка. На конкурса "Евровизия" имаше една-две интересни песни, като например тази на Босна и Херцеговина (но пък и изпълнителите й не са еднодневки), но всичко останало, включително нашата песен, беше, ако не чалга, то и аз не знам какво. Стереотипи отвсякъде, показване на плът, друсащи се ритми - ето го първоначалникът на "родната" чалга...Не знам доколко е конкурс този конкурс - целта винаги е да се измайстори някаква атрактивна еднодневка (с изключение на участието на АББА преди доста години - но къде е АББА, къде са повечето от сегашните участници)...И е нормално на такъв конкурс да спечели това, което се откроява, закачката, а не това, което е доказателство за изключителен талант, брилянтна композиция и т.н.
    "Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".

Супер фен
    Град
    Sapphir,

НЕ СЪМ МЕТЪЛКА!!! МЕЖДУ РОКА И МЕТЪЛА ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА!!!! СРАВНИ МИ, АКО ОБИЧАШ ЕЛВИС ПРЕСЛИ И МЕРИЛИН МЕНСЪН!

Незнам дали си малоумна, но смятам че го казах ясно НЕ СЪМ МЕТЪЛКА! И тва че знам по психология и логика много повече неща от теб означава само че съм по-умна от теб! А и тва че си комплексарка ти личи!

exploitedteen,

Не се нерви, няма смисъл. Тя просто не вдява!

machoka ,

Бъди справедлив и давай бан, на който трябва. Sapphir го заслужава много повече от piko1!!! Моля те! Наистина не е хубаво да се псува във форума, но... Както и да е.

Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си