.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Jasmina^^^
    Guest

Vlubena sum v jenen muj!!!!

ot nqkolko meseca sum vlubena v jenen muj,koito ima i dete!No predi edna sedmica se zapoznah s nego!toi me sprq i si dade telfona si!Sega se vijdame!i sum mnogo 6tastliva!No neznam da produljavam li?Znam 4e toi ne obi4a jena si,no vse pak!durji se ujasno milo s men,i me kara da se usmihvam samo kato go vidq!Kajete kakvo da pravq?Sled 1 mesec zaminavam za gurciq,i ne znam kak 6te se razdelq s nego!Pishete mi,daite mi suvet!Blaodarq predvaritelno!

Jasmina^^^
    Guest

vlubenaat v jenen muj!

mejdu drugo az sum na 17,a toi na 30!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    prosto se otkaji nqma smisal...hvani si nqkoi na tvoita vazrast!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Може да е зрял човек- говори с него и му обясни всичко. Така хем ще бъдеш честна с него, хем на теб ще ти олекне до известна степен.
    Успех.

jasmina^^^
    Guest

vlubenata v jenen muj!

ami ne moga da se otkaja!4uvstvoot e po silno ot men!!ne obi4am muje koito sa na moqta vuzrast!ako ne e nad 20 ne stava!

Повече от фен
    Milsq,4e mu e samo za sexa,kolko i gadno da zvu4i.Toi e na 30 jenen s dete i neobi4al jena si.Za kakvo togava e s neq ima ima dete ot neq?Samo taka ti govori za da ti zavurti glavata,kakvo moje da iska jenen muj ot edno 17 godi6no momi4e? Seriozna vruzka li - nemislq.Ostavi go tozi,zamini si spokoina za Gurciq,moje bi tam 6te sre6tne6,nqkoi koito mnogo pove4e 6te ti haresa.

I az mislq che e samo zaradi sex-a.. Ne vqrvam da se poluchi neshto seriozno. Vse pak toi e jenen i ima dete. A edno dete splotqva braka. Ako ne obichashe jena si prosto shteshe da se razvede i da b1de s teb... No qvno ne e taka. Znam che e trydno, no se opitai da go zabravish. Dano v G1rciq sreshtnesh nqkoi dryg, s koito da se poluchi neshto.
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Milsq,4e mu e samo za sexa,kolko i gadno da zvu4i.Toi e na 30 jenen s dete i neobi4al jena si.Za kakvo togava e s neq ima ima dete ot neq?Samo taka ti govori za da ti zavurti glavata,kakvo moje da iska jenen muj ot edno 17 godi6no momi4e? Seriozna vruzka li - nemislq.Ostavi go tozi,zamini si spokoina za Gurciq,moje bi tam 6te sre6tne6,nqkoi koito mnogo pove4e 6te ti haresa.
    Така е!Защо се заблуждаваш?Ти си просто едно разнообразие в брачния му живот!А красивите думи,които ти говори са просто,за да те върже!Какво искаш-да ти каже,че обича жена си и,че от теб иска само секс ли?Нима едно 17 годишно момиче ще се съгласи!Не му вярвай!

jasmina^^^
    Guest

vlubenata v jenen muj!

ami toi sam si go kaza 4e hodi!no az sum vijdala jena tq si ima lubovnki,i muja i znae!

Повече от фен
    Град
    Mars
    az bih te posavetvala dobre da obmisli6 tova koetyo stava i dali 6i zaslujava izob6to da se bori6 za lubovta mu ako izob6to ima lubov za6toto toi vse pak e jenen.az li4no sam go prejivqla i povqrvai mi re6enieto da se otkaja ot nego be6e po dobroto za6toto sega sled vreme kato se setq za tova si davam smetka 4e ne si e zaslujavala.taka 4e moq savet e da se otkaje6 ot nego.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Той може да е щастлив с теб,да му е приятно когато сте заедно,ама вечер,когато се пребира не се пребира във вас,а във дома си,където са жена му и детето му.Щом тези хора са решили да имат дете,което вероятно е плод на любовта им,а не на случайна грешка,значи едва ли отношенията между тях са толкова повърхностни.Освен тва ти си много млада,живота е пред теб,на тези години би трябвало да те вълнуват съвсем различни неща.Както и самата ти казваш ще заминеш за Гърция и той едва ли ще си спомня за теб дълго.По-скоро ще намери нова играчка,която да прави живота му по-цветен.Освен тва не се ли чувстваш малко пренебрегната и унизена,като знаеш че свириш 2-ра цигулка,като знаеш че допреди малко се е радвал на семейството си и после идва при теб,целува те с устните,с които е целувал жена си и накрая пак си тръгва.Може би в момента преживяват тежък момент във семейството,но когато това се оправи той пак ще бъде заедно със жена му и с детето му.Не само в Гърция,но и тук в България може да се запознаеш с някой,който наистина ще те оцени и за който ти ще си единствена.Недей да си навличаш проблемни връзки още от сега....

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Vlubena sum v jenen muj!!!!

Цитирай Първоначално написано от Jasmina^^^
    ot nqkolko meseca sum vlubena v jenen muj,koito ima i dete!No predi edna sedmica se zapoznah s nego!toi me sprq i si dade telfona si!Sega se vijdame!i sum mnogo 6tastliva!No neznam da produljavam li?Znam 4e toi ne obi4a jena si,no vse pak!durji se ujasno milo s men,i me kara da se usmihvam samo kato go vidq!Kajete kakvo da pravq?Sled 1 mesec zaminavam za gurciq,i ne znam kak 6te se razdelq s nego!Pishete mi,daite mi suvet!Blaodarq predvaritelno!
    толкова ли няма яки 17-годишни....че точно 30-годишен,женен,че и с дете...скрий се!!!

Фен
    Град
    София
    Мила колкото и тъпо да ти звучи, аз имам абсолютно същия проблем в момента и идеално те разбирам, много е кофти, всички ми казваха да не залитам по него,ама аз си знаех своето и сега страдам.Нищо не можем да направим освен да чакаме някой на нашата възраст да се появи
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

mogat da go osadqt za pedofilstvo ne misli6 li????
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Re: Vlubena sum v jenen muj!!!!

ako zaminava6 za mn dalgo i na 100% po dobre kolkoto i da ti e trudno zabravi za nego,znam 4e sa ti se vijda neposilno no s vremeto...

Голям фен
    Град
    :)

Re: vlubenata v jenen muj!

Цитирай Първоначално написано от jasmina^^^
    ami ne moga da se otkaja!4uvstvoot e po silno ot men!!ne obi4am muje koito sa na moqta vuzrast!ako ne e nad 20 ne stava!
    ...страшно ми напомняш по темата, годините и т.н. на една арабска принцеса от моето училище!!!
    Откажи се мила, на всеки нормален човек му е гадно да развали приятелство, а за брак С ДЕТЕ...забрави. откажи се! а щом жената има любовник, дали той не и отмъщава с теб?!?

Guest

Re: vlubenata v jenen muj!

az sam poli pr mi e .mislq 4e si mn prava za tva koeto savetva6 jenata vlubena v jenen maj

Повече от фен
    Град
    sofia
    според мен трябва да се разделите,все пак има ДЕТЕ и е женен

Голям фен
    Град
    :)
    хах мн ясно, гледах сутрин повторенията на сапунките щото неможех да спя...
    Ми така е, един мъж не се заглежда по жена без някаква цел. Тази жена е жена му, а нашето момиче я няква секс кукла (хмм или ще стане) в очакванията му. Ако не я иска за секс, с каквито впечатления останах, я иска с друга цел...Да я обича - едва ли, той обича вече една жена. И сега д апогледна нещата от друг аспект - НЕ СЪСИПВАЙ ЖИВОТА НА НЕВИННОТО ДЕТЕ

Голям фен
    Силни чувства............. Момиче спри се докато е време. Освен болка и депресия нищо няма да получиш. Късчета внимание.......... Не ми звъни днес ще водя детето на зоогическа градина, не можем да се видим тази вечер - на семейна вечеря съм.............. А ти ще си седиш с телефона и ще чакаш сама доакто приятелките ти се забавляват някъде с гаджетата си . Сериозно ти говоря отказвай се , обичаш не обичаш мисли за себе си. Имах много горчив опит с подобна връзка. Резутлатът беше много кофти за мен . И точно за три дни друг човек малко по-голям от мен (2г ) и без гадже ми показа какво е да си обичан и какво всъщност означава да имаш гадже. Не се притеснявай - момчета колкото искаш , друг ще ти хареса след месец - два. Прекрати тази връзка преди да е станало късно и да се чудиш как си се оплела и как да се измъкнеш от кашата , която си забъркала.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    Положението при мен е 1:1 с твоето. Знам че е трудно и аз като теб не мога да се откажа от него , въпреки че знам , че трябва, но любовта си е любов.
    ако си сигурна че те обича и не е с теб само заради секса остани с него пък времето ще покаже , само внимаваи накрая да не си ти излъганата. Успех . знам колко е трудно

Gosteninut
    Guest
    Ужас! На 21 години съм, от мъжки пол и ми е супер странна историята ти. Не мога да преценя, дали постъпваш правилно за себе си или правилно въобще (въобще има ли "правилно"?). Аз пък, съм бил на мястото на детето на този 30 годишен. Още по-лошото, е че разбрах за изневярите..........не винаги СМИСЪЛА е просто да сме щастливи!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    prosto se otkaji nqma smisal...hvani si nqkoi na tvoita vazrast!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata

Повече от фен
    ne se zablujdavai,spored men toi e vremenno s tebe samo ot interes,nai-dobre pogovori s nego,osven tova razlikata vuv vuzrastta vi e glqma-13 godini,tova ne e malka razlika,toi e vidql mn raboti ot jivota a za tebe toi edva zapo4va,taka 4e spored men nqmate bude6te i nai-ve4e razradi fakta 4e e jenen,o6te pove4e 4e ima i dete
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си