.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Po dobre go ostavi tozi toi e s tebe samo zaradi seksa...vse pak ima dete tova ne e 6ega rabota..po-dobre ne se zamesvai s nego.Otkaji se dokato moje6.

Po dobre go ostavi tozi toi e s tebe samo zaradi seksa...vse pak ima dete tova ne e 6ega rabota..po-dobre ne se zamesvai s nego.Otkaji se dokato moje6.

Голям фен
    Град
    sofia
    az lichno ne bih produljila i bih prekratila vsqkukvi otnosheniq s tozi chovek vse pak si ima dete i supruga koeto samo po sebesi e dostatuchno da ne se vijdash s nego spored men
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    offff ne moga da go ponesa , prosto nz !!! Kakvi sa teq hora be?! S jena i s dete i si hvanal gaje na 17 - tva ne e realno!!! Basi bezotgovorniq 'pi4'.
    Pomisli si dobre - kakto e zarqzal jena si (ne q obi4a) taka 6te te ostavi i teb za da si raznoobrazi seksualniq jivot s nqkoq druga , preporu4vam ti da go ostavi6. Spored men toq 4ovek ne6to mu ima i ne e svesten puk kak se durji s teb tova e za zabluda!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не мисля, че това е най-доброто за теб. Разбирам, че си привлечена, омаяна, омагьосана дори, но все пак...Замисли се за себе си! С тази връзка накърняваш достойнството си. Използвай заминаването си да го забравиш.
    Това е моят съвет. Едва ли би имала добри спомени от тази история след време, дори ще се срамуваш повярвай...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Re: vlubenaat v jenen muj!

Цитирай Първоначално написано от Jasmina^^^
    mejdu drugo az sum na 17,a toi na 30!
    a az sam na 16,a toi e na 37!zapoznaxme se skoro,no toi e jenen i az si imam priqtle ot 2 godini i polovina!naposledak mnogo se karame i lipsata na vnimanie i nejnost me nakaraxa da otvarna na 4uvstvata na jeneniq sineok xubavec!toi me xaresa ili se vlubi ot prav pogled v men!ve4erta izlizaxme,a toi be6e piqn i az dosta go razpitvax!kaza mi 4e edna tetradka golqm format nqma da mu stigne da napi6e imenata na momi4etata s koito e izneverqval na jena si!tova me kara da si mislq 4e az ne sam edinstvenoto mu 'nelegalno'zavoevanie(za tozi moment)!priqtelq mi vse o6te ni6to ne znae!sineokiq e ot mnogo dale4e,no utre 6te doide za vtori pat ot tolkova dalgo razstoqnie-200km. zaradi men da me vidi!mnogo e mil kam men i mnogo nejen!moje i da me obvinite za tova 4e obra6tam vnimanie na takav 4ovek i 4e prenebregvam gadjeto si,no razberete me-kogato ti lipsva ne6to go tarsi6 na drugo mqsto!obi4am priqtelq si,no mai xlatnax i po jeneniq!toi znae za gadjeto,no ne dava komentari,az oba4e se 4uvstvam mnogo vinovna zaradi jena mu i dvete mu de4ica!vijdax gi na snimki v telefona mu i sa mnogo sladki!mai trqbva da priklu4i vsiko?stava opasno mai,a?kajete ne6to po vaprosa!4uvstvam se 6tastliva i s dvamata,no ne moje da prodaljava tova!kakvo da napravq?koi da izbera?mislq,4e e nai-dobre da si zapazq vrazkata si,ako izob6to gadjeto mi pomogne s minimalnite si usliq...................
    obi4am strastno,no ako me lajat-stava opasno!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

Цитирай Първоначално написано от vlubena v dvama
    a az sam na 16,a toi e na 37!zapoznaxme se skoro,no toi e jenen i az si imam priqtle ot 2 godini i polovina!naposledak mnogo se karame i lipsata na vnimanie i nejnost me nakaraxa da otvarna na 4uvstvata na jeneniq sineok xubavec!toi me xaresa ili se vlubi ot prav pogled v men!ve4erta izlizaxme,a toi be6e piqn i az dosta go razpitvax!kaza mi 4e edna tetradka golqm format nqma da mu stigne da napi6e imenata na momi4etata s koito e izneverqval na jena si!tova me kara da si mislq 4e az ne sam edinstvenoto mu 'nelegalno'zavoevanie(za tozi moment)!priqtelq mi vse o6te ni6to ne znae!sineokiq e ot mnogo dale4e,no utre 6te doide za vtori pat ot tolkova dalgo razstoqnie-200km. zaradi men da me vidi!mnogo e mil kam men i mnogo nejen!moje i da me obvinite za tova 4e obra6tam vnimanie na takav 4ovek i 4e prenebregvam gadjeto si,no razberete me-kogato ti lipsva ne6to go tarsi6 na drugo mqsto!obi4am priqtelq si,no mai xlatnax i po jeneniq!toi znae za gadjeto,no ne dava komentari,az oba4e se 4uvstvam mnogo vinovna zaradi jena mu i dvete mu de4ica!vijdax gi na snimki v telefona mu i sa mnogo sladki!mai trqbva da priklu4i vsiko?stava opasno mai,a?kajete ne6to po vaprosa!4uvstvam se 6tastliva i s dvamata,no ne moje da prodaljava tova!kakvo da napravq?koi da izbera?mislq,4e e nai-dobre da si zapazq vrazkata si,ako izob6to gadjeto mi pomogne s minimalnite si usliq...................
    Заеби женения моля ти се...просто продължи си връзката или си намери нова.Просто е кофти и хора преди мен са го казвали-що тряя се набъркваш от рано в такива истории.А и не мисли толкова за жената,колкото за децата които имат нужда от баща си-той след тва може да има и други любовнички,но не си позволявай ти да си причината за раздялата на семейството-защото едва ли някога шще си го простиш ако си съвестна.Тва е мойта препоръка.А и не смяташ ли че наистина е тъпо да играеш втора цигулка.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Ще повърна. 17 годишна пикла с 30 годишен женен мъж с дете!!! Това ако за вас е нормално, значи нещо не сте в час. И какво можеш да му дадеш ти на тоя мъж освен секс.. то дори и секс не става - едва ли имаш кой знае какъв опит. А ако на 17 се пишеш за много опитна, то тогава съвсем спирам да коментирам!
    А пък той е е*ати мъжа да се занимава с тебе! Защото е много по-лесно да завъртиш главата на 17 годишно момиче, от колкото на една зряла жена.

п.п. Представи си следната ситуация: Правиш секс с него и по някаква случайност детето му ви вижда.. СУПЕР, НАЛИ!?

Имайте малко срам бе ..
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Guest

Ave maikata ti piqvica 6ibana, zaradi takiva kat tebe nai6 kolko brakove propadata, mnogo go obi4ala, ave ei ti si 1000% kyrva ve ! Skrii sa nqkade

s edna duma toq e 4ist PEDOFILLL no ni si prosto edno momi4e koeto e v triizmernata virtualnost ama ti si znae6 zemi te naebe edno zdravo no to si e za teb \/

Просто се откажи няма смисъл.Какво о4акваш?Да зареже детето и жена си заради теб?Няма да стане!!!!
    Сори,4е съм малко остра,ама истината понякога трябва да се казва!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    Просто се откажи няма смисъл.Какво о4акваш?Да зареже детето и жена си заради теб?Няма да стане!!!!
    еда ма тва си е чистата истана коята неможе да се избяга.

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Ще повърна. 17 годишна пикла с 30 годишен женен мъж с дете!!! Това ако за вас е нормално, значи нещо не сте в час. И какво можеш да му дадеш ти на тоя мъж освен секс.. то дори и секс не става - едва ли имаш кой знае какъв опит. А ако на 17 се пишеш за много опитна, то тогава съвсем спирам да коментирам!
    А пък той е е*ати мъжа да се занимава с тебе! Защото е много по-лесно да завъртиш главата на 17 годишно момиче, от колкото на една зряла жена.

п.п. Представи си следната ситуация: Правиш секс с него и по някаква случайност детето му ви вижда.. СУПЕР, НАЛИ!?

Имайте малко срам бе ..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    ... ~`Festina~!
    Цитирай Първоначално написано от barbito
    Цитирай Първоначално написано от Absconding

Имайте малко срам бе ..
    Да бе ако дете ви види мани мани.

Abe cel narod stranni ora vchera 1 iskashe da se fane s 29 godishna s dete i jenena sq tuka nekva nepalnoketna she feshta nekaj jenen s dete na 30 are stiga be moderi autulock na teq temi prosto

по-добре го зарежи!възрастта не е чак такъв проблем, ама тва че е женен и има дете

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много жестоко бъркаш!От където и да го погледнеш,няма нищо хубаво във вашата връзка!
    От страната на детето ти си един враг,вмешателство е твоята поява в един брак,брак,чиято основа е бил положен много преди ти да започнеш да харесваш мъжа...Това е клетва пред Бог,а има и дете!знаеш ли колко ще старда ако разбере,че баща е заменил родната му майка и то с малко момиче...Ужасно е!
    От страната на жената-тя би била много съкрушена ако разбере,че този,на когото е посветила живота си,любовта си,тялото си,и изменя по такъв начин!А между другото казваш,че тя си имала любовник..сигурна ли си?Дали тва не е измислица на мъжа,за да те накара да не се чувстваш виновна?!
    От твоя страна-От цялата история нищо хубаво няма да видиш,освен някакви плътски наслади най-много...Комплименти и мили думи,празни и лишени от искреност.Няма да остави семейството си заради теб.Ще страдаш.
    Помисли добре...Вече си се омотала достатъчно,сега е времето да се откажеш!Иначе може да стане още по-зле!
    Всеки от нас има глава на раменете си.Има случаи,когато разума трябва да е пред чувствата.Това е един от тях.

Guest

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от vlubena v dvama
    Заеби женения моля ти се...просто продължи си връзката или си намери нова.Просто е кофти и хора преди мен са го казвали-що тряя се набъркваш от рано в такива истории.А и не мисли толкова за жената,колкото за децата които имат нужда от баща си-той след тва може да има и други любовнички,но не си позволявай ти да си причината за раздялата на семейството-защото едва ли някога шще си го простиш ако си съвестна.Тва е мойта препоръка.А и не смяташ ли че наистина е тъпо да играеш втора цигулка.
    i na men mi se iska da mojex tolkova lesno da kaja'krai'!i nai-ve4e za tova se 4uvstvam vinovna-ima dve deca!znam 4e moje da si ima i drugi lubovnici,no tova za men ne e problem,za6toto ne me interesuva i s nego nqmam namereniq da pravq sex!tova e nevazmojno!celuvki-da,no po-natam-ne!naistina nikoga ne bix si prostila ako se razdeli s jena si,no ne vqrvam i 4e 6te go napravi!pravo zaradi decata i vtoro-znae 4e az ne moga da mu dam ni6to pove4e ot celuvki a i ima o6te ne6to-mnogo dale4e jiveem edin ot drug!prosto mi xaresva,za6toto e mnogo liberalen 4ovek i ne mi zabranqva tova i onova kakto pravi gadjeto mi!otvarnax na namigvaniqta na jeneniq,za6toto mi pisna da se saobrazqvam s priqtelq si,a toi samo da me obijda i da mi kazva,4e mn.momi4eta sa ludi po nego i dori 5 min.sled kato skasame 6te bade s dve 4e i pove4e!

Голям фен
    Град
    :)

Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    да допълня тежката истина според мойто виждане по темата-> иска да те ч*ка...само за това си му. Той си има голяма любов, има плод на тази любов. Има си дом и семейство. Ако жена му си има любовник - той е с теб напук, ако си няма просто той иска да си има любовница. Ако авторката не мисли така -> при по-голям късмет ще са заедно и скоро ще е на поиложението на жена му - влюбена, бременна и изоставена...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си