Moderated by W.I.M.: Отрязах го, приятелите му ме заплашват!
zdraveite,daite savet molq vi.Az se zapoznah s edno mom4e ot IRC (da go nare4em X) i dvamata se haresahme i tragnahme.hodihme okolo mesec-mesec i polovina.prez tova vreme uspehat mi padna drasti4no roditelite mi ne me puskaha da izlizam na van i tam podobni drebolii no prez cqloto vreme az ne spiram da mislq za stariq si priqtel koito mnogo obi4am no qvno toi ne ispitva sa6toto kam men(tova e druga istoriq)ne nojeh da sam s edin 4ovek a prez tova vreme da mislq za drug i zatova re6ih da go ostavq,ne mojeh da go laja.toi poiska obqsnenie za6to i az mu kzah 4e ima druk,no bez da znae 4e s tozi drugiq ne moje da ima ni6to nejdu nas a 4e prosto ne moga da sam s edin a da mislq za druk makar 4e i kam X imah nqkakvi 4uvstva.minaha nqkolko dni i sega priqtelite mu me zapla6vat 4e 6te me prebiqt ako ne tragna s X i 6te namerqt koi e tozi drugiq i nedo 6te go spoleti sa6toto.zapla6vat me i s grugo no ne mi se msli za tova.te ne me ostavqt iskat da hodq s X kazvat 4e toi mnogo me obi4al i nemojel bez men i t.n. ama te si mislqt 4e s zaplahi 6te opravqt ne6tata naprotiv v momenta moje da se kaje 4e go nenavijdam .
ako obi4a6 nqkoi ne bi li trqbvalo da go ostavi6 da bude 6tasliv a ne da go pravi6 ne6tasten
MOLQ VI DAITE SAVET KAK DA POSTAPQ DA TRAGNA LI S NQKOI A KOITO NE ISKAM ILI DA GI OSTAVQ DA SI ISPALNQT ZAPLAHITE
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§