.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Moderated by W.I.M.: Отрязах го, приятелите му ме заплашват!

zdraveite,daite savet molq vi.Az se zapoznah s edno mom4e ot IRC (da go nare4em X) i dvamata se haresahme i tragnahme.hodihme okolo mesec-mesec i polovina.prez tova vreme uspehat mi padna drasti4no roditelite mi ne me puskaha da izlizam na van i tam podobni drebolii no prez cqloto vreme az ne spiram da mislq za stariq si priqtel koito mnogo obi4am no qvno toi ne ispitva sa6toto kam men(tova e druga istoriq)ne nojeh da sam s edin 4ovek a prez tova vreme da mislq za drug i zatova re6ih da go ostavq,ne mojeh da go laja.toi poiska obqsnenie za6to i az mu kzah 4e ima druk,no bez da znae 4e s tozi drugiq ne moje da ima ni6to nejdu nas a 4e prosto ne moga da sam s edin a da mislq za druk makar 4e i kam X imah nqkakvi 4uvstva.minaha nqkolko dni i sega priqtelite mu me zapla6vat 4e 6te me prebiqt ako ne tragna s X i 6te namerqt koi e tozi drugiq i nedo 6te go spoleti sa6toto.zapla6vat me i s grugo no ne mi se msli za tova.te ne me ostavqt iskat da hodq s X kazvat 4e toi mnogo me obi4al i nemojel bez men i t.n. ama te si mislqt 4e s zaplahi 6te opravqt ne6tata naprotiv v momenta moje da se kaje 4e go nenavijdam .
    ako obi4a6 nqkoi ne bi li trqbvalo da go ostavi6 da bude 6tasliv a ne da go pravi6 ne6tasten
    MOLQ VI DAITE SAVET KAK DA POSTAPQ DA TRAGNA LI S NQKOI A KOITO NE ISKAM ILI DA GI OSTAVQ DA SI ISPALNQT ZAPLAHITE

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Вземи отиди и му кайи какво са направили приятелите му и му кажи последните редове успех!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Убедена съм,че ако кажеш на Х какво са ти казали приятелите му,той ще говори с тях и ще оправи нещата,защото той вероятно ще иска да е с теб не по задължение или от страх от побой,а от чувства.тези чувства ти не ги изпитваш към него и затова той ще те пусне да си търсиш щастието другаде

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Убедена съм,че ако кажеш на Х какво са ти казали приятелите му,той ще говори с тях и ще оправи нещата,защото той вероятно ще иска да е с теб не по задължение или от страх от побой,а от чувства.тези чувства ти не ги изпитваш към него и затова той ще те пусне да си търсиш щастието другаде
    dobre kazano i az sym na tva mnenie :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Имах същия проблем миналата година,то бяха едни заплахи,почна първо че ще се самоубива,не ми подеиства,после беше,че съм щяла да видя аз и приятелите ми,в началото малко се стреснах,обаче после си помидлих,какво ще ми направят тия идиотчета,дето още имат жълто покрай устите,ще ме хванат да ме бият на центъра ли??? Е вярно винаги когато излизах бях готова да набера един номер и да викна някой да си ме пази. В крайна сметка не се върнах при него (нормално) той не се самоуби (каква изненада) и сега си има друга (понеже беше толкова безнадеждно влюбен в мен) и не ми направиха нищо ( )

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA Пуснато на: Нед Май 21, 2006 12:08 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

LP_girl_14 написа:

dobre kazano i az sym na tva mnenie

i az
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

mislq 4e tozi gospodin X gi e nakaral da te zapla6vat.no nedei da trugva6 otnovo s 4ovek,kum kogoto ne izpitva6 ni6to.po dobre otidi i pogovori s nego,izqsnete si ne6tata i my obqsni vsi4ko i 4e nito ti,nito biv6iqt ti imate vina za tova, 4e ne iska6 da si s nego.yspeh

заплахи! и кво?! мислиш, че тия дрисльовци ще изпълнят заканите си ли? глупости! поговори с Х. обясни му точно какви заплахи са ти отправяли и се надявам, че ако има малко суроватка в главата ще говори с тях и заплахите ще престанат

Голям фен
    Milichka nedei im se vrazva....Priqtelite na tozi X sa sigurno ot onezi ,,gazari'' deto mn govorqt,vsashnost samo govorqt i nishto ne pravqt..Vijdat che si bezashtitna i se pravqt na veliki... Nqkvi kvartalni pikliovci tva sa te... Ta moq savet e da im kajesh che nqma da hodish s X,kat sa tolkoz otvoreni da go namerqt tozi ,,drugiq'' ,da ta prebiqt kato mnogo znaqt ( a az sam sig.che nqma da go napravqt zashtoto sa poserkovci ).. ili prosto da hodish tam kadeto nqma da gi zasechesh
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka18
    заплахи! и кво?! мислиш, че тия дрисльовци ще изпълнят заканите си ли? глупости! поговори с Х. обясни му точно какви заплахи са ти отправяли и се надявам, че ако има малко суроватка в главата ще говори с тях и заплахите ще престанат

Дано така да стане!УСПЕХ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си