.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Y doma mi e nai qko

Mama i tati sa mnogo pekani gledkat me obi4kat me vikat mi mili4ko izob6o ybavo e kupuvat mi razni rabotki I y doma mi e nai qko s setri4kata mi dve4kite mnogo dobre si prekarvame A kat gi nema e o6e po gotino napravo se 4ystvam gospodar na apartamenta kot si iskam praq

Повече от фен
    и ние що да напрайм )))))
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Домошарка.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    и...?
    какъв е смисъла на темата?
    да се похвалиш или кво?
    аз пък не обичам да си седя в нас... тъпо е...навън с приятели е много по оферта
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Re: Y doma mi e nai qko

Цитирай Първоначално написано от of_male
    Mama i tati sa mnogo pekani gledkat me obi4kat me vikat mi mili4ko izob6o ybavo e kupuvat mi razni rabotki I y doma mi e nai qko s setri4kata mi dve4kite mnogo dobre si prekarvame A kat gi nema e o6e po gotino napravo se 4ystvam gospodar na apartamenta kot si iskam praq
    "Мамино детенце" чела ли си?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    и...?
    какъв е смисъла на темата?
    да се похвалиш или кво?
    аз пък не обичам да си седя в нас... тъпо е...навън с приятели е много по оферта
    Споделям мнението ти. \/

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    OoOoO u nas e mn qko kato se sberereme s pr ma posle e baq zar dokato izchistq :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Da se poxvalq ne6o Ne vseki moi se radva na takav kef A i ne sam si mamino lape

Guest
    oo ne hi4 ne si mamino detence ...hah edin den kato izleze6 ot zlatnata ti klet4ica i 6e te pitam togava kak 6e se opravq6....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    oo ne hi4 ne si mamino detence ...hah edin den kato izleze6 ot zlatnata ti klet4ica i 6e te pitam togava kak 6e se opravq6....
    Moa da se opravqm sama daje sam samostoqtelno prosto izkavam ot kakvo sam dovolno a i mama i tati ne samo ma glezkat nqkoi pat se i karat kat vsi4ki roditeli

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е то това,колкото и да е готино в къщи не е добре да стоиш само там или когато си навън да си мислиш кога ще се прибереш там...все пак трябва да излизаш с хора на твоята възраст,да се учиш да общуваш не само с близките си но и с непознатите,да разширяваш "хоризонтите" си,защото общуването е точно това,дава нови възможности
    Бтв,глезените дечица са приятни на доста малко хора,за това се научи да излизаш.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Фен
    Град
    леглото
    еми нз при тебе как се получава ама на мене у нас ми е най-добре кат съм в банята или пред компютъра
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Град
    In Basic Input Output System

Това е хубаво , че родителите ти ги е грижа за теб ! Хубаво ще е ако започнеш да си по независима / самостоятелна . Няма и да е зле да излизаш чат-пат , да пийнете бира с приятели , да се развиваш емоционално ...
    Умея да греша.

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Май не...
    Май мама и тати те гледат като писано яйце....
    Но миличка ще ти издам една съкрушителна тайна... мама и тати не са вечни!!!!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

И мойтА мама ме гледка хубаво (те с тати са разведени), ама аз вече почти през цялото си свободно време съм навън с приятели. Мене ме гледкат хубАВо, но предпочитам с мама да изляза по магазините, да отидем при някой роднина, отколкото да ме глезят у нас. Макар че някой път мама като, че ли прекалено се грижи за мен. Вярно, че не всички могат да се похваля с това, миличка, ама тази тема просто нз за кво си я направила. Все едно... как да кажа........злорадстваш над тези, които нямат такива отношения в семейството! Недей си прави труда за такива теми. Просто нема смисъл!!!
    'If It's lovin'
    That you want'

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Еми много хубаво, и аз съм си домашен човек, най-обичам да си стоя вкъщи и да гледам ТВ или на компютъра. Не искам никакви "мульовци" да ме занимават по цял ден, като дойдат и им казвам да се разкарат.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Е какво никъде ли не излизате? На вън е живота! В нас си стоя вечерта иначе търся контакти - събирам оферти Пък и групата ни такава че не ги свърта вкъщи! Срещи, кафенца ква му трябва на човек

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мале звучиш ми като на 8-9-10 годинки.. честно...
    тва да не си заела на кака мястото пред компютъра, докато тя е ходила да яде
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И на мен ми е най-хубаво у дома Като не съм си в нас по цяла седмица и събота и неделя направо се разтапям. Мога с часове да седя и да гледам белите стени, да си се кефя на цветята. Абе вкъщи и стените помагат...Може би този, който не се е отделял от дома за по-дълго не знае колко всъщност е хубаво вкъщи.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    az pyk mrazq da sym y doma,mn mi e typo ,predpo4itam da sym spriqteli,a to4no v vky6ti mi nai gadno

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

....и проблемът е?!

ПС:1) Извинявай ама нас кво ни грей тва.
    2)И какъв беше смисъла на темата?!

elle_
    Guest
    da e mn qko e u doma(s nekoi izkl)

If4eto
    Guest

Tva e super! Mnogo se radvam za tebe,4e jivee6 v 6tastlivo semeistvo! Nali znae6,4e semeistvoto e gradivna kletka na ob6testvoto ?Oba4e ne vsi4ki imame tozi kasmet i tva malko me kara da se 4uvstvam precakana ponqkoga i da mi e gadno,4e nqmam semeistvo- me4ta kato tvoeto.Dori i da ne ste perfektni,samiqt fakt,4e se 4uvstvate dobre zaedno si e ....idealno! Bravo,opitai se dazapazi6 sa6tite otno6eniq,mnogo e vajno!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от snooppy_f
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Май не...
    Май мама и тати те гледат като писано яйце....
    Но миличка ще ти издам една съкрушителна тайна... мама и тати не са вечни!!!!
    това беше малко Ъ грубичко..момичето просто ни се хвали че техните я обичат...какво пък и нашите си ме обичат също

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Ти имаш ли акъл ве? Бахти глезлата..вземи излизай и не стой вкъщи както сега, а си намери приятели. То затова ти е хубаво със сестра ти, щот няя с кой да споделяш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си