- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Y doma mi e nai qko
Mama i tati sa mnogo pekani gledkat me obi4kat me vikat mi mili4ko izob6o ybavo e kupuvat mi razni rabotki I y doma mi e nai qko s setri4kata mi dve4kite mnogo dobre si prekarvame A kat gi nema e o6e po gotino napravo se 4ystvam gospodar na apartamenta kot si iskam praq
и ние що да напрайм)))))
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Домошарка.![]()
и...?
какъв е смисъла на темата?
да се похвалиш или кво?
аз пък не обичам да си седя в нас... тъпо е...навън с приятели е много по оферта![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
"Мамино детенце" чела ли си?Първоначално написано от of_male
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Споделям мнението ти. \Първоначално написано от miloto_girl-4e
/
Da se poxvalq ne6o Ne vseki moi se radva na takav kef A i ne sam si mamino lape![]()
![]()
![]()
![]()
oo ne hi4 ne si mamino detence![]()
...hah edin den kato izleze6 ot zlatnata ti klet4ica i 6e te pitam togava kak 6e se opravq6....
Moa da se opravqm sama daje sam samostoqtelno prosto izkavam ot kakvo sam dovolno a i mama i tati ne samo ma glezkat nqkoi pat se i karat kat vsi4ki roditeliПървоначално написано от Анонимко
Е то това,колкото и да е готино в къщи не е добре да стоиш само там или когато си навън да си мислиш кога ще се прибереш там...все пак трябва да излизаш с хора на твоята възраст,да се учиш да общуваш не само с близките си но и с непознатите,да разширяваш "хоризонтите" си,защото общуването е точно това,дава нови възможности
Бтв,глезените дечица са приятни на доста малко хора,за това се научи да излизаш.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
еми нз при тебе как се получава ама на мене у нас ми е най-добре кат съм в банята или пред компютъра![]()
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Това е хубаво , че родителите ти ги е грижа за теб ! Хубаво ще е ако започнеш да си по независима / самостоятелна . Няма и да е зле да излизаш чат-пат , да пийнете бира с приятели , да се развиваш емоционално ...Първоначално написано от of_male
![]()
Умея да греша.
Май не...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Май мама и тати те гледат като писано яйце....
Но миличка ще ти издам една съкрушителна тайна... мама и тати не са вечни!!!!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
И мойтА мама ме гледка хубаво (те с тати са разведени), ама аз вече почти през цялото си свободно време съм навън с приятели. Мене ме гледкат хубАВо, но предпочитам с мама да изляза по магазините, да отидем при някой роднина, отколкото да ме глезят у нас. Макар че някой път мама като, че ли прекалено се грижи за мен. Вярно, че не всички могат да се похваля с това, миличка, ама тази тема просто нз за кво си я направила. Все едно... как да кажа........злорадстваш над тези, които нямат такива отношения в семейството! Недей си прави труда за такива теми. Просто нема смисъл!!!
'If It's lovin'
That you want'
Еми много хубаво, и аз съм си домашен човек, най-обичам да си стоя вкъщи и да гледам ТВ или на компютъра. Не искам никакви "мульовци" да ме занимават по цял ден, като дойдат и им казвам да се разкарат.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Е какво никъде ли не излизате? На вън е живота! В нас си стоя вечерта иначе търся контакти - събирам офертиПък и групата ни такава че не ги свърта вкъщи! Срещи, кафенца ква му трябва на човек
![]()
![]()
мале звучиш ми като на 8-9-10 годинки.. честно...![]()
тва да не си заела на кака мястото пред компютъра, докато тя е ходила да яде![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И на мен ми е най-хубаво у домаКато не съм си в нас по цяла седмица и събота и неделя направо се разтапям. Мога с часове да седя и да гледам белите стени, да си се кефя на цветята. Абе вкъщи и стените помагат...Може би този, който не се е отделял от дома за по-дълго не знае колко всъщност е хубаво вкъщи.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
az pyk mrazq da sym y doma,mn mi e typo ,predpo4itam da sym spriqteli,a to4no v vky6ti mi nai gadno
....и проблемът е?!
ПС:1) Извинявай ама нас кво ни грей тва.
2)И какъв беше смисъла на темата?!
da e mn qko e u doma(s nekoi izkl)
Tva e super! Mnogo se radvam za tebe,4e jivee6 v 6tastlivo semeistvo! Nali znae6,4e semeistvoto e gradivna kletka na ob6testvotoПървоначално написано от of_male
?Oba4e ne vsi4ki imame tozi kasmet i tva malko me kara da se 4uvstvam precakana ponqkoga i da mi e gadno,4e nqmam semeistvo- me4ta kato tvoeto.Dori i da ne ste perfektni,samiqt fakt,4e se 4uvstvate dobre zaedno si e ....idealno! Bravo,opitai se dazapazi6 sa6tite otno6eniq,mnogo e vajno!
това беше малко Ъ грубичко..момичето просто ни се хвали че техните я обичат...какво пък и нашите си ме обичат същоПървоначално написано от snooppy_f
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ти имаш ли акъл ве? Бахти глезлата..вземи излизай и не стой вкъщи както сега, а си намери приятели. То затова ти е хубаво със сестра ти, щот няя с кой да споделяш.