- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Y doma mi e nai qko
I az go spodelqm.Първоначално написано от p4elata_brumze
B*** bazsmislenata tema.
![]()
![]()
![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
Ахахаххах изби рибата човек.Само Ша добавя и кухнята кат има ко да плюскамПървоначално написано от emotions
![]()
Понякога е хубаво в къщи,но аз предпочитам да съм навън с приятели!![]()
Не останаха много нормалните,контактните хора,На вън 4овек може да нау4и нистина много за живота![]()
Emi grubi4ko ili ne,istina si e ,ima i o6te edna "sakru6itelna taina" - nqma vinagi da e do mama i tati i ne vsi4ki 6te se darjat s neq ,kakto roditelite i ...Първоначално написано от favor_91
на мене и на вън и у нас ми е все кеф в нас по цял ден до късно вечерта няма никoй на вън сънс приятели наще не ми звънят да ме търсят много купуват ми почти квото поискам така че и ас хич не мога да се оплача
\/
![]()
![]()
![]()
\
/
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
"mami i tati" ?? i ne si bila glezena... wow
Зависи ми от настроението - гледам да ги балансирам нещата, но уви доста често в нас откачам и излизам нанякъде. Това става предимно вечер, когато всички се приберат от работа и лекции и става доста тясно в нас.
Na men mi e typo v nas i samo gledam kak da sedq po-malko vky6ti.Pyk i mama i tati men ne me razbirat i ne me glezkat kakto tebverno si si mamino detence i tova izob6to ne e hubavo.Kakvo pravi6 v ky6to vseki den edno i sy6to , a ne vpro4em vseki den si izmislq6 nqkakva nova glupost i posle kakvo? Izlez malko navyn 6te vidi6 4e 6te ti e 100 pyti po qko ot vky6ti i ot tova da si s mama i tati po cql den
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Ауе да ви кажа честно у дома наистина си е готино. Може би не при всеки,но при мен определено е така. В момента живея сам,наште са в друг квартал. Сам съм си господар така да се каже. Няма кой да ме контролира. Каня си който искам,стоя си по нощите и си надувам музиката на МАКС. Гледам си филми,чатя,ровя се из нета. Абе много си ми е гот. Разбира се гледам и да излизам всеки ден поне за няколко часа,защото иначе се подивява,но иначе си ми е гот у нас. Не ми е тъпо,особено вечер.
of_male ne te znam tva si ot akde si ama nikoi ne go interesuva maika ti i bashti kaka se otnasqt s teb i moite ne sa me zarqzali na ulicata ama tva ne zna4i 4e vsi4ki trqbva da znae tav 4e te glezqt e super detinsko trqbav vsi4ko da izkarvash s akul i samostoqtelnost ne da 4akash vsi4ko na gotovo mila neznam na kolko si ama tezi tvoi dumi mi izglejdat na dete na 8-9 ne na po golqmo a mnogo jalko ako si po golqma!!!nenzma kak shte prodyljish v jivota s tezi glezotiiki!!! nau4i se da vzimash samo resheniq i da si samostoqtelno lape
![]()
abe ti da ne si na 6-7 godini ??? mamino detence...pravish kfoto ti kajat i ti glezkat...tipichna glezoranka,koqto ako q izkarash v realnostta shte se samoybie shtoto mama i tati gi nqma da q glezkat...hah...
Малко грубо,но е така...Първоначално написано от bibonka
![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
glezenata princeska koga 6e ti kupqt kukla barbi ot 200 leva
Хаахах а бе оставете детето да се радва...не нахлувайте в неговите фантазии...![]()
Mamino detence Mamino detence Mamino detence Mamino detence![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо няма :PПървоначално написано от p4elata_brumze
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
e,kukla barbi ot 200 leva sigurno ima ve4e,a moje i da sa i obet6ali da stane balerinka ili pevica...
nqkoga i az si misleh,4e svetat se namira v detskata mi staq,nai-mnogo do terasata da e stigal....
ei izleze novata kukla ken q bqgai do magazina mama da ti kupi igra4kata[/list]