- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Syrbej okolo anusa
Zdraveite!Imam syrbeji okolo anusa,bez da imam pypk ili obrivi ili neshto podobno.Sex bez prezervativ ne sym pravila,ako nqkoi znae kakvo moje da e-neka pishe.Blagodarq!
HEMOROIDI! Mii si zadnika mnogo redovno!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ako ne drugo, pone higiena !!!!!!!!!!
Miq si zadnika mn redovno,predstavete si!Izpolzvam mokri kyrpi4ki sled vsqko hodene do toaletna,ne sym nqkakva myrla!A hemoroidi kak se lekuvat?
S promiana v rejima i nachina na jivot. I v zavisimost ot stepenta im - s lekarstva predpisani sled suotveten pregled. Za sega bih preporuchal da ogranichish analnia seks!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Междо другото може да са хемуроиди, който се лекуват само с добра хигиена и със времето...
Не използваи сапун.
abe hemoroidite bolqt a ne syrbqt we.... ne pla6ete momi4eto.![]()
Хемороидите първо почват да сърбят след това ако не им се обръща внимание да болят! И стига давахте акъл като не разбирате!!!!!!!!
мдам. възможно е да са хемороиди. а може да е и реакция точно на козметичен продукт - "кърпичките" или някакво миещо средство. или праха с който переш бельото. или материята и багрилата на самото бельо. смени ги с неутрални "бебешки" такива и виж дали проблема ще продължи. тези турски боклуци по магазините често водят да такива неприятности.
A moje li da mi kajete ima li nqkakvi vidimi belezi,ili neshto podobno,okolo anusa,ako imash hemmoroidi?Ako znaete kakvi-opishete molq.Blagodarq za prednite mneniq![]()
Почеши го с нещо.![]()
Сериозно...отиди на лекар.
![]()
hei hei hei mii si gazeto bez sapun pone 2 na den ograni4avai se sas sexa otzat i neka mine izvestno vreme ako ne mine bqgai na lekar![]()
Първо няколко въпроса:
Имаш ли запек?
Ходиш ли редовно до тоалетната?
Какво бельо носиш (вид и материя)?
От колко време са сърбежите?
Постоянно ли те сърби или забелязваш засилване и намаляване на сърбежа при определени обстоятелства?
Имаш ли някакви гинекологични проблеми - гъбички, възпаления?
Изобщо не е сигурно, че сърбежите се дължат на хемороиди. Много е възможно да се потиш повече на това място (особено пък ако прекарваш много време седнала и носиш бельо от изкуствени материи), което създава благоприятна среда за развитието и размножаването на гъбички, лишеи и всякакви такива гадове. Най-добре отиди на лекар, тук никой нищо не може да ти каже със сигурност, най-много да те объркаме още повече. Не поставям диагнози, просто ти казвам някои възможности, за които се сещам.
"Доктор" Смърф, мислиш ли че е коректно да лепваш диагнози на базата на няколко изречения? Със същия успех можеше да и кажеш, че има глисти. Айде не се самозабравяй и не злоупотребявай с наивността и липсата на опит на децата, които пишат в този раздел с надеждата някой да ги насочи към решение на проблемите им!
Zna4i v otgovor na prednoto mvenie-syrbejite mi sa dosta otdavna;nqmam nqkakvi vyzpaleniq v tazi oblast,nqmam nqkakvi po-osbeni oplakvaniq ot roda nq seriozno bqlo te4enie,gybi4ki,infekcii,v graznicite na normalnoto si e.Ami za beljoto-kakvo da kajaznam,4e tova e nai-loshata kombinaciq-prashki ot izkustvena materiq,v posledno vreme se staraq da nosq pamu4ni bikini,zashtoto zabelqavam,4e ima nqkakvo podobrenie ot materiqta,v msisyl,4e s nqkakva danttela ili enshto ot toq rod e syvsem zle.Blagodarq za mnenieto,i samo da kaja,4e ne sym syvsem detence,prosto iskam da se dopitam i do mnenieto na dr horaOshte vednyj-mersi
![]()
A otnostno hodeneto do toaletna-hodq si vseki den,zapek ne pomnq otkoga ne sym imala,vyobshte v tova otnoshenie ne moga da se opla4a.A sym zabelqzala i po-intenzivno,nz kak da go nareka-izpotqvane v tazi oblas.
темата е изчерпана.
виж по-горе.
ще пратя всеки студент на ликвидация еднозначно диагностицирал нещо си при тая клиника в тази възрастова група.![]()
"ще пратя всеки студент на ликвидация еднозначно диагностицирал нещо си при тая клиника в тази възрастова група. "
kakvo se opita da kajesh?ako moje da obqsnish,molq