.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Adidas Kecove

Adidas Kecove

yo edin priqtel iska da mu pory4am ot neta Adidas Kecove ot onezi belite qkite ama kat ne moga da namerq internet magazin na adidas stoki osven AND1 v koito gi nqma (onezi s ploskata podmetka) nqkoi da moje da mi pomogne spe6no e [-o< mersi
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

footlocker.com
    а какъв е тоя сайт,дет ти казваш

http://shop.and1-bg.com/
    ei go

4ai da vidq tvoq deto si mi dal

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мн ясно че няма да ги има в онлайн магазина на AND1...Все пак са Адидас при това до колкото разбирам Суперстар...Не разбирам ти баскетболния модел ли търсиш или този за брейкденс(официално суперстар са си обувки за брейк...) ....

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ....
    май тези иска човека, една приятелка има на адидас подобни на тези и са и здрави вече около 3-та година

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Мн ясно че няма да ги има в онлайн магазина на AND1...Все пак са Адидас при това до колкото разбирам Суперстар...Не разбирам ти баскетболния модел ли търсиш или този за брейкденс(официално суперстар са си обувки за брейк...) ....
    da to4no tezi za brakedanc-a da znai6 dali gi ima po Online Magazinite ili samo na mqsto ?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Еми мисля че на място ще е по-лесно..По онлайн магазини не съм ги засичала...
    Иначе и а зимам такива обаче се водят баскетболен модел-с по-различна гума са отпред шото не са купени в България...Иначе са плоска подметка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си