.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Искам да направя нещо за пиятелката си.

Искам да направя нещо за нея,което да и хареса и да я зарадвам , защото я обичам адски много,а не мога да измисля нищо,което да ми доиде на ум.Можете ли да ми помогнете?

Букет червени рози, романтична вечеря на свещи, пикник с цел на наблюдаване на изгрева/залеза...
    Вкарай малко въображение, де!

zavedi q nqkade i i podari byket cvetq ili ne6to takova
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Ami ti trqbva da znaesh nai-dobre kakvo tq obicha. Ne ti li e spodelqla mechtite si? Neznam... Zavedi q nqk1de sred prirodata (no trqbva da znaesh dali haresva razxodkite sred prirodata), govorete si, celuni q... Abe nz.. Podari i neshto.... Liubovta ne se dokazva s materialni podar1ci.. Ponqkoga dymite sa izlishni...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    vecherq na sveshti
    i ako ... moje da q iznenadash kato i zavarjesh ochite i q zavedesh v spalnqta v koqto ima mn sveshti i legloto e polrito s rozi mn she se zaradva

0biChkam SlyNcEt0 :}

vij kolko mnogo idei ima samo?!razvii malko fantaziqta si
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    podarii i cvete...disk s lubimi baladi za vlubeni....podari i prusten...pitai q kvo nai-mnogo iska v momenta i i gu kupi...mn vazmojnosti ima6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си