Изчетох доста теми, но точно за моят проблем невидях .
С приятелката ми решихме да правим секс, но за мое голямо учудване е девствена. Казах си, ми добре .. явно само с девствени ми върви. Направих си любовната игра преди скекса за да предразположа момичето... и усетих , че е влажна вече и предприех решителните действия. Хубаво, ама аз си знам, че свършвам бързо ... и за 3 мин. горе-долу предадох фронта. А нея доста я болеше, не е крещяла... но през цялото време ми казваше колко боли, а аз я утешавах, че е нормално и да изтърпи. След няколко минути бях отново готов (как го дихнах пък не ме питайте, че и бях на 4 водки... мани беги) Този път продължи към 15 мин. приблизително, като неуспях дори да свърша, а паднах капнал от умора. Питах я дали я боли още а тя ми отговори, че не толкова вече. А пък нямаше ни кръв ... ни мръв. Предната ми приятелка също беше девствена и също нямаше кръв при нея. Та въпросът ми е колко нормално е това да ги боли и в същото време да няма кръв....
...и също така, аджаба ... колко трябва да ти влезе оная работа за да е възможно разкъсването на ципата.
Вече почвам да си мисля , че ми има нещо.... а и по този начин разочаровам партньорката си .