.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Ако те боли от любовта

Хора имам един простичък въпрос......заслужава ли си да страдаш заради миналото на гаджетото ти?

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Vsu6tnost nqma smisul da se izmu4vash zaradi minaloto na gadjeto ti.PRedi vreme az se izmu4vah to4no zaradi minaloto na bif6e gadje i ... samo stradah bez pri4ina... taka provalqh moq i negoviq jivot... trovehme si naprazno nervite i v kraina smetka bez pri4ina...

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Що пък да страдаш заради миналото на приятеля си.Тва си е негова работа..Можеш само да му кажеш няколко клишета като "Съжалявам" или "Де да можех да ти помогна"...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Не.Каква вина имаш ти за да страдаш,заради чуждо минало.. а и все пак това е МИНАЛО, няма смисъл просто.Мисли само за бъдещето и изживей всеки хубав миг с него пълноценно ! :-)
    Аа.. искаш ли да споделиш какво е това минало на гаджето ти за да има причина да страдаш ??

razbirase 4e ne....osven ako minaloto mu ne vliq s ne6to na teb...koeto me symnqva..?! vajnoto e sega da ste dobre
    uspeh ti jelaq i dano si nqmate nepriqtnosti :P
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    zavisi kakvo si izpitval kum biv6oto si gadje no ako si imal mnogo 4isti i silni 4uvstva ponqkoga za kratki migove moje i da strada6 no v pove4eto slu4ai ne e hubavo da strada6 za svur6eni fakti otminali subitiq kolkoto i hubavi da sa bili te
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Фен
    Град
    sofia
    spored men ne nai-malkoto nqma smisy tova e minaloto na gadjeto ti ne na teb samiq taka 4e e daje kato pro4etoh vyprosa mi stana malko stranno e est 4e moje da ti e kofti ako e stanalo ne6to gadno no 4ak da strada6... neznam
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

ne mn qsno! minaloto si e minalo. pak inali ne e tvoito minalo,a negovoto. toi da si strada...
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Няма значение какво е имало в миналото му, важното е,че ти си неговото сегашно.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Nedei da si gubi6 jivota!Qvno toi ne te zaslujava!Jivei si jivota i nedei da se vra6ta6 v MINALOTO!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    HONDA - The Power Of Dreams

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    \/

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    \/
    dobre kazano i az sym na tva mnenie :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    точно така! :P
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Така е.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    простичък въпрос простичък отговор:
    Не!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    София

Re: Ако те боли от любовта

Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    Хора имам един простичък въпрос......заслужава ли си да страдаш заради миналото на гаджетото ти?
    Да, ще постиш и ще се пречистиш

Амин!
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Мега фен
    Не те боли от любовта, а от избора, който си направила. Ако миналото му е много срамно за него и респективно - за теб, не бъдИ с него. А ако миналото му пълно с болка, не можеш да си нещастен цял живот заради миналите нещастия на някого.

Spred men nqma smis1l. Tova si e negova rabota, negovo minalo. Neka ne mislite za tova. Mislete za b1deshteto... Kakto kazvat: " Neka ne popravqme greshkite ot minaloto, a da poemem otgovornost za b1deshteto!"
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

разбира се че не миналото си е негово, но няма нищо лошо да си съпричасна

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от little_pink
    разбира се че не миналото си е негово, но няма нищо лошо да си съпричасна
    Така си е!

мммм между другото аз съм момче.....
    Както и да е мерси на всички

Голям фен
    не...не мисли за миналото...то не е важно...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По принцип и аз съм на мнение, че трябва да обърнеш гръб на миналото и да гледаш само напред, но като си знам колко съм страдала и съм се измъчвала като съм научавала определени неща за миналото на приятеля ми с бившата му...Аз си знам само
    Явно никой никога няма да успее да заличи миналото съвсем и то винаги стои встрани обажда.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Nemoje6 da go promeni6 bezmisleno e da se tormozi6.Otgovorat e NE !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си