- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако те боли от любовта
Хора имам един простичък въпрос......заслужава ли си да страдаш заради миналото на гаджетото ти?![]()
Vsu6tnost nqma smisul da se izmu4vash zaradi minaloto na gadjeto ti.PRedi vreme az se izmu4vah to4no zaradi minaloto na bif6e gadje i ... samo stradah bez pri4ina... taka provalqh moq i negoviq jivot... trovehme si naprazno nervite i v kraina smetka bez pri4ina...
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Що пък да страдаш заради миналото на приятеля си.Тва си е негова работа..Можеш само да му кажеш няколко клишета като "Съжалявам" или "Де да можех да ти помогна"...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Не.Каква вина имаш ти за да страдаш,заради чуждо минало.. а и все пак това е МИНАЛО, няма смисъл просто.Мисли само за бъдещето и изживей всеки хубав миг с него пълноценно ! :-)
Аа.. искаш ли да споделиш какво е това минало на гаджето ти за да има причина да страдаш ??
razbirase 4e ne....osven ako minaloto mu ne vliq s ne6to na teb...koeto me symnqva..?! vajnoto e sega da ste dobre
uspeh ti jelaq i dano si nqmate nepriqtnosti :P![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
zavisi kakvo si izpitval kum biv6oto si gadje no ako si imal mnogo 4isti i silni 4uvstva ponqkoga za kratki migove moje i da strada6 no v pove4eto slu4ai ne e hubavo da strada6 za svur6eni fakti otminali subitiq kolkoto i hubavi da sa bili te
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
spored men ne nai-malkoto nqma smisy tova e minaloto na gadjeto ti ne na teb samiq taka 4e e daje kato pro4etoh vyprosa mi stana malko stranno e est 4e moje da ti e kofti ako e stanalo ne6to gadno no 4ak da strada6... neznam
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
ne mn qsno! minaloto si e minalo. pak inali ne e tvoito minalo,a negovoto. toi da si strada...
A SMILE MAKES LIFE BETTER
Няма значение какво е имало в миналото му, важното е,че ти си неговото сегашно.
Nedei da si gubi6 jivota!Qvno toi ne te zaslujava!Jivei si jivota i nedei da se vra6ta6 v MINALOTO!![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
\Първоначално написано от ht_7j
/
Така е.Първоначално написано от ht_7j
![]()
простичък въпроспростичък отговор:
Не!!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да, ще постиш и ще се пречистишПървоначално написано от NeSTa_86
Амин!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не те боли от любовта, а от избора, който си направила. Ако миналото му е много срамно за него и респективно - за теб, не бъдИ с него. А ако миналото му пълно с болка, не можеш да си нещастен цял живот заради миналите нещастия на някого.
Spred men nqma smis1l. Tova si e negova rabota, negovo minalo. Neka ne mislite za tova. Mislete za b1deshteto... Kakto kazvat: " Neka ne popravqme greshkite ot minaloto, a da poemem otgovornost za b1deshteto!"
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Така си е!Първоначално написано от little_pink
мммм между другото аз съм момче.....
Както и да е мерси на всички
По принцип и аз съм на мнение, че трябва да обърнеш гръб на миналото и да гледаш само напред, но като си знам колко съм страдала и съм се измъчвала като съм научавала определени неща за миналото на приятеля ми с бившата му...Аз си знам само
Явно никой никога няма да успее да заличи миналото съвсем и то винаги стои встрани обажда.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!