- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Oblojen Ezik
Zdraveite. Zna4i problema e sledniq. Uj ne sum bolen ot ni6to no ezika mi e oblojen i tova e ot dosta vreme... imam predvid moje bi godina... daje ne pomnq koga za posledno ne mi e bil oblojen.Mnogo e gadno. Pitah i li4nata ekarka i tq mi kaza 4e sum imal leko za4erveno gurlo i mi izpisa nqkvi hap4eta ia z uj se opravih ama ezika mi pak e oblojen. Kvo da prava nz. Pomognete pls. Postoqnno mi e oblojen ezika nezavisimo dali sum bolen ili zdrav.
Ами....моят език беше така толкова много времеее...после се беше оправил и сега пак е така..може би защото ме боли гърло...ама спокс....то не ти пречеи по никакъв начинШе се махне само...НЯКОГА
![]()
Kakvo e "oblojen"?
da i az tova tukmno 6tqh da pitam...![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
АМи на едни бели петна да е...ама не е страшно бре хора....спокойно.....
mersii vse pak kak se lekuva? ako ima lekarstva de
![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
Обложен ще рече побелял.
Виж сега като ти е обложен можеш да си го търкаш леко с четка за зъби и се маха бялото.
Иначе по принцип като си на диета и езикът ти става обложен, което показва, че изхвърляш токсините.
Ако си обезводнен също ти побелява езика. Така че виж си хранителния режим, може би не поемаш достатъчно витамни. Пий и повече вода.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Има няколко основни фактора, които оказват влияние върху езика:
1. Възможен проблем със зъбите! Вероятен проблем със стомаха (възможно е да имаш гастрит например)
2. Вероятен проблем с носоглътката ( хронична хрема, алергична хрема, излив, изкривена носна преграда, бактериална инфекция)
3. Вероятен проблем със стомаха (възможно е да имаш гастрит например)
4. ХИВ.
Посети ОПЛ или специалист УНГ, който би могъл да ти препоръча да направиш някой минимални изследвания (секрет от носа и гърлото) за да се разбере причината.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
A ako mi e oblojen ezika i lija priqtelkata si "tam dolu" moje li da i stane ne6to ?![]()
Най-много да и стане готиноу![]()
д-р смърф ти обясни.. едва ли имаш СПИН, най-вероятно някъв проблем със стомаха или със зъбите ...
има четка която е и за език, купи си такава.. така ще се махне бялото, но все пак си направи изследвания, няма да ти навредят.
а на приятелката ти няма да и стане нищо, споко
алелуя.