- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- gledam i ne vqrvam na o4ite si!!!
1-vo iskam se izvinq ako temata se povtarq no ne mojah da se starpq...
slu4aino da se zabelqzali,4e pri vsqka nova tema za sex ili bilo za ne6to drugo,kogato nqkoi iztarsi ne6to tapo drugite po4vat da obsajat otgovora mu i totalno smenqt temata!!!!
nai-4esto se stiga do hranene na tiq det sa se prasnali na po 10,11,12,13 godini
kakfo gi sadite be!!!! tova si e tehniq jivot tei si re6ili tei 6e praqt.uj tuka trqbva si pomagame,da davame saveti a ko?se se namira nqkoi "otvorko",koito ssamo s edin post da naprai si4ko na smqh,karanica ili porednata prostotiq!
are zemete si pomislete nad tova
P.S. za tezi koito 6te mi napravqt zabelejka za dumite mi ne mi puka.seki ima pravo na glas![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
opredeleno !
В твоето мнение открих доста весели нещица...Първоначално написано от miNiTo
1. Как така забеляза толкова много за толкова малко време (ако си от старите юзъри си кажи ника, за да не те нападам на тая тема)? Просто за 2 месеца... Надявай се да разбереш форума!
2. Споровете във форума? Те са нормално нещо. Писнало ми е да обяснявам какво означава думата "форум". Важното е че спорът, кавгата, различното мнение и т.н. са част от термина.
3. По темата на споровете - защо да ги оставяме? Ти така ли някой ден ще оставиш детето си да се на*бе като стане на 10??? Въобще трябва ли да позволяваме нашето поколение да запада толкова във всяка една посока? Какво остава за следващото тогава? Да избиват родителите си? Да загубват девствеността си на 8? Да пушат и пият от 10годишни? Да бягат от училище (или въобще да не ходят), за да се друсат като животни и да не знаят къде се намират? Не, не съм моралиска, доста неща не правя като хората, но не искам и да ставам още по-зле, нито хората около мен!
![]()
zna4i az pose6tafam foruma mnogo otdavna,no prosto ne bqh regnata ne samo ot dva meseca spox!(daje sam regnata ot 1 za da sme to4ni,aama se tam)
a za sporovete k,ne sam kazala 4e sa lo6i,a prosto 4e smenqt temmata nai-4esto ise stiga do li4ni napadki
a za malkite az sam napalno sagalsna s tebe i ne mislq 4e e parvilno,no kak 6te spre6 tova?nima tova e vazmojno?ako tova momi4e e re6ilo taka ne moje6 da i kaje6 kak da jivee
moje bi za da ne ostanat nazad,ili za da probvat ne6to novo ili prosto 6tot zabranenoto e nai-sladko NEZNAM
no tova si e fakt!vsi4ki po4vat da se razvivat vse po-rano i po-rano!koeto nikak ne e dobre...
![]()
ina4e forum4eto si e mnogo qko i mi haresvaza6tot ima hora,koito na seriozno priemat problemite na horata i im pomagat po-edin ili dr na4in.6tot si e nqkakva uteha kato razbere6,4e nqkoi znae kakfo izpitfa6 i go e prejivql
a i ima takiva koito gi e sram da popitat tehnite roditeli ili poznati za da ne se izlojat i idvat tuk
i ako ne be6e qk,nqma6e i da ima tolkova hora,koito da go pose6tavat
![]()
Браво много хубава тема. Смело иказване. Ако някой има да казва нещо да го направи, но май ся позамълчават
Бе да го духат бе...трябва да умееш да съдиш себе си и после околните. Те нека са си "простИ" и всякакви подобни неща. Да правят каквото си искат. И аз имам много трески за дялкане, но...
Никой да не си вкарва филма, че е идеален, защото силно се съмнявам че има подобен човек/жена![]()
Не, не може да се промени, но трябва да не се полощрява!Първоначално написано от miNiTo
До споровете - да, сменят темата, но не случайно. Квото и да си говорим една тема "Чалга вс Метъл" ще е по-интересна на 60% от юзърите от "Каква музика слушате", нали(има тънка разлика)?
Права си, но само донякъде.
Българче, жената не е ли човек???![]()
![]()
e tva e! 4ovek kee razbira ne6tata pravilno!!! i az sym na misleneto na exploitedteen!!!Първоначално написано от exploitedteen
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
ama 4akai malko exploitedteen 6to govori6 za "nas" vie mislite,kaji na ba6ta si
az ne sam ot tiq momi4eta!!!tei4e ako obi4a6....obra6tai se s "te"
![]()
МНого съм съгласна с авторката. Прекалено много се плюе тук, и много теми се откклоняват от това което би трябвало да са. Не мисля, че на 12 е нормално да се парви секс, но да се обръща всяка тема в "Секс" на "Да псуваме 12-годишните курви" си е меко казано тъпо.
Както и всяка тема в "Музика и ТВ" на "Да плюем чалгарите/метълите/комерса/попа/техното/нещо друго,все ще си намерим"![]()
Просто не това е целта на задачата![]()
Дяволче, наистина, много зле говори за интелекта на потребителите, ако една тема "Метъл срещу Чалга" е по-интересна от "Каква музика слушате"![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
1. Само ако може на "дЕвилче" да бъде, че това "дЯволче" ми бърка в нервитеПървоначално написано от rosskata
![]()
2. Защо, по дяволите, ме разкриваш така мазноЕ са ще отнеса един бан от бате Цоки
![]()
3. Вярно е, тъпо е, но... Какво да кажа. Аз обичам да споря. Приятно ми е. Особено за тема, която познавам. напоследък музиката ми е само в главата и така се получава тъпото. Вярно е, не трябва да спорим и да се псуваме и т.н., но понякога човек има нужда точно това да направи. Писнало ми е да се занимавам със сериозни теми, да пиша на кирилица, да слагам всяка грешна запетайка, да уча и да давам съвети. А и в такава тема дори не се иска съвет. Иска се мнение и аз го давам, макар и то да дава начало на спор. Не трябва да е така, но е така. Не се чувствам особено горда за това, че съм създала толкова много спорове в тоя форум. В интерес на истината ми е много приятно, но знам че не е правилно. Но какво да се прави - ако бях единствената, която обича да спори, въобще нямаше да има спорове тук, нали?
Сори не знаех че си под прикритие.![]()
![]()
По темата- не е проблема толкова, че се водят спорове, а че брутално много се излиза от темата, че се обиждат хора, поискали съвет, че се слиза на мнооого ниско ниво , като споровете се превръщат в махленски кавги.Това е което искаше да каже авторката, това е , което имах предвид и аз. А ако не ти се пише на кирилица или не ти се пише грамотно, имаш право на избор, никой не те кара
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
rosskata mersi 4ovek!to4no tui iskah i da kaja
ina4e i az obi4am da sporq,i go pravq dosta 4esto(za koeto s emi se pravqt zabelejki)
6tot verno seki si ima svoe mnenie.ama tova li e na4ina da se kaje?
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от miNiTo
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
men ako pitate i taq tema baq se otklonipyrvona4alno be6e za otklonqvaneto na temata :P posle se stigna do seksa na ranna vazrast! i az mislq 4e temite stra6no mn se otklonqvat i ne e pravilno ni6to 4e e forum za vsqko ne6to si ima tema a ne v edna da se obsajda dr!
Taka e
=D> vreme be6e nqkoi da kaje tva deto mene me domarzq da go napi6a...
Ако трябва някой да се придържа към темата стриктно - това значи , че с 1-2 отговора голяма част от темите ще се изчерпват. В този форум (лично мнение) хората влизат, защото търсят "поле за изява" - място, където спокойно могат да изразят мислите си пред други хора. Да много от потребителите им е интересна точно тази "закачка" (понякога и по-груба) с останалите -спора и възможността освен да дадат мнение и да го защитят да кажат какво в по горния пост им харесва какво ги възмущава и т.н.. Ако всичко беше Петърчо пита, Марийка отговаря Гошко допълва и точка, интереса щеше да е намален на една стотна. А за личните нападки и псувните - без тях не може няам как да се забранят - все ще се намери някой да изкритикува нещо или някой гостенин под анонимността си да избълва цялата прототия на света.
ДА, но това му е хубавото на форума - избираш да четеш само това , което те интересува и пренебрагваш останалото. Никой не те кара да четеш всички глупости.
e da ama 6e mi izvinqva6
oba4e mi e mnoo 4udno kak pak vse do edni i sa6ti temi pak se stiga
pak i ako 4ovek e pital za svoi nalegnal problem toi moje dori da ne polu4i otg samo za6toto ot "edi koi si" temata e stignala do savsem druga
![]()
Възмущаваш се, че другите обсъждат, обаче ти в момента правиш световен въпрос от това. Замисли се ти!
xaxaxaxa
ne pravq svetoven problem prosto si izkazah mnenieto
ti pak...
![]()
az podkrepqm avtora na temata![]()
abe ... az si znam 4e ne se hranq s 10 11 12 13 godishni ... znam 4e i nqma i da go napraq ... koito go prai negov problem ne me int`![]()
'бе на мен ми е най-лесно да тегля катинара след втория пост, в който се е решил проблема, ама май няма да се хареса..![]()
![]()
Нали е форум - дискутирайте на воля... има ли псувни? Шат... има ли безпочвени сплетни? Шат... Повтоли се това двукратно от някой потребител - Шат на патката главата и няма да има трети път.
Бързо, лесно, сръчно.. само с мистър Пропър /или там както се казваше белокосият мил старец/![]()
Стига заплашвал! Ей, къде си бе, големият страшен баткоПървоначално написано от machoka
![]()
Не си админ, още, нали? Дотогава ще се праиш на добро момче![]()
А за всички, за които предстои бан, шат теглиш прокси, шат пак си във форума![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly