- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Моля, погрижете се!
Така наречения потребител DevilMayCry е плагиатствал с Аватара и подписа на потребител от нашата мрежа - "Go-Link" PeShk0ni.Както виждате избраженията се зареждат от един и същ адрес deepseek.net(в случая нашия торрент тракер) и ако дадете десен бутон на мишката върху тях и Properties, ще видите че аватара и подписа на потребителя PeShk0ni са създадени на 22.4.2006, а на DevilMayCry на 19.5.2006.
Моля администраторите на форума да вземат нужните мерки!
Съгласен съм, но на теб ще ти бъде ли приятно да съм с твоя аватар и подпис?Първоначално написано от exploitedteen
suglasna sum,no tema trqbva6e li da se praviПървоначално написано от exploitedteen
Молбата Ви е неоснователна.
Ако картинката беше направена лично от потребителя на Вашата мрежа, тогава щяхме да помолим учтиво нашия потребител да си го махне. Но при положение, че аватара е обикновена картинка, не правена от него и ползвана на друго място, то молбата Ви няма да бъде удовлетворена. Изключение прави само ако пишете на нашия потребител и той се съгласи доброволно.
Лек ден.
Докато бях с първия ми ник "девил4е" винаги някой ми крадеше аватарите и подписите. Просто слагах картинки, които не бяха на определени актьори и т.н. И то от този сайт. Сега, като си слагам аватари на Гънс, и никой не ми ги зима, а аз си ги харесвам. Затова препоръчвам просто да не си слагате адски комерсиални картинки (такива, които се харесват на много хора), просто няма смисъл. Сложете нещо, което на вас ви харесва, а не такова, което се харесва на потребителите.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Съгласен,Първоначално написано от machoka
Считам темата за приключена.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html