.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

Hrinichna lipsa na lubov!!!

imam ne6to kat problem no neznam dali moga da go narea taka...ne moga da obi4am..prosto haresvam nqkoi silno no kato tragnem krai...si4ko iztiva...za6to vinagi se polu4ava taka

Супер фен
    Град
    Burgas
    6toto neznae6 kakvo iska6. spok, s vremeto 6te se oprai6

.....hope so.....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

xa i az imam sa6tiq problem mimo ae da stanem lezbiiki i nqma da si omraznem spoko0o0oo
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    nz mai i az sam taka,nno ne sam sigorna!Nali znae6 kolko po trudno e da osu6tesvi6 edno tvoe jelanie tolkova pove4e po4va6 da go iska6 i leka po leka go obikva6!(nz dali e taka,no pone az taka si misla),a ako ne e taka(zna4i misleneto ne si se otdava)!!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Повече от фен
    Град
    mersi mn me ospokoqvate...pone razbiram 4e ne sam sama

Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    Град

za6to ?!

za kef?!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не си срещнала точния човек.

Re: Hrinichna lipsa na lubov!!!

nz na kolko godini si no ako si pod 18 znai za vsi4ko ima vreme,a moje da ne si sresnala to4niq 4ovekradvai se 4e ti zagybva6 4yvstva a ne te,za6toto ako te te ma4kaha 6te6e da te boli kakto men me boli

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I az bqh taka...haresvah si vsichki..a vsashnost nikoi...uj iskah nqkoi..a polucha li go..veche ne me kefeshe..i iskah nqkoi drug...i ei taka naranqvah bez da osaznavam kakvo vsashnost pravq..do predi 7 meseca...dokato i az ne si namerih maistora...spoks..prosto ne si namerila choveka s koito da si pasnesh napalno..i za koito da si gotova da dadesh celia si svqt

ayyy tova e mnogo kofti nqma sumnenie.da ti kaja i az bqh taka do predi nqkolko meseca i da ti kaja 4e tova moje bi e znak 4e ne si sre6tnala podhodq6tiq 4ovek.100% kogato go sre6tne6 ne6tata 6te se promenqt.yspehh

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Не си срещнала точния човек.
    Точно така...
    Просто не си обичала истински до сега някого...но времето ще ти покаже всичко!
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Град
    Пловдив
    Нормално е - все още си малка и обръщаш по-голямо внимание на външния вид на момчето и до някаква степен на държанието му ... това са само повърхностните неща. Като порастнеш малко ще започнеш да търсиш вътрешната красота у човека и тогава ще намериш момчето, което трябва да е до теб заради самия него, а не заради това как се държи в компанията или как се облича и изглежда. Има момичета на моята възраст (18 години), които все още не са наясно със себе си и с тези неща като цяло. За всичко си има време .. не се притеснявай - всички сме минали през този етап. Успех!
    99% чист ангел.

Аз предлагам да създадем един раздел- Жените не знаят какво искат.Има много такива теми и те са за там.
    Силният намира решения, слабият оправдание.

Голям фен
    Град
    sofia
    o da veche mnogo chesto si mislq che stradam ot hronichna lipsa na lubov
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

i az imam s1shtiq problem... prosto haresvam silno dadeno momche i pravq vsichko v1zmojno toi da mi ob1rne vnimanie i da sme zaedno.. no kogato tova se sluchi.. jelanieto veche go nqma.. izgubila s1m vsichkite si sili v postigane na celta si i kogato q postigna..nqmam vreme da i se naradvam (az pone taka si obqsnqvam neshtata... malko smeshno ama.. )
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

ънхепито преи мен каза доста интересни неша, кото са срещани и при други хора

Просто не си срещнала точния човек Спокойно има време!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov
    imam ne6to kat problem no neznam dali moga da go narea taka...ne moga da obi4am..prosto haresvam nqkoi silno no kato tragnem krai...si4ko iztiva...za6to vinagi se polu4ava taka
    НЕ си намерила подходящия..Дано го намериш!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ще дойде момент...в който ще срещнеш точния човек...скопо...рАНО ИЛИ КЪСНО любовта ще те връхлети

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    и не е хринична...а хронична липса на любов...

Boje, macka q se stegni.Mai o6te ne ti e do6lo vremeto.Vseki se razviva individualno.6te doide vremeto kogato 6te obi4a6.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Цитирай Първоначално написано от jadna_za_lubov

може би защото си влюбена в друг(но не сте заедно) и ... всички други са ти безразлични?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми недей да тръгваш със всеки който си харесаш
    А може би пък си свикнала да"ловуваш"-харесваш си дадено моме,опитваш се да го спеелиш и когато той почне да ти обръща внимание ти ставаш безразлична...
    Тва е така защото все още не си изпитала силните,истинските чувства.Но има време за всичко.просто недей да избърваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си