.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

za spermata i vodata

taa sory no neznaq kade da psuna demata i si mislq 4e tuk e nai podhodq6to.izvinete me ako ne e za tuk!
    A sega kam temata-Hodih na bsein s priqtelkata mi i tq mi bi edna 4ekiq pod voda i az svar6iv vav vodata ta pitam(tq ne e otvorena-devstvena e)moje li nqkak si da popadne sperma i tq da zabremenee?

Голям фен
    Град
    дианабад
    То това, че е девствена не помага. Но в случая няма никаква вероятност да забременее, най малко защото във водата има хлор.

Супер фен
    Не,защото се е разредила във водата

Супер фен
    Не може.

Фен
    Град
    Там някъде!
    Може естествено...а пък ако е имало и други жени и те са забременели...а+това децата и с опашки могат да се родят или някакви отклонения...това ми прилича на едно друго..."ако мастърбирам с пръсти мога ли да збременея"

АБе пич...няма опасност да забременее СПОКО

Повече от фен
    Ebati gnusnoto a na drugite hora v baseina dali im e bilo priqntno?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    неможе да забременее ама верно е гадно ..тия другите хора които са били там..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

абе кви сте вие .... може ли в басейна някой случайно да глътне вода и кво че ти глътне смръдливата сперма ааа
    M2O Musica allo stato puro!

Guest
    hahah abe to nikoi ne ni gleda6e be!az da ne si go izkarvam nad vodata.nikoi ne zabelqza.abe qko si be6e :P

гост1
    Guest
    бахти и изруда, дано не се оправиш от каквото и да си хванал...дееба и смръдливия ти изрод с изрод....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    аман от НЕВЕЖЕСТВО!

винаги когато е налице трансмитер /преносител/ на спермийте-вероятноста за оплождане не се изключва!

трансмитер /преносител/ извън половия член мога да бъдат и пръсти и слюнка и предмети и вода и каквото си щете.

доказани и описани са даже случай, когато случаен куршум преминавайки през тестиса на войник и последващо ранил жена в коремната област е довел до забременяване, явайки се преносител на сперматозоиди. /войната в Босна/

Повече от фен
    estesveno 4e ne moje
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

То че не може - не може,ама кажи в кой басеин си бил,че да знаем да не ходим там

.......
    Guest
    abe vie normalni li ste!kvo tolkoz gnusno ima v tova da se blaskat 4ekii v basein.mn qsno 4e ne moje da zabremenee

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от .......
    abe vie normalni li ste!kvo tolkoz gnusno ima v tova da se blaskat 4ekii v basein.mn qsno 4e ne moje da zabremenee
    изобщо не е гнусно, дори е по-готино и като си облекчиш физиологичните нужди... все пак тва е басейн, за какво друго е измислен ако не за тези неща

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Guest
    доказани и описани са даже случай, когато случаен куршум преминавайки през тестиса на войник и последващо ранил жена в коремната област е довел до забременяване, явайки се преносител на сперматозоиди. /войната в Босна/
    Следващия път вместо да четеш жълти вестници гледай Discovery

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си