- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov ili uchilishte?!
Според мен двете неща могат преспокойно да се съчетават... Аз например тази година съм 11 клас, но също се подготвям за кандидатстудентски изпити (биология). В началото на годината бях изключително натоварена. Имах уроци поне 3 пъти седмично, по 2-3-4-5 часа. Наистина ми беше много трудно. Но си учех яката. Ала това никога не ми е пречело на връзката ми с приятеля ми. Просто когато се прибирах от училище (когато съм 1 смяна), сядах и си учех. Почивах си до към 2:30-3, и след това учех до към 6:30. Тогава приятеля ми идваше, и се виждахме до към 10-11.
Сега когато съм 2 смяна ставам сутрин рано, към 7 часа, пия си кафето, закусвам, уча до към 12 максимум, обядвам, отивам на училище, и като се прибера, и приятелят ми идва и цяла вечер сме заедно. п.п. отличничка съм. Та това е цялата философия. Какво сложно има? Не мога да си представя любовта да ми пречи на училището. Напротив! Тя ми дава сили. Всичко ми минава леко и спокойно. Живея с мисълта кога ще си го видя. Това е. Любовта дава енергия и стимул да продължиш напред.
Човек не трябва да ограничава социалните си контакти, заради училището. Това ще го съсипе. Това е и основната грешка на родителите, които забраняват на децата си да излизат, за да си учат. Ако детето ти има поне малко ум в главата си, само ще може да прецени кога си е научило и кога не е. Е, ако е някоя дрисла, която я интересува само да се шмата, а не я е еня за училището... това си е друга работа.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()