- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Харесва ми, чатим, а сега ?
vijte sq kuf mi e problema xaresvam edno mom4e s koeto si 4atq poznavame se jeveem v edin kvartal i onzi den mi pra6ta6e v 4ata nqkfi celuvki i nz kak da mu go kaja molq vi pomognete mi daite mi suvet
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
mi prati mu i ti celuvki be mila kfo tolkova pokani go na kaffe i taka.........
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Ето, казаха ти го. Зарибявай го в чата, покани го на кафе.... И в чата ли те е срам да говориш за чувствата си?? Нз защо трябва да се чудите над неща, които имат толкова просто решение...![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
nakarai go da hodite na kafe i posle kakto se razviqt ne6tata.Kusmet!
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
da ti imam i problemite............
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Давай.Първоначално написано от barbito
![]()
MISLQ 4E NE E NYJNO DA MY GO KAZVA6,MAJETE NE ZASLYJAVAT DA IM SVAL6 ZVEZDI . BADI malko NEDOSTAPNA TAKA 6TE IS\ZPITVAA INTERES KAM TEB...A SAM 6E NAPRAVI NE6TO AKO TE HARESVA ZA DA E S TEB.A AKO NE TE HARESVA ZA6TO DA MY KAZVA6 4E TI GO HARESVA6,DA MY VDIGA6 SAMO4YVSTVIETO I DA SE DARJI GADNO POSLE.....NE NEDEI AKO E PISANO 6E STANE....tva e moeto mnenie az sam poli
Be zashto pochti sichki gosti zadavat takia interesni vaprosi...kak da mu go kaja...lele .. evala ti praq macka![]()
aha to4no,neka razbere 4e nqma da te ima kogato TOI si pojelae
Ми..никак не е срамно да се изпитват чувства!Кажи му че не ти е безразличен,продължавай да поддържаш връзка с него и при първа възможност се разберете да излезете някъде насаме-кафе,парк,кино,дискотека...П росто вече врябва да заложите на живота общуване,защото е доста по-вълнуващо от това да седиш пред едно РС.Ако момчето ти харесва действай![]()
Пращай и ти целувки. Кажи му, че тез целувки си ги искаш...някви глупости му дрънкай на таз тема и такам докато стане по-сериозно
=D> =D> =D> S1glasna s1m.. i posle ako neshto ne stanat neshtata mojesh lesno i spokoino da mu kajesh, che vsichko e bilo shega..vse pak tova e virtyalen svqt...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Първоначално написано от LP_girl_14
Ох, някой го каза това и страшно ми хареса тоя израз:
MiRC IS NOT REAL LIFE!