blaze vi na vas a az bqh v edin magazin i gledah za edni poli i slu4aino tati me zasrami i mi kaza "6te ti kupq sutien 6toto ti prozirat cicite" umrqh ot sram tova e otvrat da si go kupi6 s ba6ta si![]()
kogato re6ih 4e mi trqbva sutien poiskah ot maika pari otidah sama i si kupih![]()
![]()
![]()
mece stra6en be6ta ima6Първоначално написано от sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mi az vednaj se vazpolzvah ot maika da me zakara do centara 6tot me marze6e ot kraq na grada da varvq i dokat 4akahme na svetofara i vikam:"mame,ai da mi zeme6 sutien.".tq malko se iznenada ama se syglasi.v kraq na sedmicata otidahme zaedno i si izbrah.az po princip mn dobre se razbiram s maika si i ne be6e niku problem.![]()
Ми бяхме с майка ми на пазар и се спряхме уж случайно на една маса дето продаваха бельо и майка ми изведнъж изръси: "Еми май е време и на теб да ти купя" и такапък даже и сега от време на време пак двете си пазаруваме
казах на майка ми че май имам нужда от сутиен и излязохме,пробвах няколко и видях кой ми е най-удобен...не беше лошо...
Az si go kupih sama s moqta best fr
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Emi az poprincip ne bqh povdigala vyprosa! Ama edin den maika mi kaza, 4e ve4e 6e trqbva da mi kupi i otidohme v magazina probvah nqkolko vida i si izrah ediniq i taka!
And after you say so many words,
There soon are no more to describe how it feels,
Because pain is a like a disease, it has stages, it grows, and spreads, there is only one way to describe it, and that is where I am… Silence.
mi ni6to ne sum i kazvala
edin den prosto se pribra i mi be6e kupila sutien be6e mnogo hubav bql dantelen no za sujelenie ve4e mi e malak i e mnogo skusan
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Първия сутиен си купих сама. Просто реших, че вече е време да имам, взех пари от нашите, излязох и си го купих.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Двете с майка ми бяхме ама не ми беше срамно...
Ми отидохме в магазина и тя вика искаш ли и аз "ДА".Просто това и чаках да ми каже![]()
ПЪРВИЯТ ПЪТ БЯХ С МАЙКА МИ!ПРЕДИ ТОВА НОСЕХ БЮСТИЕТА!И ПРОСТО КАЗАХ НА МАЙКА МИ ЧЕ ИСКАМ СУТИЕН И ОТИДОХМЕ В МАГАЗИНА И СИ КУПИХ!!!НО ДА ТИ КАЖА ЧЕСТНО НЕ ГО СЛАГАХ МНОГО МНОГО!!!ПРОСТО СУТИЕНИТЕ НЕ СА МИ УДОБНИ И ПРЕДПОЧИТАМ БЮСТИЕТА!!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ami biah kazala na mayka mi,che veche iskam,puk i tia mi beche kazvala,che veche imam nujda i osobeno prez liatoto s prozrachnite bluzki...Tay che y kazah,che niama nujda da barzame,no vse pak iskam i y postavih opredelen srok...dokato savsem neochakvano i to mnogo po-skoro,otkolkoto ochakvah,tia se poiavi s moia parvi sutien-e,nichto,che beche mnogo malka nomeracia na A,nali beche sutien-e,beche si mi malko malak!![]()
ми първия си го купих с едни приятелки бе6е мнооого весело еиии
и като не знаех кои размер нося леле
са като се сетя ме изпу6ва на таъв смях
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е