- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Летен флирт
Здеасти на всички!Искам да ви попитам мислите ли ,че един летен флирт може да се превърне в голямата любов.Възможно ли е да се поддържа тази връзка?Нека всеки разкаже за някое лятно флиртче.... и дали има продължение след това![]()
tfa e tapa tema vse pak tove e prosto FLRT ni6to povw4w
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Като е тъпа не пиши в нея,мила.Въпроса ми е дали е възможно да прерастне в любов от разстояние .И да разкажете за летните си флиртчета.
Може, но зависи от много неща.![]()
Аз лично не съм имал летен флирт, който да прерастне в нещо повече.
Ооо летни флиртове,нещо кратко и приятно!Имала съм един тАкъв летен флирт,не беше нищо особено,но беше прекрасно,защото после се превърна в нещо повече.Лично аз мисля,че любовта от разтояние е по-сладка защото копнееш за момента когато отново ще зърнеш любимия си и т.н.И твърдо казвам че от всеки флирт може да се получи нещо много повече! :P
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mno qsno 4e flirta moje da se prevarne v lubov,za6to ne
Az sam imala leten flirt...bqhme zaedno parvo 2 sedmici..i sichko prikluchi..flirtche prosto...na sledvashtoto lqto...pak tragnahme...bqhme zaedno mesec i polovina...no kato doide vreme pak za daskalo...se razdelihme...smqtam che vrazka ot razstoqnie ne moje da ima..sujalqvam...prosto ne mojehme da si dadem tova ot koeto imame nujda :P{}
aha.mi i az do pr meseci imah vrazka s mom4e na 50 km.no mislq 4e kogato ne6tata sa istinski vrazkata moje da sa6testvyva
ami letnite flirt4eta sa naistina ne6to hubavo no nevinagi moje da izleze ne6to seriozno.kakto be6e pisano po nagore lubovta ot rastoqnie e po sladka.no az li4no mislq 4e dokato 4ovek ne opita nqma da razbere dali 6te izleze ne6to.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ммм летните флиртове предполагат за едно несериозно обвързване,за много страст,добро настроение и определено ти повдигат малко самочувствието и те изпълват с енергия.Обаче е доста трудно нещо ей такова да прерастне в сериозна връзка особено ако сте от различни градове.Една връзка от разстояние се поддържа много трудно и за да може това да става трябва да има изключително силни чувства и от двете страни![]()
Лятния флирт при мене трая 1 ден!!! Нали е флирт!Но не стана в нещо повече заради него...
vsichko e vuzmojno az naperimer ne vqrvam che ot letniq flirt moje da izleze neshto seriozno no vse pak.......... a napriner minalo lqto dokato bqh na moreto se svalqh s edin spasite i edin koito praveshe tatuirovki no nishto ne izleze
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
estestveno 4e edin leten flirt moje da prerasne v ne6to po seriozno...ot opit go kazvam ..predi6noto mi gadje go sre6nah na moreto i imah me flirt koito prerasna v seriozna vraska no poradi obstoqtelstvata koito ne zavisiha ot nas se razdelih me no za smetka na tova namerih golqmata si lubov(nastoq6teto mi gadje)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moje da se prevurne v ne6to po resiozno,no zvisi ot tolkova mnogo ne6ta
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Мисля, че по-скоро зависи от нагласата на хората и какво точно е отношението им към флирта...В смисъл дали е начин за забава или път към сериозна връзка.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
4e za6to ne?vse pak vsqka liubov zapo4va ot flirta.e pone v pove4eto slu4ai
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
mi da zavisi ako e prosto flirt nqmate da imate vreme da se opoznete za edna ve4er...a ako prodaljite da se vijdate i da si obra6tate pove4e vnimanie i da si govorite malko ili mnogo 6te sviknete zaedno i ve4e 6te se e prevarnalo v ne6to pove4e...a za lubovta ot razstoqnie spored men ne e vazmojna poradi prostata pri4ina 4e iznevqrata e neibejna a kato ima iznevqra vrazka nqma...![]()
Ами май съм нямала...но да се надява тва лято да има такъв флирт и да се превърне в нещо сериозно...абе кот стане...Каквото ми е писано ще стане![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
abe vajnoto e da ima sexs i da se porat mackite otzadПървоначално написано от iskamTe_vednaga