.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Deqn
    Guest

Как да бъда само с една дълго време?

Може би тази тема ще ви се види малко странна... Нещата стоят така:

Нямам проблем да се запознавам с нови момичета. Не знам как (виждам че много пичове тук имат голям проблем с това), идва ми отвътре. В резултат на това получавам доста голямо внимание от женския пол (дори предизвиквам някаква завист от мъжката част), и долу горе вкарвам в леглото си ново момиче всеки месец. Случвало се е дори да бъда едновременно обвързан с няколко момичета наведнъж, и това ми харесва толкова много, че не се отказвам от никоя.

Но може би заради това, не мога да задържа връзка за повече от максимум един месец. Винаги виждам нова, по която се увличам и я получавам, и губя предишната, и по-странното е че НЕ МИ ПУКА.

Може би е добре най-накрая да имам по-дълга връзка с ценно момиче. Но след като спя с някоя губя интерес към нея, и явно си нямам идея как се гради повече във една връзка от просто сексуално влечение.

Как мога да задържа жена до себе си?

Ot tova, koeto prochetox razbrah, che ti ne izpitvash chyvstva k1m tezi momicheta, a samo silno vlechenie...i to sexyalno.. Gledash da q vkarash v legloto si i posle..chupkata.. Ami ne stava taka. Edna vr1zka ne se krepi samo na Sex.. Trqbva da ima priqtelstvo i doverie m-y xorata. Opitai se da si namerish priqtelka i posle misli za gadje. Obshtyvai s momichetata, opoznavai gi i shte vidish, che shte doide den, v koito shte si haresash momiche, koeto te privlicha ne samo s v1nshnata si krasota ili seksualno, a i s xaraktera si. Togava ti sam shte iskash da b1desh s neq po-d1lgo vreme.. Dano i tq go poiska.. YspeX!
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Guest
    Istinata pi4 e samo ednarosto ne si bil vluben,za6toto ako si bil ne moje da ne ti puka za neq ili ti ima6 samo edna edinstvena cel-da vkara6 samo nqkoq v legloto.Rano ili kusno 6te razbere6 4e ne6to ti lipsva

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Istinata pi4 e samo ednarosto ne si bil vluben,za6toto ako si bil ne moje da ne ti puka za neq ili ti ima6 samo edna edinstvena cel-da vkara6 samo nqkoq v legloto.Rano ili kusno 6te razbere6 4e ne6to ti lipsva
    мисля, че той пуска темата, защото вече го е разбрал

виж кво ще ти кажа, сега е моментът да си поживееш за всяко нещо си има време и явно не е дошъл още момента да имаш сериозни връзки
    можеш да се радваш, тъй като любовта не носи само щастие, но и много много болка, пропиляни мечти и тревога
    когато се влюбиш ще видиш, че не е по рецепта и предписание... просто се случва и тва е един ден ще срещнеш момиче, което уж първоначално ще си решил да е само за 1 нощ, както винаги е било... но просто когато дойде сутринта изненадващо ще откреш, че не искаш и за секунда да я изпуснеш от обятията си... и че ако тя си тръгне, ще си тръгне и някаква нова част от теб.. непозната и красива... която винаги си притежавал, но не си знаел, че я има... до сега
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Отговорът на въпроса ти - трудно. Живей си така като ти харсва. Какво да не би да е лошо , че ги сменяш. Нали в крайна сметка не си сам??? Каква ти дълга връзка без подходящото момиче??? Някой път ще я срещнеш като му дойде времето. И тогава самия ти няма да обръщаш внимание на другите колкото и да са готини. Млад си, готин си явно, живей си живота и се забавлявай, и за дълги връзки има време .

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мисля, че той пуска темата, защото вече го е разбрал

виж кво ще ти кажа, сега е моментът да си поживееш за всяко нещо си има време и явно не е дошъл още момента да имаш сериозни връзки
    можеш да се радваш, тъй като любовта не носи само щастие, но и много много болка, пропиляни мечти и тревога
    когато се влюбиш ще видиш, че не е по рецепта и предписание... просто се случва и тва е един ден ще срещнеш момиче, което уж първоначално ще си решил да е само за 1 нощ, както винаги е било... но просто когато дойде сутринта изненадващо ще откреш, че не искаш и за секунда да я изпуснеш от обятията си... и че ако тя си тръгне, ще си тръгне и някаква нова част от теб.. непозната и красива... която винаги си притежавал, но не си знаел, че я има... до сега
    Права е. Не си налагай да имаш дълга връзка просто така за разнообразие...като срещнеш момичето сам ще го почувстваш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    sofia
    gore dolo az sum su6ata samo 4e bez legloto taka 4e spoko prosto trqbva da si nameri6 momi4e s koeto da ne si legne6 vednaga i q karai po krotko i tova e garanciq za uspeh
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    gledaj sega, gubi6 interes za6toto se zanimava6 s po leki momi4eta (bez da obida nikoj) i za6toto edinstvenata ti cel e sex. spored men nqma da e lo6o da se opita6 da opoznae6 edno momi4e i po harakter i interesi, a ne samo vyn6no

Повече от фен
    emi 6tom e taka raotata na4i ne si sre6nal podhodq6toto momi4e i ne obi4a6 tiq 6tom sled sex i aide...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Повече от фен
    ami ....prosto badi samo s edno momi4e.....a ne s nqkolko ednovremenno... izbiri si edna i samo s neq.... ama ne nqkoq slu4aina ...podbiri si nqkoq.....ne gledai na neq samo kato seksoalen obekt...si potarsi podhodq6to momi4e

m dam prava e
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Супер фен
    Хм....ти се намираш в прехода от кратките връзки , към вече по-сериозните

Така първо БРАВО,че си се осъзнал

За да имаш по-дълга връзка,
    първо намери момиче което те привлича но си наложи,че неискаш само за една нощ
    после като се срещнеш с нея повече от три пъти свикваш с нея и само ще се надяваш да станете двойка за по-дълго време Успех пич!

Виж сега,не искам да те обидя,но всичко това става поради простата причина , че самият ти си разглезен относно 'момичетата'.може би ако се замислиш колко много от тях си наранил с деиствията си и си зададеш въпроса дали на теб би ти било приятно от факта че след време когато се влюбиш някоя постъпи така kak ще се чувстваш ? и че може би трябва самият ти да се ограничаваш...
    и все пак пожелажам ти наистина да намериш това което търсиш,скоро просто почакаи и ще разбереш
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Re: Как да бъда само с една дълго време?

Цитирай Първоначално написано от Deqn

Как мога да задържа жена до себе си?
    Mi ti mai ne moje6....

Цитирай Първоначално написано от FizeuRa
    Виж сега,не искам да те обидя,но всичко това става поради простата причина , че самият ти си разглезен относно 'момичетата'.може би ако се замислиш колко много от тях си наранил с деиствията си и си зададеш въпроса дали на теб би ти било приятно от факта че след време когато се влюбиш някоя постъпи така kak ще се чувстваш ? и че може би трябва самият ти да се ограничаваш...
    и все пак пожелажам ти наистина да намериш това което търсиш,скоро просто почакаи и ще разбереш
    Deqn4o moje bi naistina trqbva da se zamili6 vurhu tezi dumi.....
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Фен
    Град
    Pazardjik
    Awe ot tva deto vidqh spored men ti ne iska6 da se obvarje6 samo s edna i to za dalgo a gi smenq6 adski barzo koeto e dosta nekorektno sprqmo momi4etata s koito si spal....ako jelanieto ti e da ostane6 s edno momi4e pove4e ot edin mesec ne e mn uda4no da barza6 tolkova mnogo vse pak jivota e pred teb!

Голям фен
    Град
    :)
    хващаш една и я ОБИЧАШ, любоФ му е майката!!! ако искаш да си с нея за дълго време трябва да я обичаш много силно и не би ти идвало отвътре да и изневериш, да спиш с друга или въобще да си помислиш за друга...познавам един човек, който само задето беше се разбрал да ходи на кафе с друг после неможеше да погледне гаджето си!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Ot tova, koeto prochetox razbrah, che ti ne izpitvash chyvstva k1m tezi momicheta, a samo silno vlechenie...i to sexyalno.. Gledash da q vkarash v legloto si i posle..chupkata.. Ami ne stava taka. Edna vr1zka ne se krepi samo na Sex.. Trqbva da ima priqtelstvo i doverie m-y xorata. Opitai se da si namerish priqtelka i posle misli za gadje. Obshtyvai s momichetata, opoznavai gi i shte vidish, che shte doide den, v koito shte si haresash momiche, koeto te privlicha ne samo s v1nshnata si krasota ili seksualno, a i s xaraktera si. Togava ti sam shte iskash da b1desh s neq po-d1lgo vreme.. Dano i tq go poiska.. YspeX!
    napalno sam saglasna)) =D> [-o<
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Аз лично мисля че за да задържиш пожече едно момиче трябва първо много добре да се опознаете!!!Секса може да почака малко! Но ако на теб си ти харесва да си ги сменяш понеже ти омръзват продължаваи така!Но аз лично смятам тожа за глупаво и не толко интересно!Абе моят съвет е ЖИВЕЙ СИ ЖИВОТА КАКТО НА ТЕБ СИ ТИ ХАРЕСВА!!!
    Pravi tova koeto ti se pravi

Deqn
    Guest

Отговори на Вашите постове

Благодаря ви за мненията. Реших да отговоря на някои от вас поименно.

@[UN]HappY, за да вкарам момиче в леглото си (не, не харесвам леки жени и нямам нищо общо с тях), е необходимо да я опозная и го правя. Прекарваме страхотни 3-4-5-6 часа заедно, разхождаме се, правим неща заедно. Тя ми има доверие. Правя секс с нея. След което тя започва да иска от мен цялото внимание на света. Обичам хобитата, приятелите и работата си, и не мога да ги пожертвам за жена. И ако да бъда само с една означава да се откажа от някое от тези неща - не бих могъл. Поне засега.

@valantain_love, знам точно какво имаш предвид. Но само след няколко дни магията започва да се топи. Тя става предсказуема, привързана, и убива тръпката. А аз съм пристрастен към нея. Дано има жена, която да знае как да поддържа тръпката, а не само да иска да получава любов. Когато жена срещне мъж с който иска да бъде, тя не може да го задържи с нищо повече от външен вид. Поне тези които съм срещал.

@Labelle, знаеш ли, мислил съм за нещо друго. Но такъв компромис трудно се прави. Мислиш ли че има момиче, което би било с мен за дълго време, без да обръща внимание на забежките ми? Как бих могъл да бъда с няколко едновременно? Разбира се, без да ги лъжа че няма никоя друга, държа на честността.

@strange__, тренирал съм характера си да не изпитва чувства. Странното е, че именно така получавам много момичета... наистина странно

@black_dimond, ако не легна с момиче до 2-ра, максимум 3-та среща, или аз я приемам само като приятелка, или тя започва да ме приема като приятел. Знам това, защото съм попадал в капана на приятелството МНОГО пъти. Кроткото не създава привличане, създава приятелско доверие. Съгласна си с това нали?

@babi_girl, винаги избягвам леките жени, никога не са били предизвикателство за мен. Опознавам в рамките на 2-3 срещи момичето с което искам да бъда и знам че тя ми има доверие. Логичният завършек на това е леглото. Но освен характера й, имам нужда тя да бъде интересна, забавна, непредсказуема и побъркваща. Малко жени биха могли да ми дадат това. А аз им го давам. И се чувствам аз излъган...

@^sladyranka`, мнението ми по поста ти се съдържа в отговорите към други потребители тук. Прочети ги, ще си отговориш

@Krem4eto, когато свикнеш с някого, интереса ти към него изчезва. И си с него само по задължение и простичка привързаност. Тръпката умира ако не се поддържа от двама ни.

@FizeuRa, знам. Когато преди години бях влюбен в момиче, я обичах силно. След няколко месеца всичко свърши заради друг, с когото тя имаше афера. Поисках да имам друго момиче, но тя ми каза "ние сме просто приятели", така с още много момичета, които ме отритваха и раняваха. Тогава реших да се променя на цената на всичко, и не се грижех за действията си, исках "силата" да мога да ранявам и да бъда равнодушен.
    След години се научих да бъда безчувстствен и да имам винаги момичета умиращи да бъдат с мен, и ги ранявах дори съзнателно. Защото може би ми доставяше някакво садистично удоволствие.
    Сега виждам, че нямам нужда от това. Искам да имам една, но проблема ми сега е, че не съм срещнал такава която да ми пасва, да бъдем равни. Слабостта и несигурността у жените не могат да ме накарат да изпитвам нищо повече от простичка нужда да ги доминирам...

@FikyScHetOo, това не е ли признак на слабост?

@[LP]```, не съм срещнал досега момиче, което да бъде толкова атрактивно като характер, колкото аз изисквам. Може би днешните момчета твърде много разглезват момичетата, и те остават необиграни, и смятащи че само външната красота им е достатъчна, за да задържат мъж със силен характер.

@denkata, ха! Може би мога да разнообразя живота си с тройка? Едва ли бих могъл...

Голям фен
    Град
    :)
    Мили Деянчо, не мисля че е слабост да обичаш и да държиш на някой до толкова, че да ти е гадно дори да си помислиш за нещо. което ще го нарани. Ти не мислиш ли така? Не е ли силно качеството на тези, които могат да приемат човека до себе си с всичките му недостатъци ( Все пак сме хора, не сме съвършенни ). Не е ли силно качеството да обичаш истински и да те боли когато е възможно да нараниш някой, аз на това му викам силни чувства. Ако това за теб е слабост...за мен не е

Цитирай Първоначално написано от FizeuRa
    nqma li nqkoe momi4e koeto da ne ti haresva samo vynshno no i vyrtreshno ako ima takova opitai s nego i se strai da si samo s nego no se opitai seriozno !i taka moje i da stane

Guest
    Блазе ти. Я разкажи малко за този твой подход.На колко години си и как ги караш да ти се лепят така?

Re: Отговори на Вашите постове

[quote="Deqn"]

@[UN]HappY, за да вкарам момиче в леглото си (не, не харесвам леки жени и нямам нищо общо с тях), е необходимо да я опозная и го правя. Прекарваме страхотни 3-4-5-6 часа заедно, разхождаме се, правим неща заедно. Тя ми има доверие. Правя секс с нея. След което тя започва да иска от мен цялото внимание на света. Обичам хобитата, приятелите и работата си, и не мога да ги пожертвам за жена. И ако да бъда само с една означава да се откажа от някое от тези неща - не бих могъл. Поне засега.

прекарварте страхотни 3,4,5,6 4аса и правите секс?Хаха и това не били лесни жени!Ако намериш някоя която да е по недостъпна и да не ти се дава ,тогава ще разбере6 !

@valantain_love, знам точно какво имаш предвид. Но само след няколко дни магията започва да се топи. Тя става предсказуема, привързана, и убива тръпката. А аз съм пристрастен към нея. Дано има жена, която да знае как да поддържа тръпката, а не само да иска да получава любов. Когато жена срещне мъж с който иска да бъде, тя не може да го задържи с нищо повече от външен вид. Поне тези които съм срещал.

Наистина не си срещнал подходящата която да поддържа тръпката.То4но това са лесните жени,които лесно се привързват и са предсказуеми,които си мислят 4е привли4ат само с вън6ен вид!Това не е достатъ4но разбира се!

@Labelle, знаеш ли, мислил съм за нещо друго. Но такъв компромис трудно се прави. Мислиш ли че има момиче, което би било с мен за дълго време, без да обръща внимание на забежките ми? Как бих могъл да бъда с няколко едновременно? Разбира се, без да ги лъжа че няма никоя друга, държа на честността.

@strange__, тренирал съм характера си да не изпитва чувства. Странното е, че именно така получавам много момичета... наистина странно

мммм как става това,ти да не си робот?

@babi_girl, винаги избягвам леките жени, никога не са били предизвикателство за мен. Опознавам в рамките на 2-3 срещи момичето с което искам да бъда и знам че тя ми има доверие.-ммм как ще ти има доверие от първата среща???Още пове4е се убеждавам 4е си хващаш леки жени

Логичният завършек на това е леглото. Но освен характера й, имам нужда тя да бъде интересна, забавна, непредсказуема и побъркваща. Малко жени биха могли да ми дадат това. А аз им го давам. И се чувствам аз излъган...-така е!

@FizeuRa, знам. Когато преди години бях влюбен в момиче, я обичах силно. След няколко месеца всичко свърши заради друг, с когото тя имаше афера. Поисках да имам друго момиче, но тя ми каза "ние сме просто приятели", така с още много момичета, които ме отритваха и раняваха. -е те не са били лесни )))

Тогава реших да се променя на цената на всичко, и не се грижех за действията си, исках "силата" да мога да ранявам и да бъда равнодушен.
    След години се научих да бъда безчувстствен и да имам винаги момичета умиращи да бъдат с мен, и ги ранявах дори съзнателно. Защото може би ми доставяше някакво садистично удоволствие.-и това те е накрало да се 4увстваш силен и доволен!Харесвало ти е да наранява6?Това за мен е престъпно да си играе6 с 4увствата на моми4етата!!!Но и те горките са заблудени не са виновни!!!

Сега виждам, че нямам нужда от това. Искам да имам една, но проблема ми сега е, че не съм срещнал такава която да ми пасва, да бъдем равни. Слабостта и несигурността у жените не могат да ме накарат да изпитвам нищо повече от простичка нужда да ги доминирам...
    Пожелажам ти да намериш такава която да те побърква и да доминира над теб!Да не си сигурен ,да те кара да се 4увстваш несигурен!Такава която да ти намери слабото място

Пожелажам ти да намериш такава която да те побърква и да доминира над теб!Да не си сигурен ,да те кара да се 4увстваш несигурен!Такава която да ти намери слабото място

@[LP]```, не съм срещнал досега момиче, което да бъде толкова атрактивно като характер, колкото аз изисквам. Може би днешните момчета твърде много разглезват момичетата, и те остават необиграни, и смятащи че само външната красота им е достатъчна, за да задържат мъж със силен характер.

Има,но явно не си могъл да ги спе4елиш!Сам описа в твои предишен пост!Не се заяждам ,просто добивам някаква представа какво представляваш.Мислиш си 4е може6 да има6 всяка жена,но всъщност ти се връзват лесните от 2-рата максимум втората среща!Дано намериш някоя която да те побърка до недоумение и тогава ще разбереш,какво съм искала да ти кажа Успех!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен

Re: Отговори на Вашите постове

Цитирай Първоначално написано от Deqn
    @Krem4eto, когато свикнеш с някого, интереса ти към него изчезва. И си с него само по задължение и простичка привързаност. Тръпката умира ако не се поддържа от двама ни.
    Това,че толкова бързо ти минава тръпката е лошо...По-добре първите пъти когато опитваш да си с някоя за по-дълго време да е малко насила!После ще свикнеш с другите жени да ти минава по-бавно тръпката!!!

УСПЕХ!!!

Мега фен
    Ще имаш истинска връзка, ако го поискаш. Няма трикове, които да използваш, за да имаш чувства към момичето, с което правиш секс и излизаш често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си