.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: skysan prezervativ

Guest

skysan prezervativ

zdraveite!!!
    Imam dosta seriozen problem.
    V nedelq sutrinta pravihme seks s priqtelq mi i na 5tiq pyt prezervativyt se skysa. posle oba4e vidimo nqma6e sperma po nego. vyrnah se vky6ti, izkypah se, ni6to nqma6e.
    Do dnes, Vzeh Postinor priblizitelno okolo 20 4asa sled akta. I pak vleznah v banqta, pri koeto vidqh i usetih skysanata 4ast ot prezervativa da "izliza" otdolu.
    Sega mi e adski pritesneno. Utre 6te otida na ginekolog, no me e strah kakvo 6te mi kaje toi.
    Vie kakvo mislite po vyprosa?

Голям фен
    хмммм постинора се взима максимум 48 часа след акта нали така. според мен няма за какво да се притесняваш.

neka da sa 72 4asa ne 48,no kolkoto po-skoro tolkova po-dobre

Фен
    Град
    plovdiv

Re: skysan prezervativ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite!!!
    Imam dosta seriozen problem.
    V nedelq sutrinta pravihme seks s priqtelq mi i na 5tiq pyt prezervativyt se skysa. posle oba4e vidimo nqma6e sperma po nego. vyrnah se vky6ti, izkypah se, ni6to nqma6e.
    Do dnes, Vzeh Postinor priblizitelno okolo 20 4asa sled akta. I pak vleznah v banqta, pri koeto vidqh i usetih skysanata 4ast ot prezervativa da "izliza" otdolu.
    Sega mi e adski pritesneno. Utre 6te otida na ginekolog, no me e strah kakvo 6te mi kaje toi.
    Vie kakvo mislite po vyprosa?
    ami da ako se skasa v teb e vazmojno par4ence da ostane vav vlagali6teto i posle to poleka organizma ti go izhvarlq s bqloto ti te4enie i pri men be6e taka taka4e spokoino i na men malko par4ence mi izlena sled edin den spoko mila nqma nujda ot genekolog no ako iska6 da si po sigurna otidi
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Guest
    Hora, blagodarq mnogo za otgovorite. Dano da ste pravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си