.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: korem4etooo

Фен
    Град
    ahtopol

korem4etooo

zna4i imam korem4e mani4ko...no ina4e sam si dobre...ta iskam da mi kajete kak moga da go mahna tova korem4e...samo oba4e ne mi kazvaite da pravq nqkakvi yprajneniq i tem podobni 6toto mn me marzi
    ta molq vi kajete ne6ti4ko...mersi se pak
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Тичане + диета. Само това.

Теб хем те сарби хем те боли а!?
    Хуя до края и душата в рая!

SaChiTo_88
    Guest
    Korem se svalq s koremni presi ! Pravi6 si 3 serii ot po 20 presi i sled 2 sedmici 6te ima6 efekt, ako si redovna, ne moje bez uprajneniq!

Фен
    Град
    ahtopol
    XAxaxAXa ami mersi togava 6te se naloji koremni
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от [LP
    ```]XAxaxAXa ami mersi togava 6te se naloji koremni
    Пожелавам ти успех... гаранция, че никаква промяна няма да видиш. НО е интересно сама да се убедиш после - ползвай метър за да си сигурна в прогреса.

probvai s karane na velosiped...
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

Е като си лежиш в леглото и тъпчеш шоколади,няма как да ти се махне коремчето...сори...
    Първо както казах в една др тема трябва да ядеш по-малко храни,които са богати на въглехидрати-т.е сладкото и тестените неща.
    Второ,най-добре се запиши на Тае-Бо,освен че е много приятно(като аеробика) и стяга цялото тяло и премахва коремчето.Аз например спортувам много и нямам коремче-ходя на 3 неща- Тае-Бо,Йога и модерен балет.
    Малко ограничения и спорт и си готова... Успех от мен!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    без упражнения --------> забрави
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    sofia
    predi i az imah tozi problem imah koremche no me murze6i i zapo4nah da pravq koremni presi i rezultata e na lice
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    без упражнения --------> забрави
    Така е.
    Прави кардио тренировки: бягане и колоездене.
    За предпочитане е бягането.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Еми ако толкова те мързи пробвай с продуктите, които рекламират по телевизията. Не гарантирам успех, но пак е вариант
    Аз лично предпочитам коремните преси. Отначало започваш с 15-20 и постепенно увеличаваш броиката до 100 на ден
    И най-добре е сутрин и вечер да правиш гимнастиката
    Успех

Повече от фен
    Град
    ruse
    koremnite presi si ostavat nai-dobriq variant badi sigurna, 4e 6te ima efekt, za6toto bez uprajneniq ne stava

Голям фен
    Град
    София
    Какво повтаряте тичане като папагали ????
    Всеки ден въртя по 5 км и допълнително тренировки и тн, но и аз пак си имам коремче.
    При тичането се горят калории и се правят мускули, това не значи че се маха корема.
    Препоръчвам ти да отидеш на фитнес и да се консултираш с треньор.
    Ако пък ти е по-удобно отиди на диетолог и прави лека диета
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

emmma
    Guest
    i koremnite presi ne davat garanciq-ti moje6 da stegne6 muskulaturata na korema ,no otgore da si ostanat maznini-taka 4e otgovorat ne moje da bude samo koremni presi-trqbva i kardio

http://rozali.com/fitnes.php?l=a&p=47

Труднички са, ама се свиква и са много ефикасни !!

Голям фен
    Град
    United We Love You

Re: korem4etooo

```]zna4i imam korem4e mani4ko...no ina4e sam si dobre...ta iskam da mi kajete kak moga da go mahna tova korem4e...samo oba4e ne mi kazvaite da pravq nqkakvi yprajneniq i tem podobni 6toto mn me marzi
    zemi edin noj i go otreji deiba korema mu..
    т. 2, 9

Re: korem4etooo

```]zna4i imam korem4e mani4ko...no ina4e sam si dobre...ta iskam da mi kajete kak moga da go mahna tova korem4e...samo oba4e ne mi kazvaite da pravq nqkakvi yprajneniq i tem podobni 6toto mn me marzi
    ee mi kato te marzi shte si sedish s shkembeto !!! to nishto ne idva na gotovo

Повече от фен
    абе има 4283573 такива теми..ми поровете се малко вместо да пускате отново и отново

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си