.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ТЕ ОДОБРЯВАТ ЛИ ГО?!

искам да ви питам нещо, но очаквам честни и коректни отговори СЛУЧВАЛО ЛИ ВИ СЕ Е ВАШИТЕ ДА НЕ ОДОБРЯВАТ ГАДЖЕТО ВИ?! И КАКВО Е СТАВАЛО НАКРАЯ С ТАЗИ ВРЪЗКА?! чао и целувки на всички

Не, поради простата причина, че никога не са се запознавали с някой от тях...

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    v interes na istinata imala sam 4 gajeta ot koito nashte odobriha samo edno,no nishto ne mi kazaha dokato xodehme a posle kato skasahme a s tova mom4e koeto odobrqvaha toi skasa s men i na nashte im beshe gadno osobenno na mama shtoto pred4uvstvashe kolko mi e gadno i na men.
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Пловдив
    От всичките ми приятелки, нашите не са удобрили само 2. Иначе познаваха почти всички. Но както и да е - за любовта пречки няма, а и родителите ми са доста либерални в това отношение - щом аз си я харесвам - let it be.
    99% чист ангел.

Guest
    пфф не се е случвало да одобрят някой...е аз никога не съм ги запознавала...

Повече от фен
    Na6te i po specialno maika mi znae za 3-4 moi gadjeta,no sum gi zapoznavala s 1 i mnogo im haresa.Daje o6te mi natqkvat kak sum mogla da skusam takova gotino i dobro mom4e.

Голям фен
    Mi nashte sa se zapoznavali s 2-ma moi priqteli ,i dvamata ne sa gi odobrqvali no mnenieto na nashite nqma golqmo znachenie za men i ne mi se otrazqva po nikakav nachin na vryzkite
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хах и аз съм така
    И все пак ако някой път се случи да не го одобряват едва ли ще ми пука и едва ли ще ги послушам Все пак аз ходя с него не те нали?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ами от всичките ми приятели, съм ги запознавала само със настоящия и го одобряват ( и то много), за предишните са знаели, но не са изказвали мнение.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi nashte vinagi poznavat momchetata s koito izlizam....imalo e takia koito ne sa odobrqvali...no ne sa digali skandali zaradi tia antipatii...prosto ako nqkoi go haresvat povechko...po dobre za mene...

Голям фен
    Град
    sofia
    ne pitam nashte dali haresvat priqtelq mi shto na men mi e priqtno da sum s nego ne mi puka kvo mislqt drugite nai malko roditelite mi
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Те наште до сега са знаели и познавали само сегашния и нямат нищо против него...ма за предишните...Понякога премълчаването е по-добрият вариант.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Хах и аз съм така
    И все пак ако някой път се случи да не го одобряват едва ли ще ми пука и едва ли ще ги послушам Все пак аз ходя с него не те нали?
    съгласна съм напълно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мии одобрява го да, това е голям плюс, защото връзката ни е доста сериозна.
    Но съм имала много гаджета, които не е одобрявала. Почти всички гаджета не е одобрявала. Дори за един ми дигаше луди скандали... Не искаше да ходя с него. Ама то нещо беше припадкала жената тогава. Ние така или иначе скъсахме, но това беше по мое желание. А за един друг каза- ако скъсаш с него те черпя един сладолед. И ме почерпи де.
    HardC0re and BDSM forever

Да случвало се е..., но това не ми е повлияло
    Просто си карам с момичето докато аз искам и след това аси се разделяме

Повече от фен
    Град
    sofia
    и аз съм така

ami az dosega ne sum im kazvala za nikoe no mai ne odobrqvat sega6noto mi gadje,no nali v kraina smetka az go obi4am i az sum si s nego,taka 4e te nqmat pravo na glas

Супер фен
    Ами много пъти не са ги харесвали ама нищо не става!!!ПРосто не са били мн дълги връзките но не заради родителите ми!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си