.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Za teat1ra

Za teat1ra

Zdraveite ,iskam da vi pitam bi4ateli teat1ra,potapqte li se v magiqta my ili gledate s ravnody6no bezrazlii4ie?Ste s1m vi blagodarna ako se otnesete s a ne s Blagodarq!!! [-o<

Супер фен Аватара на Barbie
    az mnooogo mnogo obi4am za jalost posledniq mesec-dva ne sum hodila...po tva zavur6vane...nikakvo vreme ne mi ostana

q nqkoi ako e hodil naskoro da preporu4a nqkoq hybava postanovka koqto se igrae v momenta...
    ili puk da si kaje nqkoq liubima..

az...predi...moje bi 2-3 meseca gledah "Pu6kata 6te grumne sled antrakta"...mn mn hubavo predstavlenie...stana mi edno ot liubimite no kato cqlo...mai e trydno da se izbere liubima postanovka, kato vsqka ima tolkova razli4no vuzdeistvie...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Какво е теат1р ?

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Аз мн обичам да ходя на театър Но за съжаление не сам ходила от доста време ;( Всъщност и аз като Barbie
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Guest
    естествено че оби4ам да ходя на театър.театърът и може би изкуствата като цяло останаха едно от малкото неподправени и ненаситени с простотия и вулгаризъм неща в България(колкото и да ми е неприятно да го кажа)

Guest
    predi ne haresvah teatyra no sled kato sestra mi e zverski zapalena(gledala e si4ki postanovki v narodniq po nqkolko puti) i az mn po4nah da go haresvam no ne sym hodila nqkude ot okolko mesec posledno gledah "nikoi ne znae 4e sym ku4e" tva e za kontaktuvaneto po internet o4akvah da e mn qko no ne mi haresa osobeno az li4no sym vpe4atlena ot hy6ove i ako nqkoi ne go e gledal trqbva da otide

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    predi ne haresvah teatyra no sled kato sestra mi e zverski zapalena(gledala e si4ki postanovki v narodniq po nqkolko puti) i az mn po4nah da go haresvam no ne sym hodila nqkude ot okolko mesec posledno gledah "nikoi ne znae 4e sym ku4e" tva e za kontaktuvaneto po internet o4akvah da e mn qko no ne mi haresa osobeno az li4no sym vpe4atlena ot hy6ove i ako nqkoi ne go e gledal trqbva da otide
    tva bqh az
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Obojavm da hodq na teatyr, s edna moq priqtelka hodihme, vseki mesec ama toq mesec ne, shtoto me hvanaha nashte da ucha v kyshti shtoto shte kandidatstvam Apyk kogato vlqza i postanovkata zapochne napravo si umiram... napravo me zavladqva... Obojavam teatyra...

Супер фен
    Харесва ми,но не съм ходил много отдавна

Мега фен Аватара на machoka
    Не го разбирам честно казано.. опитвам се - долавям това-онова в закодирания смисъл на постановката, но усещам как съм твърде далеч от истината.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Харесвам театъра, но мисля, че добрите постановки, които тъй да се каже могат да те вкарат в магията, са твърде малко.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не харесвам театъра.. много трудно се потапям в историята, не мога да се концентрирам, явно е нужно някакво особено въображение, което при мен липсва....
    например много лесно се вмъквам в сюжета на една книга, но в театрална постановка -
    алелуя.

obi4am teatyra!dori 6te citiram oskar uaild:'aktiorskata igra 4esto e po-realna ot jivota,koito jiveem'...ne e li taka,kolkoto i da sym nezapoznata s teatyra moga da vnikna v detailite,ako igrata e dobra i v 4uvstvata

p.s. iskam na aktiorskooooooo!

Фен
    Град
    sofia
    4esno kazano i aktiorite sa golemi sladyri mn me radvat osobeno v narodniq da se nagleda6 na myjki tela a i atiorskata igra e mn dobra
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

pitanka

a koq e lubimata vi postanovka ,v koqto naistina ima "magic in words"

Guest
    mi az si kazah ve4e ama... da si kaja hy6ove mi e lubimata postanovka i moga da q gledam postoqno no su6to taka i pu6kata 6te grumne sled antrakta e mn hubava

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi az si kazah ve4e ama... da si kaja hy6ove mi e lubimata postanovka i moga da q gledam postoqno no su6to taka i pu6kata 6te grumne sled antrakta e mn hubava
    da az za poreden put zabravih da si vleza v registraciqta

Повече от фен Аватара на air_wisp
    Хъшове =D> е тва е постановката
    маа фака

Голям фен
    Град
    :)
    обичам да ходя, но рядко ми се отдава...((((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си