- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Za teat1ra
Zdraveite ,iskam da vi pitambi4ateli teat1ra,potapqte li se v magiqta my ili gledate s ravnody6no bezrazlii4ie?Ste s1m vi blagodarna ako se otnesete s
a ne s
Blagodarq!!! [-o<
![]()
![]()
![]()
az mnooogo mnogo obi4amza jalost posledniq mesec-dva ne sum hodila...po tva zavur6vane...nikakvo vreme ne mi ostana
![]()
q nqkoi ako e hodil naskoro da preporu4a nqkoq hybava postanovka koqto se igrae v momenta...
ili puk da si kaje nqkoq liubima..
az...predi...moje bi 2-3 meseca gledah "Pu6kata 6te grumne sled antrakta"...mn mn hubavo predstavlenie...stana mi edno ot liubimiteno kato cqlo...mai e trydno da se izbere liubima postanovka, kato vsqka ima tolkova razli4no vuzdeistvie...
Какво е теат1р ?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Аз мн обичам да ходя на театърНо за съжаление не сам ходила от доста време ;( Всъщност и аз като Barbie
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
естествено че оби4ам да ходя на театър.театърът и може би изкуствата като цяло останаха едно от малкото неподправени и ненаситени с простотия и вулгаризъм неща в България(колкото и да ми е неприятно да го кажа)
predi ne haresvah teatyra no sled kato sestra mi e zverski zapalena(gledala e si4ki postanovki v narodniq po nqkolko puti) i az mn po4nah da go haresvam no ne sym hodila nqkude ot okolko mesec posledno gledah "nikoi ne znae 4e sym ku4e" tva e za kontaktuvaneto po internet o4akvah da e mn qko no ne mi haresa osobeno az li4no sym vpe4atlena ot hy6ove i ako nqkoi ne go e gledal trqbva da otide
tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Харесва ми,но не съм ходил много отдавна
Не го разбирам честно казано.. опитвам се - долавям това-онова в закодирания смисъл на постановката, но усещам как съм твърде далеч от истината.![]()
Харесвам театъра, но мисля, че добрите постановки, които тъй да се каже могат да те вкарат в магията, са твърде малко.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
не харесвам театъра.. много трудно се потапям в историята, не мога да се концентрирам, явно е нужно някакво особено въображение, което при мен липсва....
например много лесно се вмъквам в сюжета на една книга, но в театрална постановка -![]()
алелуя.
obi4am teatyra!dori 6te citiram oskar uaild:'aktiorskata igra 4esto e po-realna ot jivota,koito jiveem'...ne e li taka,kolkoto i da sym nezapoznata s teatyra moga da vnikna v detailite,ako igrata e dobra i v 4uvstvata
p.s. iskam na aktiorskooooooo!![]()
![]()
4esno kazano i aktiorite sa golemi sladyri mn me radvat osobeno v narodniq da se nagleda6 na myjki telaa i atiorskata igra e mn dobra
![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
a koq e lubimata vi postanovka ,v koqto naistina ima "magic in words"![]()
![]()
![]()
mi az si kazah ve4e ama... da si kajahy6ove mi e lubimata postanovka i moga da q gledam postoqno no su6to taka i pu6kata 6te grumne sled antrakta e mn hubava
![]()
da az za poreden put zabravih da si vleza v registraciqtaПървоначално написано от Анонимко
![]()
обичам да ходя, но рядко ми се отдава...((((