- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov ili uchilishte?!
koe e po vajno za vas lubovta ili uchilishteto?!
parite ma mimobazikam te est 4e taq godina y4ili6teto a sled tfa kato vlezem v frenskata lubovta
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Да ти кажа поне от личен опит даскало и любов са несъвместими,или просто при мен не се получава.Но си зависи и от човека,може би някои хора се справят но мисля,че през периоди като 7 и 12 клас,най-важно тряа да е уч-щето!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
axam![]()
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Ама не липсва и случая "луд умора няма"!Има хора за коит даскалото не е нищо пред любовта всеки с мението си,ама реално погледнато и двете са не малко важни![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Според мен двете неща могат преспокойно да се съчетават... Аз например тази година съм 11 клас, но също се подготвям за кандидатстудентски изпити (биология). В началото на годината бях изключително натоварена. Имах уроци поне 3 пъти седмично, по 2-3-4-5 часа. Наистина ми беше много трудно. Но си учех яката. Ала това никога не ми е пречело на връзката ми с приятеля ми. Просто когато се прибирах от училище (когато съм 1 смяна), сядах и си учех. Почивах си до към 2:30-3, и след това учех до към 6:30. Тогава приятеля ми идваше, и се виждахме до към 10-11.
Сега когато съм 2 смяна ставам сутрин рано, към 7 часа, пия си кафето, закусвам, уча до към 12 максимум, обядвам, отивам на училище, и като се прибера, и приятелят ми идва и цяла вечер сме заедно. п.п. отличничка съм. Та това е цялата философия. Какво сложно има? Не мога да си представя любовта да ми пречи на училището. Напротив! Тя ми дава сили. Всичко ми минава леко и спокойно. Живея с мисълта кога ще си го видя. Това е. Любовта дава енергия и стимул да продължиш напред.
Човек не трябва да ограничава социалните си контакти, заради училището. Това ще го съсипе. Това е и основната грешка на родителите, които забраняват на децата си да излизат, за да си учат. Ако детето ти има поне малко ум в главата си, само ще може да прецени кога си е научило и кога не е. Е, ако е някоя дрисла, която я интересува само да се шмата, а не я е еня за училището... това си е друга работа.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
poprincip y-6teto ama..........
ujasno...zna4i az traa da si stegna gazinkata i da ucha...![]()
emi spored men i uchilishteto i lubovta sa vajni no sq trqa ucha che posle shte si chupa glavata...
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
I na men ne mi pre4i,naprotiv.Moje bi za6toto sum s 4ovek koito me kara da se 4uvstvam super dobre i imam nujnoto spokoistvie i harmoniq.Nqmam nikakuv problem v tova otno6enie.Ako imame mnogo da u4im ili ne6to takova,za6toto toi puk e student i pri nego e po-stra6nose suobrazqvame s tova,ne se natovarvame vzaimno,podkrepqme se i tova e
![]()
ми... то на тая възраст.. една любов амааа...кво да говорим
а после, като останеш да метеш улиците, много ще ти се обича, нали?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
za man i dvete sa vajni no moje bi uchilishteto e po vajno do edin period to e prioritet i po kusno lubovta stava po vajna
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Не е невъзможно да бъдат съчетавани двете.
Всичко опира до желание и воля. Аз съм правила какви ли не жертви заради приятеля ми. Учила съм по цяла нощ само и само на другия ден да съм свободна да съм с него. Винаги съм била отличничка и никога не ми е тежало да съчетавам 2-те неща, напротив любовта ми дава сили за училището, дори на моменти ме прави по-амбициозна.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Училището!!!Мъже под път и над път...Но де да знам ся съм подщи на 18 имам по малко от година да се готвя за кандидатставане и от вече 2ра година уча сериозно...Пълна отличничка съм...НО де да знам ако имаш воля винаги се намира за всичко време...аз съчетавам,даскало,учене,ку сове,частни уроци,чатене,тренировки,до ашна работа,приятелки и гадже понякога...Когато бях 9 клас имах тактика в учебно време никакви гаджета,само ваканциите и събота и неделя...за тва вразките ми даже и седмица не стигаха тогава...10 клас успях да иамм гадже за няколко месеца в учебно време ама ми беше супер трудно,различни градове,той ходи на работа,наще бяха мн консервативни и се разделихме...Не знам казах си ся най-важното е да вляза в университета дет желая,гадйетата по нататък просто не мога нещо да ги съчетавам...ся имам гадже ама отиде за няколко месеца да работи в друга страна и само вечер от 9 до към 1-2 си чатя с него...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
da prava si,
popadnala si na 4oveka za tva.i tyoi e angajiran i ti
Ami daskaloto si e nai-vajno shtoto trqbva da si ymen kato izbirash gadje posleAma kato se vliubish, i kato te obzeme tazi "liubovna ludost" shte si kajesh "ami sega my e vremeto da jiveq.. liubovta predi vsichko"..
Az mislq che i dvete mogat da se s1chetaqt, stiga da mojem da si razpredelim vremeto i da ne mislim za liubimiq kogato ychim i da ne mislim za daskalo kogato sme s liubimiq
![]()
Exe.. filosofka stanah.. ama pone mislq che e vqrno tova, koeto napisah![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Mi...dvete ne6ta mogat da se su4etaqt, no po-golqmata 4ast ot vremeto trqbva da se otdeli na u4eneto. 4asa za gadjeto kolkoto da si otduhne6, sa suvsem dotatu4ni.Sega se podgotvqm za horeografskoto 6oto 6e kandidatstvam za nego dogodina i trqbva da si me doizpitat po predmetite i imam razzni kursove za kunkursa ''mini mis'' prez lqtoto i imam mn rabota.Ne mi se misli za dogodina-trqbva da tuncuvam uporito, da hodq na snimki i po u4astiq, da u4a 6oto za horeografskoto trqbva da sum s otli4en uspeh(ne 4e sega ne sum, no tova e otdelen vupros) I vinagi se namira vreme za vs, zavisi samo ot teb.Ot tova kak 6te si razpredeli6 vremeto
![]()
Spored men u4ili6teto...xubavoto e 4e to nito moje da ti izneveri nito da te narani...za vsqko ne6to si ima vreme. \/
abe mime,ti o6te li ne si mislila po toq vupros.kaka ti avi otdavna go e napravila i stignah do izvoda 4e i 2te sa mn vajni.sq dokato sme teenove 6koloto e na predwen plan 6toto ot uspeha ni sega zavisi kvo li4nosti 6te budem kato golemi.ina4e liubovta po vsqko vreme moje6 da q izjivee6![]()
Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........
to izliza 4e cql jivot se y4i,taka 4e za men lybovta e po-vajna ot y4ili6teto