.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    lele v mnogo tejka sityaciq si no vse pak toi e golqm 4ovek i ne mislq 4e to4no ti si otgovorna za postupkite my.ne se obvinqvai vse pak si bila 4estna s nego a toi ne moga da razbera za6to postupva tolkova detinski moje bi 6te e nai dobre da go potursi6 vse pak i da si pogovorite.ybedi go 4e nqma smisul da pravi glyposti i taka natatuk.kolkoto i da te obi4a trqbva da prieme re6enieto ti.puk i nali ako naistina obi4a6 nqkogo,a toi ne iska da e s teb,trqbva da go pysne6 da tursi 6tastieto si.yspeh

Guest
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе всички умеете да помагате, няма що...
    Каква е най-голямата трудност, която сте преживели, че да твърдите че човекът не е уравновесен? В живота има страшно много гадости, има моменти в които искаш всичко да свърши...

@отчаянието, никой няма да ти даде правилен съвет, ти трябва сама да решиш проблемите си, не очаквай, че някой(я) на 14-18 години ще ти помогне.
    Какво повече очакваш от тийн форум?Опитай се ти тогава да помогнеш,а?
    Положението е такова че не може да се помогне.
    Има решения които човек трябва да вземе самостоятелно, а не някой пикльо без да е наясно със ситуацията да каже -- "Тоя е супер зле...", "Не прави това..., не прави онова".
    Очаквам, че хората с проблеми трябва или сами да се справят с проблемите си или най-много да ги споделят с приятелите си, но решението трябва да си е САМО твое!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Прави каквото искаш,но ако не искаш да си с него,не бъди с него!

Guest
    Ако смяташ да си с него само за да не се самоубие... това е огромна грешка! Ще пропилееш ценни мигове от живота си! Да не говорим, че в един прекрасен ден той може да реши, че на земята има много проблеми, и че ще е по-добре да отидете двамата в рая!

Супер фен

Re: Той ще умре без мен...

Цитирай Първоначално написано от отчаянието
    Не очаквам помощ., въпреки че знам, че някой ще се опита да ми я даде, за което винаги ще съм му благодарна. Просто ми става по-добре като пиша, а кой ще го прочете, не мисля, че има значение.
    Е, познаваме се с него и сме заедно година и половина, че и повече.
    Той ме обичаше, ценеше ме, искаше ме такава каквато съм и за него бях единствена...боя се и че продължава да е така, дори по-силно. Мога да кажа, че и аз изпитвам подони чувства..но знам, че никога няма да бъдат толкова силни, колкото неговите.
    През цялото това време имаше периоди , през които не бяхме заедно физически, а само мислено...никой нямаше вина за това. Незнам дали някой ще ме разбере, но се случваше от само себе си...просто не се виждахме и дори всеки един от нас беше с други хора, но това не пречеше на никой. Пак се събирахме, без капка вина за случилото се и никой не се сърдеше за нищо на другия. Но не тук е проблема...
    С напредването на връзката...незнам преди колко време горе-долу, той започна да ми се доверява страшно много. Да, в това няма нищо лошо, дори е много хубаво, че е откровен с мен. Но от тогажа разбрах колко тежък е всъщност животът му. Преживял е неща, които едва ли някой ще успее да понесе, поне аз не бих успяла. Той е много силна личност, страхотен човек. Превърнах се в най-скъпия му човек и той ми го е показвал и доказвал по всякакви начини...и му вярвам безрезервно. Лошото е, че разбрах, колко опити за самоубииство е правил..но единственото, което го е спасявало е мисълта за мен...поне той така казва.
    Много пъти сме се карали за глупости и си личи, че той не го приема добре. Точно след такива спорове, когато всичко изглежда минало и, че е наред...се качваме в колата му и отиваме някъде, на някое хубаво местенце. Но вече 4-5 пъти като сядаме в колата и потегляме...и както си гледам пътя пред себе си..пред мен изниква едно дърво..а на скоростното табло е максималната скорост... Винаги успявам в последния момент да му кажа нещо и той да отбие. И имам невероятен късмет...
    След последния път, който беше преди седмица...колкото и да ми беше трудно и колкото и да ме е страх от това какво може да се случи после...реших, че всичко трябва да приключи.
    Преди 3 дена се видяхме и му казах всичко както е. Но колкото и да му обяснявах, какво ме притеснява в него, с какво ме плаши, той продължаваше да настоява, че правя грешка. Не изглеждаше особено притеснен в началото, но потепенно...стана лошо. Успя да ме убеди поне малко и аз започнах да се колебая..и докато решавах, той изведнъж ми заяви, че той слага края и че каквото и да стане с него от сега нататък е по моя вина. И си тръгна..не успях да го спра.
    По-късно вечерта от неговия телефон ми звъннаха негови приятели и ми казаха, че както си бил с тях, си хвърлил апарата и изчезнал без нищо да каже....От тогава не съм го чувала, нито виждала.
    Незнам как да постъпя...да му се обадя ли и да видя как е и да му дам още някакви надежди или да си остана безчувствена..?
    А ако реша да му се обадя..дали изобщо ще го намеря...?
    Страх ме е...защото ако си направи нещо, всичко е по моя вина. И аз заминавам заедно с него..
    Незнам.............
    Много искам връзката ни да беше нормална, дори без любов, отколкото всичко да стигне до тук.

П.С. Ако някой си е направил труда да го прочете...мерси все пак!!!
    Знам че е много гадно,но май трябва да не го търсиш,защото ако му се е случило нещо ще ти е УЖАСНО гадно...

Mnogo mneniq se izkazaha..edni polojitelni, drygi otricatelni, treti podigravatelni..Naistina momicheto samo trqbva da reshi kak da post1pi .. no vse pak tq ni moli za s1vet. Koito smqta che ne e nujno da dava s1vet, prosto da ne go pravi. Az izchetox istoriikata, kakto i vsichki mneniq. I se s1glasqvam s tova
    Прави каквото искаш,но ако не искаш да си с него,не бъди с него![/quote] na e_l_i_z_a
    K1m avtorkata- ne e nujno da se jertvash za nego. Taka ti shte provalish jivota si; shte izgybish chyvstvata si. Nqma smis1l. Ne si vinovna za nishto. Toi sam e izbral da tr1gne po tozi p1t i iska da te povleche s1s sebe si. Iskam da kaja che toi ne e izbral da mu se sluchat takiva bedi v jivota, no sam e izbral da zat1va i da ne iska da prod1lji napred. Mislq, che tova momche trqbva da se pregleda... ( tova ne e shega! Ne iskam da kazvam che e lud, no bi bilo dobre da se konsultira s lekar, koito moje da my pomogne nai-dobre)....
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си