- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Като имаш мускулна треска значи,че ти се ....
zna4i ot edna sedmica pravq po 3 serii ot po 20 koremni presi i sega kato gi pravq use6tam kak mi se stqga i malko me boli,sigurno tva e muskulna treska.ta da vi pitam zna4i kato ima6 muzkulna treska zna4i li 4e ti se stqgat muskulite na mqstoto na koeto q ima6 taq muskulna treska?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Логично е да ти се стягат мускулите като правиш коремни. За мускулната треста пий нещо-упсарин да речем. Но по-добрият вариант е да почнеш с по-малък брой и постепенно да увеличаваш натоварването, ако си се гръмнала наведнъж с по 20 затова те боли.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
А мазнините отгоре какво ще правиш?! С коремни коремчето не се сваля - това е сигурно.![]()
Mislq 4e se svalqt. zna4i muskulnata treska se polu4ava kogato si pravil fizi4eski uprajneniq. polu4i6 li muskluna treska zna4i 4e muskulite ti rabotqt i 4e si napravil pravilno uprajneniqta. a dokolkoto za mazninite nz na mene li4no mn burzo mi se stegna korema, za6toto trenirah 8 meseca leka atletika a nikoga ne sum imala izli6na masa bi trqbvalo da se svalqt mazninite![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
A S MAZNINITE OTOGORE NAISTINA KAKVO DA PRAVQ A?TI4ANE 6TE POMOGNE LI ILI NE6TO DRUGO.POMAGAITE.
Диета + тичане/колело.Първоначално написано от R-O-Z-I-C-H-K-A
muskulna treska se poluchava kogato muskulite se natovarvat..za tova predi da po4enesh da pravish yprajneniq izpii edin aspirin i zagrei malko s leka trenirovka![]()
Мале, мале. Мускулна треска се получава поради отделянето на млечна киселина при нетипично за индивида физическо натоварване. Тя е нещо безвредно, но същевременно и безполезно. Разбира се някой хора я използват като индикатор за правилното натоварване на мускулните групи, докато други я трепят от зародиш с медикаменти. Ефекта на стягането не идва от нея! Дали с нея или без нея, ако се правят правилно упражненията ще доведат до стягане и растеж не мускула.
Коремните преси са упражения за стягане на горната част и средната част на корема, въздействат и на долната, но сравнително слабо. За стягане на долния корем се правят повдигане на крака от лег или от увисено положение на лост. Краката трябва да са изпънати!
С коремни преси не се горят мазнини на корема!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! За топене на мазнини са нужни аеробни упражнения. Препоръчвам карана на колело, защото при бягането има по-голяма загуба на мускулна маса. Използването на Л-карнитин + подходяща ниско въхлехидратна диета и аеробни упражнения довеждат до бързо и качествено изчистване от ненужните мазнини. Разбира се може и без съответната хранителна добавка, но тогава ефекта е малко по-бавен за постигане.
Мале, мале я попрочети новите статии в bodybuilding.com и работите във форума и пак си помисли дали млечната киселина или микроразкъсванията в мускулите е причина за мукулната треска.Първоначално написано от Анонимко
Подкрепям твърдението за млечната киселина.Първоначално написано от Пепи Дъ Ай
hei kato pto4etoh kakva e temata i za kakvo stava vapros i 4esno kazano padnah....zna4i mili4ka da te svetna ne6to 3 serii po 20 povtoreniq e sme6no v smisal kato za na4alo e dobre da kajem 4e np no ot 60 koremni presi opredeleno nemoje da ose6ta6 stqgane na korema si!?prosto e nevazmojno!!!davam za primer sebesi az pravq mejdu 4 i 6 serii po 150 povtoreniq!no da zabravime za men 6te ti kaja 4e priatelkata mi pravi po tolkova mn 4e gori negi broi i povqrvai mi pravi po dosta za6toto dokato si govorim v skype tq si pravi koremnite i za neq tova nee problem!!!ta ako se naloji da sam 4esten trebva da zapo4ne6 da
i da zaoi4ne6 da pravi6 pone po 4 serii po 60 do 80 povtoreniq ako iska6 da ima efekt i da stegne6 korem4eto si!!!!spoko ako iska6 jivota da e gotin trebva da stisne6 malko i da go napravi6 takav \
/ \
/ \
/ \
/ i garantiram 4e s edni qki oprajneniq koito da stegnat tqloto ti no ne da go napravqm super ludo 6te ima mn
pogledi....ako ima6 dr problemi sprqmo oprajneniq i ti trebvat saveti prosto pi6i
![]()
Глупости малко хора в света правят по 150 ИСТИНСКИ коремни преси. Занимавал съм се с много спортове и от 3-4 години с бодибилдинг и ми е трудно да направя повече от 100 наведнъж, а и съм момче.Първоначално написано от Sweet_Runner
За едно момиче 3-4 серии по 20 коремни е идеално - само да се правят правилно.
е тя не може да почне още отначало 5232352 коремни преси...направо си една липосукция хахахахаа тва за микроразкъсванията е егати простотията
Да бе ти разбираш - хайде направи си труда да напишеш мускулна треска в гуугъл да видиш... а не да постваш 20 едно след друго и кое от кое по безсмислено.Първоначално написано от Roxy
![]()
За Roxy(тъпото парче):
StanTheGreat, мускулната треска няма нищо общо с млечната киселина. Това са микротравми (разкъсвания) в мускулните влакна.![]()
http://www.bb-team.org/forum/viewtop...F0%E5%F1%EA%E0
Има и статии на английски, но едва ли малоумници/чки като теб биха били заинтересовани!![]()
ти пък големия гений![]()
Muskulnata treska se polu4ava kogato tqloto ne e sviknalo na natovarvane i ti vzeme6 4e napravi6 ne6to natovarva6to! Az li4no nikoga ne bih sednala da se mu4a s koremni! Stra6no mn se natovarva i gurba i krusta! Az si vurta obru4 v ku6ti, koito po mn po priqten na4in ti stqga korema i izvaiva taliika ! Prosto da znae6!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!