.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

за публикуването на проблеми

знам че може би ще ви се стори малко(или ък много,не знам )тъп въпроса,но как точно да добавя своито въпросче към страницата с проблемите,аз като кликна на линка наи-отгоре където пише "проблеми" и ми се появява началната страница
    ще съм в благодарна ако ми отговорите

за момента услугата е неактивна, можеш да споделиш проблемите си тук във форума

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми като се намираш на началната страница ти излизат различни раздели ксто "любов",Секс",Здравословн проблеми"",Козметика и диети" и т.н. и влизаш в този раздел в който искаш на напишеш проблема си.Като влезнеш там ,най-отгоре пише"нова тема",натискаш бутона и оттам ще се оправиш

Съжалявам,ако не съм разбрала правилно въпроса ти или не съм обеснила точно

Ти май нещо си се объркала.Като влезеш във подфороум(например Фън,фън и пак фън)над въпросите ти изписва `нова тема` в черно,цъка6 върьу нея,пи6е6 заглажие и жъпрос и после дава6 "прати" р тва е.Ако иска6 да отговори6,след като влезе6 в темата дава6 "отговор" и пак съ6тото.
    Admin-Coki:
    огромен аватар
    /постоянна забрана за аватар и подпис

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    вие се пообъркахте, не тя :P
    става въпрос за секцията "Проблеми", която се намира най-отгоре в лилавата лента, задно със "Статии", "Новини", "Учител" и т.н.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си