Az imam sa6tiq problem.i znae6 li kak go re6avam? Emi ne go re6avam.Ti sa6to mai si nqmala kasmeta da jivee6 v 6tastlivo semeistvo.Togava svikni stazi misyl.Iska6 da spodelq6 s nqkogo?Za tova sa priqtelite.Iska6 pari? Na 18 god. si - moje dasi nameri6 rabota.Obstanovkata te podtiska? Togava otnasqi se s roditelite ti taka ,kakto te kam teb.Priemi ,4e te sa tvoi roditeli samo fizi4eski,v desistvitelnost te sa hora,s koito prosto trqbva da jivee6 zaednp,s koito trqbva o6te izvestno vreme da deli6 edin apartament,edna ve4erq i t.n. Ne sled dalgo vreme ve4e 6te si studentka v drug grad i nqma pove4e da jivee6 s tqh.Te 6te sa ti kato dale4ni poznati.Eto - daje nqma da ima kakvo da ti lipsva! 6tom te smqtat za bokluk - e,dobre,tova e tqhnoto mnenie.Za6to trqbva da im go promenq6? I ti moje bi si ima6 mnenie za nqkoi drugi hora,za isvestni li4nost,za poznati,no te idvat li date tarsqt da govori6 s tqh i da te karat da si promenq6 mnenieto za tqh i t.n. Emi ne,za6toto tq sa si takiva kakvito sa- dobri ili lo6i-tova e polojenieto.Ima puk drugi hora,koito moj bi te poznavatv druga svetlina i ti se vazhu6tavat.Ne moje6 da se haresa6 na vsi4ki po zemqta vse pak!!! Nadqvam se tova da ne ti e cel...